Merhaba KScanlar! Nasılsınız? Dünya'ya yeni bir can getirmek o canla tüm hayatımızı şekillendirmek, onu korumak, sağlıklı ve ahlaklı güvenle büyütmek çok güzel bir şeydir. Nedense en çok hamilelik döneminde aldatılan kadın sayısı bir hayli fazladır. Baba olacağını öğrenen bireylerin çoğu çocuk doğduktan sonra daha fazla sevgi ve gösterir eşine ve çocuğuna.
Fakat hamileyken kadın yalnızlığa itilen, kendine çok iyi bakması konusunda emirlerle betimlenen varlık gibi olmaya başlar.
Erkek bu dönemlerde genellikle uzaklaşma yoluna gider eşinin yapısında gelişen değişimlerden korkar, çekinir, hatta itici bulur. O sabırsızlığın sonucu genellikle aldatmaya dönüşür.
Elbette her erkek bu dönemlerde aldatmaz ama sizin gözünüzle Kadın hamileyken çirkin midir? Neden aldatılır?
fiziksel olarak sürekli kilo aldığın, psikolojik olarak dünyaya getireceğin insanın tüm yükünü üzerinde hissettiğin, hormonların etkisiyle pik yapan değişik duyguların, aynı zamanda tüm çocuk sahibi olanların sana yardımcı olmak için yarattığı stres, çalışıyorsa iş devri durumu, sonrasında çalışıp çalışmayacağı kararı, sürekli ne giyeceğim telaşı vs vs vs. bu kadar çok konu içerisinde debenirken ve öncesine göre zaten çirkin göründüğünü hissediyorken... çirkin demeyin be kardeşim.
fantezinin şeyine itfaiye hortumu dayayan erkek müsveddesi. amacı sadece üremektir kanımca. gözün dışarda olacaktı da ne bokumu yemeye evlendin armadillo
Katılıyorum o çocuğu tek başına yapmıyor kadın sonuçta. Kadın bu sorumluluğun altına girerken.
Erkeğin uzaklaşıp bir ihtiyacın var mı gibi sözlere dönüşen evin eşyası gibi davranılması hiç hoş değil.
Bu dönemde dokunmalar konuşmalar, sesleri bir noktadan sonra algılamaya başlayan bir can da var orada. Bu yüzden sadece ihtiyacı görülecek değil, daha çok ilgi ve sevgiye ihtiyacı var olan kadın vardır orada.
Benim kocam hamile kalsa ben ona gözü gibi bakar karnına bacaklarına masaj yaparım üzmem onu hiç de kırmam kimseye de bunun olmasına izin vermem. Aldatmadan önce yapacağımız bir ton şey varken neden aldatayım. Üstelik hamileliğin 9 ayı da yasak değil ilişki. Çok saçma offf aldatmak için sebep arıyor bu erkekler
Fizikle alakalı değil de kadınlar o dönemde ruh hali olarak değişken oluyor malum hormonlar. Birde bazı kadınlar bu durumu kullanıyor ne yazık ki. Yakın çevremden de gördüm bunu üzücü de olsa. Aldatılmak için bir sebep midir kesinlikle hayır. Ama erkekler de bir noktadan sonra sanırım kaldıracak gücü bulamayıp başka bedenlere gidiyor olabilir.
Erkeklerin çoğunluğu aç ve karaktersiz. Haliyle hazır çok Sevdikleri (!) karıları onun çocuğunu doğurmaya hazırlanırken ben de şeyimin keyfini süreyim nasıl olsa karım yanına yanaştırmaz diyor.
Kaıdn hamileyken çirkinleşebilir kilo alabilir hormonlardan dolayı ruh hali anormal olabilir. Hiçbiri aldatılmaları için sözde Sebep olamaz.
Öyle bakmak lazım zaten çünkü o kadın hamile kalmadan önce beğendiğin sevdiğin birisiydi doğum öncesi ve sonrası da güzel olacak en önemlisi sana aşkla bakan gülüşü hiç değişmeyecek bu süreçlerdede.
Hamile iken de belli bir aya kadar kontrollü cinsellik öneriliyor uzmanlarca. Hatta bu durum kadının motivasyonu için de iyiymiş. Ne kadar doğrudur bilemem ama. İlgisiz bırakmamak lazım eşleri o dönemlerde.