Bizim sınıf öğrermeni olan kişi bana karşı ayrımcı. Sebebi ne asla anlayamıyorum? Herşeyi ayni yapmamıza göre birine daha fazla not veriyo bana düşük not. Bunun için ise açıklaması o daha fazla çaba sarfediyomuş. Gerçekten anlayamıyorum. Eğitim almayı seven biri olarak o eğitimci diye geçinen biri yüzünden bu hevesimi yitiriyorum. Ne yapmalıyım? Bunu yaşayan var mı yoksatek ben miyim?🗣🤦🏽♀️
1 ay
Öğretmenleri anlayamıyorum?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Ohoooo lisede bedenci bile 85 veriyodu max çok hakkım yendi coğrafya dersini hiç sevmezdim yazılıdan geçmeme rağmen sözlüyle bıraktı, yazılıdan ne aldıysam onu veriyolardı çok sükür o lanetli yıllar geride kaldı diğer pohpohladıkları sözlüsüne 100 verdikleri veletler çökdüler yks de hakkım hepsine haram olsun. Kimseyi takma kendin çalış
Gerçekten. Birde o pohpohladıklarının havalarından geçilmiyor. Gerçekten eğitim sistemi bitmiş.
Ulan 10-11 yaşında çocuk bile ksye giriyor
Evet.
Maalesef ben de ilk okulda 1 sene gitmedim öğretmen tokadı yüzünden
İşte tam da bundan bahsediyorum. Çok haklısın gitmemekte. Bunun böyle ilelerlemesi çok kötü
Ben içine kapanık çok çok utangaç biriydim haksız yere tokat attı iyice özgüvensiz oldum ve bıraktım maalesef
Hayatını mahveitmişler resmen.
Maalesef insan hakikaten de çocuklukta yaşadığı kötü olayları unutamıyor imiş.
Evet. Ama onlarda alt üst etmek için ellerinden geleni ardına koymuyorlar.
Maalesef hayat bu sürekli mücadele halindeyiz
Adalet duygusunun olmadığı yerde her şey olur. Senin hocan amatör bir insan ve değerlendirmesi külliyen yanlış, saygı duymam öyle insanlara
Kesinlikle katılıyorum böyle insanlar eğitimci diye geçinmesin çünkü eğitim sistemindeki koca bir boşluk ilerlememesinin sebebi tam da bu. Bir çocuk bunları evdede öğrenebilir ama öğretmenin görevi onu buna iteklemek aksine onu bundan soğutmak değil. Yanlış anlanmış bir meslek
Bende eğitimciym ve sözlüye karşıyım. Bnesınavımı yaparım kopya çekirmem, adam geçiyorsa geçer. Gcık olduğum öğrenciye bile kanaat notu kullanmam
tabi eskiden
Yani sözlü sınav yapılsın ama o çocuğun hiçbişeyi anlamadığı zorlandığı ilgisinin çekilmediği şeye normaldir geçemez. Ama biraz olsa ilgisi çekilse o çocuktan adam olur.
öğretmenin profosyonel olanı tüm öğrencileri çalışmaya sevketmeye çalışsada ben doğru bulmuyorum dersi eğlenceli işlemek yeterli, o senin vazifen
Kaçtasın
Lise 2
Bunun birçok nedeni olabilir burada belirtmeyeyim
Ne mesela. Bunun bir açıklaması asla olamaz
Bende öğretmenim inan neden çok
Bir neden söyle
Mesela kızın ailesini tanıyordur kız... vb
Kız denemelerde iyi dir sosyal etkinliklerde vb
Ailemle alakası olamaz. Ayrımcılık ne. Ailemle problemini halledebilir ama bana okulda ayrımcılık yapamaz. Özel hayatı ve iş yeri bam başka iki yer.
Kızma lütfen
Kızmadım yani kızsam bile o sana değil
Sonra daha agırbaşlı dır şımarık degildşr ukala degildir vb
Ya da ondan hoşlanmıştır içten içe çaktırmadan buda bir olasılık asla böyle duşunmemesi gerekir ama her meslekte çıkar böyleleri