+1 yılYa şimdi anlattığına göre iyi bir ilişkiniz varmış ben sevgilimle aram bu kadar iyiyken ayrılmazdım. Yani ben de hazırlanıyorum ygsye benim de sevdiğim birisi var hatta benden çok uzakta kafama takıyor muyum takıyorum ama bir yerde derslerime daha çok önem veriyorum çalışıyorum hedeflerim var. Ama bu çocuk sanki bunu bahane etmiş ve çok duygusuzca konuşmuş yani heves gibi bir şeydi belki de yanlış anlama tabi ki dediğimi ama sen bu çocuğu kendi haline bırak. O girecekse sınava sen de gireceksin. Şimdi onun için üzülüp derslerini aksatma, geleceğine önem ver. Gün olur, devran döner. Bakalım seni bıraktığına değecek mi onu seneye bu vakitler öğrenirsin :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılcanım hepsini okudum ve mesajların başında senden ayrılacağı çok netti.
Seni üzmek istemiyorum ama bence seni artık sevmiyor. Sanki 7/24 ders çalışacak. Bir insan her ne kadar yoğun olursa olsun 1 saatini birine ayırabilir diye düşünüyorum hele bu kişi sevdiğin insansa. Arkadaş biraz bencillik yapmış, senin ne düşüneceğin ne hissedeceğin onun umrunda değil. Yeter ki o başarılı olsun.
değerini bilmeyene verdiğin değer neye değer? Salla gitsin, biliyorum bu çok zor hele ki aynı okulda gidiyorsanız.
Senin yapman tek şey, onsuzda eğlenebiliyor, onsuzda yaşayabiliyor olmanı göstermen. Pişman olacaktır :)02 Yorumla- +1 yıl
Seviyorum diyor ama
- +1 yıl
onu bu devirde herkes diyor fakat herkes hisetmiyor ne yazıkkı
+1 yılKendi ellerinle kendi ilişkini bitirmişsin bravo ;) Eğer samimi bir şekilde sadece derslerine odaklanmak istiyor ve seni seviyorsa sen ona anlayış gösterdiğinde o yazmadıkça yazmayıp aramadıkça aramasaydın emin ol o dayanamayıp arayacaktı. Ancak sen onu anlamamakta ısrar edip her saniye daha da boğmuşsun mesajda şayet seni seviyorsa amacı senden ayrılmak değildiyse ona atacağın bir özür mesajından sonra sana dönecektir. Sonrasında ona bırakacaksın zaten o seni görmeye dayanamayacak o buluşma teklif edecektir. Sen üstelersen o daha da soğur ;) Bırak arama sorma mesaj atma o merak edip arasın sorsun aynı zamanda dersine de motive olsun ;)
00 Yorumla
+1 yılAslında hepsini paylaşman pek doğru değil.
Merhaba umut verip bir hiçmiş gibi bırakıp giden erkeklerden birinin son kurbanı. Kardeşim bu çocuk seni sevmiyor, eğer bu olaydan sonra kendini üzeceksen biraz beyinden yoksun olduğunu düşünürüm. Duyguları at kenara, çocuk diyorsa benim bir hayatım var ve ben o hayat yolunda giderken seni yanımda istemiyorum, unut gitsin.. Kızlar kolay kolay erkeklere güvenmeyin işte sonuçları böyle oluyor. Ben sevgilimle sürekli konuşurum ama derslerine çok önem verir aynı anda çok güzel yürütüyoruz çok şükür. Üzülmene bile değmez, ders almaya bak sen bu yaşadığın saçmalıktan ;)00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılBahane kardeşim delikanlı arkadaş (sözde) sana bunu açıkca söyleyemiyor sebebini de açıklayamıyor ygsyi sınavı otu boku bahane edip ayrılıyor. İkinci perdede sana diyeceği kusura bakma ben ayrılmak istiyorum bizden olmuycak zaten sevgili özelliğimizde kalmadı. Kalbin daha çok kırılacağına bırak çatlamış halde kalsın. Çünkü YGS tuttumu üniversitede kıvırcak derslerime veremiyorum hayallerimizi gerçekleştirmek çin yapmalıyım falan filan. Sana ufak bir taktik bırak yazma eğer sen yazmadan yazarsa harbiden ciddiymiş seviyor ve iyi bir gelecek için seninle mesafe koyuyor. Yok yazmassa sakın yazma çünkü bitmiş acı ama senin için uzun vadede mutluk verici bir durum.
