4 yıllık ilişkimiz 1 aylık spor salonu eğitmenliğine tercih edildi. Neden canım yanıyor?

Kız arkadaşım Fitnees eğitmenliğine başladı işe başlamadan önce anlaşmıştık her hangi bir şey olursa çık dersem çıkarsın oda bana evet dedi. Sonra 1 ay oldu olmadı hareketleri tavırları degsiti sonra dedim noluyor eskisi gibi digilsin yok sen beni yanlış anlıyorsun aynıyım dedi orada bir çocuk var cocgu sordum nasıl biri iyi dedi ama çocuk gibi dedi tipi nasıl benim için silik ama millet beginiyor fiziğini falan salondaki kızlar konsuyor sürekli onla bu bende biraz soru işareti oldu daha sonra giyimine dikkat et erkeklerin içindesin büyük bir salon digil orada herkes iç içe mesafeni (dusuruşun bellin et ) koru demistim. Sonra bir arkadaşım geldi soylemdin bilmiyordu o salondaki benim sevgilim olduğunu sordum o dediki o kizmi kız ilk zamanlar kendi halindeydi birden açılıp saçıldı daracık kıyafetler krop giyimler ordaki diğer hocayla samimi olmaları el şakaları ben bunları duyumce çık ordan başka iş buluruz dedim o ben başka iş bulamam burası iyi ben çıkamam dedi kavga ettik arkadaşımın söylediklerini söyledim inkar etti. Benden ayrıldı neyaptimsa ne ettimse ordan çıkmadı hayalim bu biliyorsun dedi evet dedim işine sagim var ama ordakilere yok dedim sana başka iş bakariz başka salon buluruz desemde boşa canımı acıtacak ne varsa yaptı bana 4 sene oldu nasıl 1 aylık spor salonuna tercih edildim. Ben spor salonunamı başka birine mi tercih edildim. Kızlar siz cevap verin Allah aşkına neden

Güncellemeler
+1 yıl
Canım yanıyor lütfen yorumların nedeni ne?
4 yıllık ilişkimiz 1 aylık spor salonu eğitmenliğine tercih edildi. Neden canım yanıyor?