Aşk İlişkileri Sevgilim eski sevgilisinin telefonunu tutup "arkadaşım" diye yalan mı söyledi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşım dedi öykü isminde kayıtlı olan kişi için Güncellemeler+1 yıl O değil dedi inanmayı seçtim Allah utandırmasın Sevgilim eski sevgilisinin telefonunu tutup "arkadaşım" diye yalan mı söyledi? Cevapla Telefon Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kgnctn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. kendini kandırma bence daha fazla 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ayrilcam kanka zaten itiraf etmesini bekliyorum Yorumla kgnctn +1 yıl Ayrılacaksan kanka etse ne olur etmese ne Yorumla Soran +1 yıl Yalan bir insana olan sevgimi bitirir yalan söylediği ortaya çıksın Yorumla kgnctn +1 yıl Anladım da söylemez ki doğruyu Yorumla Soran +1 yıl Mesaj at naber kanka diye diycem bakalım napacak Yorumla kgnctn +1 yıl At bakalım Yorumla Soran +1 yıl Merak etme mat okuyorum ben kafam sistematik çalışıyor Yorumla kgnctn +1 yıl Süpersin 😀 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Bu sebepten ilişki mi bitirilir? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Nükleerteori +1 yıl Yazık edersin Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Nükleerteori +1 yıl Anlamsız bir sebep çünkü. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kendini kandırma bence daha fazla
Ayrilcam kanka zaten itiraf etmesini bekliyorum
Ayrılacaksan kanka etse ne olur etmese ne
Yalan bir insana olan sevgimi bitirir yalan söylediği ortaya çıksın
Anladım da söylemez ki doğruyu
Mesaj at naber kanka diye diycem bakalım napacak
At bakalım
Merak etme mat okuyorum ben kafam sistematik çalışıyor
Süpersin 😀