Sevgilim güvenmiyor çok aradayım?

İçimi dökmek istiyorum. Çok aradayım ne yapacağımı bilmiyorum. 5 senelik sevgilim benden aniden sebep yokken ayrıldı. Aldatıldığımı vs sanmıştım. 2 ay sonra birleştik. Ayrılık dönemi birkaç erkekle mesajlaşmama çok bozuldu. Ben de o dönem yeni birleştik diye korktum maalesef hemen söyleyemedim yalanlar söyledim bu konu bazında en son zamanla söyledim. Bazıları da ortaya çıktı. Maalesef o dönem aramız bozulmasın diye yalan yere bile yemin etmiştim

Bana olan güveni sarsıldı. Bundan dolayı çabalama sürecine girdik. İşte kanıtlamaya çalıştım. o çocuklara mesaj atarak, biriyle rastgele karşılaşmış gibi yağıp ses kaydı alarak gibi. Ama sevgilim hep farklı şeyelre odaklandı. İnanmadı hep şüphe kaldı. Aileler de tanıştı birkaça aya düğün bekleniliyor. Ama sevgilim sana asla güvenmiyorum doğruyu söyle diyor. Aöa aşkında doğruyu söylüyorum inanmıyor. Doğruyu söylemedikçe seninle bi gelecek planı asla kuramam adım kadar eminim benden bi şeyler saklıyorsun önceden de böyleydi diyor. Ama halbuki bi şey saklamıyorum. İstediğin her şeyi kafanı netleştirmek için yapabiliriz diyorum. Aylardır aynı şeyleri söylüyorum yok

Minik bi şeyleri yanlış hatırlayınca da yalan söyledin damgası yiyorum. Arada hakaretlerden de nasibimi aşıyorum pişmanda olmuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Güvenini ben kırdım ama bu kadarını da hak etmedim. Kendimi çok çıkmazda hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Boşa kürek çektiğimi düşünüyorum. Bi yandan diyorum güvenini kırdın çabala. Ama bu kadarını da hak etmedim

En son gelecek hayali kuramam demesi çok canımı yaktı. Aşkında beni seviyor ama güvenmiyor

Sevgilim güvenmiyor çok aradayım?