Aşk İlişkileri Görüştüğünüz kişinin, nazar boncuğunu sevdiğini öğrenirseniz ne yaparsınız? Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Boncukları tek tek dizer, boynuna asarım 😄 Herkese nazar boncuğu mu dağıttın sen 😄🥳 Güncellemeler+1 yıl Sorum yanlış anlaşıldı galiba 🙂 Herkese mavi boncuk dağıtan kişiyi kastetmiştim 🥳 Görüştüğünüz kişinin, nazar boncuğunu sevdiğini öğrenirseniz ne yaparsınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Görüşmeyi bitirir engellerim sonra kime mavi bocuk dağıtıyorsa raad raad dağıtsın... 1 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Alnına at nalı çakar. Şimdi pistte toynaklarınla tango yap derim.. Jsj 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Sadece nazara inanmak olaraksa hoşuma gitmezdi öyle biriyle anlaşamazdım :D ama insanlara boncuk dağıtan cinsteyse buda hoşuma gitmezdi 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Sevebilir.. aksesuardır.. Ama batıl bir inanışla buna tamah ediyorsa, sorun.Nitekim toplumumuz batılı çok sever. Maalesef. 1 5 Yorumla Sezen33 +1 yıl Gerçek nazar boncuğu değil ama😅 Yorumla johnyx +1 yıl Çok özür dilerim.. :DBen yanlış anlamışım.. ahsfhs.. Yorumla Sezen33 +1 yıl Sorun yok 🙂 Cevabı alayım tekrardan 🙂😅 Yorumla johnyx +1 yıl :DO mavi boncukları tek tek.. ... kırmızıya çeviririm.. Yorumla Sezen33 +1 yıl 🥳 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bir nazar boncuğu da benden hediye olurdu o müthiş karaktersizliği için 😝 1 1 Yorumla Sezen33 +1 yıl Ruh eşim 😄😂🥳 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Sevecek başka bir şey mi kalmadı kurban olduğum diyerek sitem ederim 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Nazar boncuğu takarım nazar değmesin :)) 1 0 Yorumla
Oenomauss Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Ona bir nazarlık takarım feleği şaşar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Görüşmeyi bitirir engellerim sonra kime mavi bocuk dağıtıyorsa raad raad dağıtsın...
Alnına at nalı çakar. Şimdi pistte toynaklarınla tango yap derim.. Jsj
Sadece nazara inanmak olaraksa hoşuma gitmezdi öyle biriyle anlaşamazdım :D ama insanlara boncuk dağıtan cinsteyse buda hoşuma gitmezdi
Sevebilir.. aksesuardır.. Ama batıl bir inanışla buna tamah ediyorsa, sorun.
Nitekim toplumumuz batılı çok sever. Maalesef.
Gerçek nazar boncuğu değil ama😅
Çok özür dilerim.. :D
Ben yanlış anlamışım.. ahsfhs..
Sorun yok 🙂 Cevabı alayım tekrardan 🙂😅
:D
O mavi boncukları tek tek.. ... kırmızıya çeviririm..
🥳
Bir nazar boncuğu da benden hediye olurdu o müthiş karaktersizliği için 😝
Ruh eşim 😄😂🥳
Sevecek başka bir şey mi kalmadı kurban olduğum diyerek sitem ederim
Nazar boncuğu takarım nazar değmesin :))
Ona bir nazarlık takarım feleği şaşar
Sevmemesini sağlardım : ))
Umrumda olmaz