00 Yorumla Mevlana şöyle demiş ,
Gönüle giren gözden ırak (uzak) olsa ne olur.
Bu yüzyıllar önce söylenen bir söz.
Sence sen onun gönlünde yer edinmiş olsan sınav dert mi olur?
Aynı olay benim başıma da geldi ama ben ilk başta söyledim böyle böyle sınavım var ben çıkamam vs. diye. Madem sınavın var ne milletin duygularıyla oynuyosun kim olursa olsun yok sonradan bırakırım ederim lafını geçeceksin böyle şeref yoksunlarına söyleyecek sözüm kalmadı.10 Yorumla
+1 yılAslinda bu mesajlari paylasman pek dogru degil bende hic olmasa adamn adani kaoatsaydn
Iliskiye gelince bence o bahane ariyor bence hic vakit kaybetme bak kendimden bir ornek verem
Benimde eskiden bndan 5 sene once sevglm ara verelm ben calisacam sen okuyacaksn olmaz faaln filan bende istemedm ilk baslarda sonra bir baktm telefonuna baska biru vardi hayatnda yani diyecegm oki o ayrilamdan sen ayrl hic olmasa pisman olmasn00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle şunu söylemeliyim ki seni kafasında bitirmeye çalışıyor ki bunu ne kadar başarır zanan gösterir. Ama bittiyse üstüne gitmenin de bir anlamı yok yani üsteledikçe iş daha da çıkmaza girer. Ve zaten 2-3 haftalık bir ilişkiymiş. Bittiyse fazla bağlanıp kendini kaptırmadan yoluna devam etmelisin. Yapacak bir şey yok.
07 Yorumla- +1 yıl
Peki sence hala seviyor mudur beni
Cevap sahibi+1 yılBence seviyor. Seni uzaklaştırmaya çalışıyor bu yüzden. Ve kendinden soğutmaya çalışıyor. Böyle yaparak unutmayı deniyor sadece.
- +1 yıl
Teşekkür ederim aynısını arkadaşım da söyledi ama ben inanmadim :)
- +1 yıl
Bu arada yazım tarzından seni bu sitedeki bir üyeye benzettim bence biz tanisiyoruz ama sen kimliğini gizliyorsun
Cevap sahibi+1 yılİçinde ne yaşıyor bilemem. Ama yazdıklarından yola çıkarak seviyor denebilir. Ama sana tavsiyem zaten o istemiyorsa sen de hiç takma bitsin gitsin. ;)
Cevap sahibi+1 yılKime benzettin? Seninle tanışıyor olabileceğimizi zamnetmiyorum. Daha önce özelden hiç konuşmadık çünkü.
Cevap sahibi+1 yılCevap vermediniz?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakma ama ara vermek demek bitirmek demektir geçen sene aynısını yaşadım ygs lys yüzünden ara vermeliyiz dedi ailem çok üstüme geliyor dedi vs vs. halbuki günde en fazla 20 dk konuşurduk sonra ne oldu dersin meğer alıştırmak içinmiş yazın bitti dedi
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHa bide ardından hemen sevgilisi olmuş ne kadar komik yaa iyi ki kurtuldum
Cevap sahibi+1 yılBu arada konuşmalar aynı bizim ki o çocuk aklında bitirmiş bile seni benden söylemesi
- +1 yıl
Haklısın canım hatta bende kendisine bunu söyledim ama ayrilmayalim ben senden vazgecmek istemiyorum yazdan sonra seninle olmak istiyorum dedi mesajlarda da görüldüğü gibi ama ne kadar doğru söylüyor bilemem
Cevap sahibi+1 yılAynılarını duydum ama bu süre içerisinde senden soğucak bana aylarca yazmadı mesela düşünsene yazında bitirdi zaten hepsi üzmemek içinmiş neyse ki atlattım iyi ki kurtulmuşum
- +1 yıl
Haklısın o benden ayrılmadan ben şimdi ondan ayrilmaliyim. Ama anlayamadigim sey neden beni çok severken birdenbire benden sogudugu?
