Evli adamla bir yıldır görüşüyordum, bugün beni kovarak terk etti. Nasıl pişman ederim?

Baştan soyleyim yargılayan yazmasın. Bende kınadım başıma geldi. Evli birine aşık oldum. Evli olduğunu bilmeden ama saklamadi.1 yıl sürdü ilişki yaşadım. Ben boşanmış bir kadınım. O 52 yaşında ben 34. Kandim duygularım büyüdü ona. Son 2 hafta izne çıktı çıkmadan hersey çok iyiydi. Sonra buna mesaj attim aradim dönmedi. Musait değilim dedi bende üstüne yazınca beni engelledi. Bugun yanina gittim beni odadan kovdu. Bitti dedi istemiyorum dedi. Bende seni hiç affeymeyecem deyip ciktim. Simdi brn zaten ona dönmek istemiyorum. Kullandi demeyin bende onu kullandım. Onu çok sevdim çok agladim evli biriyle olmak istemezdim. Ama olan oldu. Sixce sadece onu pişman etmek için ne yaparım? Birde aynı yerde çalışıyoruz çok canım yaniyor nolur cevap

Güncellemeler
+1 yıl
Lutfen açıklayıcı yazın. Kilo verip tarzımı değiştirsem sizce pişman olur mu
Güncellemeler
+1 yıl
1 senedir benleydi. Daha öncede istemiyorum demişti ikna etmiştim. Bana döndü gayette güzel iyi gidiyordu. Simdi sizce bu yaptığına pişman olur mu
Evli adamla bir yıldır görüşüyordum, bugün beni kovarak terk etti. Nasıl pişman ederim?