Nedrn İnsan sevdigi kadının gitmesine müsade eder?

Sosyal medyada tanışmıştım onun ile bir şiir sayfası vardı, ben yazmıştım sonra muhabbet ilerledi 1 ay içinde görüştük o 8 saatlik yoldan geldi. hediye flan almıştım bir sayfa dolusu mektup yazmıştı. Yani o bana karşı çok fazla ilgiliydi, ben 25 o 24 yaşındaydı ama olgun birisiydi. daha önce evlenip ayrıldığımı bildiği halde bana dokunmadı bile hep yan yana yürüdük, ormanda başka yerde o hep konuşmayı severdi benimle. annem ile tanıştı annemde sevdi. benim olan herşeyi severdi , ayakkabı numaramı bile bilmek isterdim hangi tarz ayakkabıları sevdiğimi tokalarımı sonda biraz zaman geçince onun sürekli napiyorsun demesi neredesin demesi beni bunaltmaya başladı. Özel hayatıma, kitap okumama , arkadaşlarım ile vakit gecirmeme birsey demezdi ama sürekli de konuşmak isterdi. böyle olunca ben çok bunaldım ve ayrılmak istediğimi söyledim oda , Bir suç mu işledim neden böyle birden ayrılmak istiyorsun diyince. sadece uygun olmadığımızı farkettim dedim. Tamam ozaman yapacak birseyim yok diyip uzatmadı bile 😔 bazı erkekler neden bukadar acımasız
Nedrn İnsan sevdigi kadının gitmesine müsade eder?