Cevap sahibi+1 yılOrasını bilemem ama bence ayrılmalısın sonra sen üzülürsün konuşmalarıda apaçık ortada
- +1 yıl
Bunlar da en son konuşmalarımız
https://i.hizliresim.com/Od5NR5.png
https://i.hizliresim.com/m8apGV.png
Cevap sahibi+1 yılSana bir şey diyeyim mi sınavlar falan bahane ben asla ona çok bağlandım diye bitirmem aksine derslerime moral olurdu bu tamamen bahane ve çoğu kişidede görülmüş bir şey bence sende uzatma tamam o zaman bitsin de bak itiraz etmeyecek
+1 yılBak apacik ortada o seni sevmiyor kusura bakma. Sen elinden geldigince birseyler yaptin yapmak istedin o senin kiymetini bilemedi birak seni gercekten sevene bunlari yap bence boyle birine degil. Belkide kirici oldum ama degmez uzulmene bile cunku gercekten seven bir insan senin yaninda durur ne pahasina olursa olsun ama bak bir bahane bulup ayrilmak istedi. Tamam okulda onemli ama bu bir iliskiye bitirmek icin bir neden degildir...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılMal gibi okudum bari cevap yazim. Bu nasıl iletişim tarzı ben ayrıldığım sevgilimle bile, bu kadar sert konuşmuyorum siz daha ilişki bitmeden nerdeyse yabancı gibi konuşmaya başlamıssınız. Birde 7 ay görüşmeyelim diyor öh öh 7 ay sonra eski halinize döne bileceğini düşünüyorsan devam et ama aranızdaki ilişki zaten bitmiş birbirinize acı çektiriyorsunuz.
10 Yorumla
+1 yılKendinle ilgili özelini paylaşman sana kalmış ama bir başkasının da özelini burada paylaşman hoş değil... Bir ilişki yaşıyorsan önce karşındakini düşüneceksin yaşın genç daha aklında bulunsun...👍
30 Yorumla
+1 yılSeninle gecirdiğim vaktin hoslugundan derse oturamıyorum demiş evet haklı sonuna kadar sen yapabilirsin belki ama herkes yapamaz o durumu bende yasadım olmuyor yani ders le yurumuyor bende cok seviyordum ama ailem ve geleceğim için bırakmak zorunda kaldım olmuyor yani dersle aşk olmuyor
00 Yorumlavalla benim arkadasim var ismi oguz. onun nazli ile yasadiklarinin aynisi yeminle. konusmalar bile ayni. oguz biraz mal. fistik gibi kizi birakti. simdi oguz bana burada surekli konusuyo kiza sunlari soyle bunlari soyle diyo. harbi ayni oguz hee sevgilin. coktan bitirmis. oyle diyo :)
00 YorumlaÇok üstüne gitmissin sanki. Gerçi oda kestirip atmis hemen.
+Geleceğini düşünmesi çok normal seninle ilişkisi bitse hayati sonuna kadar seni gormeyebilir ama istediği okulu vs kazanamazsa bu hayatinin sonuna kadar sorun olur.00 Yorumla
+1 yılburada soru cevaplicak kadar zamanım olabilir ama senin aşk hikayeni okumaya zamanım yok.
52 Yorumla- +1 yıl
Ağzımdan aldın lafı aklımı okudun resmen canım ya
- +1 yıl
ehe @kupakızıııı
+1 yılAyrılın bence. Hem daha ilişkiniz yeni... Erkek arkadaşınız bencilce sizden 8 ay süre istiyor ama doğru olanda bu. Önce sınavı ve istediğiniz üniversiteyi kazanın. Sevgili nasılsa bulunur.
00 Yorumla
+1 yılBen sadece sevgilinin adını alper diye kayıt edisine takildim sende pek onemsemiyorsun sanırım o da istemiyor seni ilk sen terk et sende otur ders calis o başkasıni bulmuş ders mers bahane
00 YorumlaBence bu kadar takacak bir şey yok Arkadaş istediğini elde edince burnu kalkmış biraz. resti cek o pişman olsun. bu şekilde kacan kovalanır yapıyor. sacma bahaneler bunlar.
00 YorumlaBu bir bahane. Üzme kendini. Asıl insan sevdiğini özler üzüntü duyar dersine konsantre olamaz. Bunun dediğine bak resmen bahane. Bu kötü bir bahane olmuş de dahada bişey yazma.
00 Yorumla
+1 yılBosversenee sen bunu ayrilik isteyen bahanesini bulur , cok iyi bir yer kazanmana ya da kazanmasina mi engel mi oluyosunuz birbirinize de bu karari almis? Inanma boyle şeylere ayrilmak istemis bahane sunmus
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO da bana oyle diyordu sonra bensiz yapamazsin dedim dinlemedi ayriliga kadar gidiyordu bizimki neyse zaman gecti ayrilamayacagini anladi cok uzaklastik 8 ay az konustuk ama bitmedi ama nebiliym hayat seklimiz oldu ilk zamanlardaki kadar konusmuyorz artk. Bilmiyorum dersler gerçekten çok onemli onun icin bisey diyemiyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 826 cevap paylaştı. Okudum diye cevap vermek zorunda hissediyorum o kadar vakit geçirdim. Sis üzgünüm ama bu çocuk kafasında çoktan bitirmiş. Sen en iyisi yoluna bak güzel kızsın.
