Aşk İlişkileri 1 ay Sevgilim eski sevgilisinin telefonunu tutup "arkadaşım" diye yalan mı söyledi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Güncellemeler1 ay Arkadaşım dedi öykü isminde kayıtlı olan kişi için Güncellemeler1 ay O değil dedi inanmayı seçtim Allah utandırmasın Sevgilim eski sevgilisinin telefonunu tutup "arkadaşım" diye yalan mı söyledi? Görüş Yaz 5 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Honnéte___ Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eig 90% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 444 görüş paylaştı. Bence Öykü haklı. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kgnctn Takip Et Bilge Yaş: 33 , eig 82% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 728 görüş paylaştı. kendini kandırma bence daha fazla Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 8 yorumu gör Soran 1 ay Ayrilcam kanka zaten itiraf etmesini bekliyorum Yorumla kgnctn 1 ay Ayrılacaksan kanka etse ne olur etmese ne Yorumla Soran 1 ay Yalan bir insana olan sevgimi bitirir yalan söylediği ortaya çıksın Yorumla kgnctn 1 ay Anladım da söylemez ki doğruyu Yorumla Soran 1 ay Mesaj at naber kanka diye diycem bakalım napacak Yorumla kgnctn 1 ay At bakalım Yorumla Soran 1 ay Merak etme mat okuyorum ben kafam sistematik çalışıyor Yorumla kgnctn 1 ay Süpersin 😀 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Master Yaş: 28 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 62,5b görüş paylaştı. Bu sebepten ilişki mi bitirilir? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör Soran 1 ay Evet Yorumla Nükleerteori 1 ay Yazık edersin Yorumla Soran 1 ay Neden Yorumla Nükleerteori 1 ay Anlamsız bir sebep çünkü. Yorumla
frk18 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eig 100% 1 ay İyi yazmışsın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sosyoloji62989 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 ay Bence sen haklısın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Bence Öykü haklı.
kendini kandırma bence daha fazla
Ayrilcam kanka zaten itiraf etmesini bekliyorum
Ayrılacaksan kanka etse ne olur etmese ne
Yalan bir insana olan sevgimi bitirir yalan söylediği ortaya çıksın
Anladım da söylemez ki doğruyu
Mesaj at naber kanka diye diycem bakalım napacak
At bakalım
Merak etme mat okuyorum ben kafam sistematik çalışıyor