00 Yorumla
+1 yılBahane bahane bahane ! Seni gercekten seviyorsa ne yapar eder seninle sinav arasinda olan cizgiyi bilir
00 Yorumlabunu abi tavsiyesi olarak al özel hayatındaki şeyleri en ince ayrıntısına kadar herkese açma. bahsetmen normal ama fotosunu paylaşman tamamen çocukluk ;)
30 Yorumla
+1 yılasla ders, dersane sebep degil, istemedigi icin bunlari ayrilma sebebi gostermis pislik. cogu erkek boyle, sevgili olana kadar her turlu kuklaligi yaparlar, sıkılınca da derslerim var ayrilalim.. bence hiiic takma o kendi yansin derdine
00 Yorumla
+1 yılgüzellik +beyin yanayana neden olmuyor güzell ALLAHIM!!!
21 Yorumla- +1 yıl
Hangisi yok ben de?
+1 yılBende aynı zamanlardan geçtşm (1 sene önce) eğer gerçkten seviyosa daha kötü olur aklından çıkmazsın vs ama gerçekten sevrn zaten böyle bişi yapmazdı
00 Yorumla
+1 yılbence anlayış göster. ygs çok önemli bir sınav aldatcağını falan düşünme sadece derse odaklanmk istiyor
10 Yorumlaseven insan ne yapar eder bir yolunu bulur, aşkı bulmuş, hemde karşılıklı mutluluktan derece yapar adam be
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılEğer Sevgilin fotoğraftaki uzun saçlı gözlüklü olansa Allah kuluna yardım ediyo kul anlamıyo diyim daha ne diyim :)
20 Yorumla
+1 yılAyrilmaniz iyi olmuş. Hayalleri. için senden vazgeçen birinden ne bekliosun o asik falan değil sana. Ask öyle biseydir ki askin için hayalinden vazgecersin ama o hayali için askindan vazgecmis
00 YorumlaAşk işinin yalan dolan olduğunu görmüşsündür sanırım burda. Aşk kimseye lazım değil insana sevgi lazım, sevse zaten bunları bahane etmez yolver gitsin.
00 Yorumla
+1 yılHep bahane uretmis arkadas sen cozum yolu bulmaya calismissin o ise bahanelere siginmis senin de kazanman gereken sinavin var sen iliskiyi boyle sahiplenirken onun bombos davranmasi bence ne istiyorsa onu yap ayrilmakmi istiyor aaynen oyle yap
00 YorumlaBende aynısını yaşamıştım ayrılmıştık sonra birdahada görüşmedik arkasından başka bir kız çıktı. Gecenlerde gelip yalvardı hata yaptım falan diye ama olan olmuştu. Neyse diyeceğim şu ki o işler öyle olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılİki hafta sonra başkasıyla el ele görürsen şaşırma.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var cocuk kimseye vakit ayiramam derslerim var diyor
- +1 yıl
Demedi deme de.
- https://www.youtube.com/watch?v=vNpF8wnP_Kw
son screenshotu görünce bu aklıma geldi
00 Yorumla
+1 yılHer şeyin yeri ve zamanı var. Sen neden bu kadar diretmişsin be onu anlamadım. Sen duygusal yaklaşırken erkek arkadaşın mantıklı yaklaşıyor. Bence sınava odaklanın.
00 Yorumla
+1 yılşu an rwsmen diyoki hayatima baskabirini sokmaya calisyrum sora ona sokucam cok basarili olmazsam sana donucem beni biraz rahat birakda onla ilgileniyimm 😆😆😆😆😅
00 YorumlaAyrılmak istiyor. Ama ayrılırken de kötü adam olmamak için behane üretiyor.
00 YorumlaAbi böyle kız vardıda biz mi kaybettik bizim ki anca trip atsın bize :(
02 Yorumla- +1 yıl
Ne bakımdan :)
Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. ergenuslara bak hahahahahahaha cok guldum yaa l*n keske bizde buyumeseydik hep bunlar kadar kalsaydik ne guzel olurdu dunya dertleri yok g. tlerinden dert uyduruyorlar
00 Yorumla
+1 yılbuluştugumda telinde sadece ismimin yazdıgını görsem bende böyle yaparak davranırdım sana bence çoçuk haklı ne kadar deger verdıgın belli oluyor... Bu tele kaydettıgın sadece ismide görmuştr sonuçta
00 Yorumlahahahahahaha :D :D: Güncellemedeki son fotoya kahkaha attım :D :D o ne kız, kendini yerlerde süründürmeye değer mi mantıklı bir düşün! (Bu arada kusura bakma güldüğüm için )
00 YorumlaHanginiz kiz belli degil bu nasil erkeklik? Hic kusura bakma ama bu tarz birinden sana fayda gelmez bilgin olsun yani erkek oldugum halde matigim almadi
00 Yorumla
+1 yılYav bu yasta ne aski. Onunuzde cok onemli bir sinav var oturun calisin. Calisacagina burada bos bos islerle ugrasiyorsun 3 5 sene sonra ev hanimiyim ojuyamadik diye aglayinca gorucem ben sizi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı. puhahahahhahahahahah açık açık senden ayrılıyorrrrrrrrrrrrrrr
00 Yorumlaçocuk sana ufaktan yol vermiş yanlış anlamada. bu gerçek bir bahane değil. nadir de olsa görüşülür.
00 YorumlaKizim bunun gibiler icin kendini uzmeye deger mi birak ne hali varsa gorsun onun derdi ders degil baskasi var.
00 YorumlaAyrılın gitsin o ilişki bitecek boşa zaman harcamayın
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrıldı zaten :(
+1 yılO nasıl profil fotoğrafı :D Çocuk iddaaya girmiş heralde; ben bunu ayarlarım diye sonra da kafa bulmuş senle ayrılmış. Olabilir -_-
01 Yorumla- +1 yıl
Ne yani ben çirkin miyim bunu mu diyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. En doğrusu bu sınavdan sonra anlayacaksınız seviyorsanız devam edersiniz emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDöner gurban döner
https://i.hizliresim.com/dqNOaQ.jpg01 Yorumla- +1 yıl
Resim ne alaka
aynen ya başka biri vardır ya da kendini sana yakıştıramamak korkusu felan vardır ygs felan hikaye yani
00 Yorumlazaten çocugu alper diye kaydetmekle herşeyi açık açık göstermişsin gelecek te daha mutlu olmak için tabi sınavlara ilgi gösterecek normaldir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoğumuş eminim vermemişsindir diye ayrılmak istiyor ^^
02 Yorumla- +1 yıl
Ne alakasi var
Cevap sahibi+1 yılçok alakası var erkeklerin hep yaptığı şeydir. bak bunu unutma eğer bir erkek birden hoşlandıysa tipin içindir çıktıktan sonrada o heves gider. sonrada seni kullanmaya çalışır baktı ki sende tık yok iyice soğur. bahane yani yok dedesine söz vermişte yok bilmem ne 2 hafta önceki aşk çocuğu nerde diye sorsaydın ya :)
Bu çocuk yalan söylüyor ayrılmak için bahane bunlarr..
00 Yorumla
+1 yılHepsini okudum.. Gozlerim doldu resmen agliyorum su an..
01 Yorumla- +1 yıl
Ama bisey dicem gercekten seviyo olsaydı bitirmek istemezdi hic bir sekilde. Cunku su an ayrılmıssınız ve o yatıyo kafasını takmadan etmeden, kim bilir hic uzulmemistir bile? Uzulcek olsa ayrılmazdı cunku aklını derde vermeli degil mi? Oyle demiyor mu? Insan ask acısı cekerek derse odaklanabilir ki? Biraz abartmis gibime geldi.. ayrıca 2 haftada bir bulussanız ne olur ki sacmalamıs.
ben üşendiğim için kpss de türkçe sorularını okumadım yoksa okurdum resimleri ama çok uzun
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Cok sacma bir bahene nr yapmaya calistigini bir erkek oldugum halde hic anlamadim
00 Yorumla
+1 yılkızım çocuk seni sevmiyo işte dersler filan bahaneee
00 YorumlaSakın buna izin verme çünkü aynısını ben yaşadım ygs bitti ve hayla beraber olamıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılSevgili gelip geçicidir beni dinle 2. senem benimde ygs'ye çalışınn
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. üzülmene gerek yok hiç senin sevgini haketmiyor daha iyilerini bulursun erkenden ayrılmanız iyi olmuş
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat