İçimi dökmek istiyorum. Çok aradayım ne yapacağımı bilmiyorum. 5 senelik sevgilim benden aniden sebep yokken ayrıldı. Aldatıldığımı vs sanmıştım. 2 ay sonra birleştik. Ayrılık dönemi birkaç erkekle mesajlaşmama çok bozuldu. Ben de o dönem yeni birleştik diye korktum maalesef hemen söyleyemedim yalanlar söyledim bu konu bazında en son zamanla söyledim. Bazıları da ortaya çıktı. Maalesef o dönem aramız bozulmasın diye yalan yere bile yemin etmiştim
Bana olan güveni sarsıldı. Bundan dolayı çabalama sürecine girdik. İşte kanıtlamaya çalıştım. o çocuklara mesaj atarak, biriyle rastgele karşılaşmış gibi yağıp ses kaydı alarak gibi. Ama sevgilim hep farklı şeyelre odaklandı. İnanmadı hep şüphe kaldı. Aileler de tanıştı birkaça aya düğün bekleniliyor. Ama sevgilim sana asla güvenmiyorum doğruyu söyle diyor. Aöa aşkında doğruyu söylüyorum inanmıyor. Doğruyu söylemedikçe seninle bi gelecek planı asla kuramam adım kadar eminim benden bi şeyler saklıyorsun önceden de böyleydi diyor. Ama halbuki bi şey saklamıyorum. İstediğin her şeyi kafanı netleştirmek için yapabiliriz diyorum. Aylardır aynı şeyleri söylüyorum yok
Minik bi şeyleri yanlış hatırlayınca da yalan söyledin damgası yiyorum. Arada hakaretlerden de nasibimi aşıyorum pişmanda olmuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Güvenini ben kırdım ama bu kadarını da hak etmedim. Kendimi çok çıkmazda hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Boşa kürek çektiğimi düşünüyorum. Bi yandan diyorum güvenini kırdın çabala. Ama bu kadarını da hak etmedim
En son gelecek hayali kuramam demesi çok canımı yaktı. Aşkında beni seviyor ama güvenmiyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
En ufak seyde yalancisin vilmem nesin diyip hakaretler savueucak darmaduman olucaksin. Hem utanmadan senden ayrilmis bir anda hemde senimi yalanci cikariyor. Konusmus olabilirsin ama evet bencede bunlari hak etmedin. O sebepsizce ayrilmayi biliyorsa bu ayrilik surecinde baskasiyla konusmanada bozulmayacak kusura bakmasin. Biliyorum seviyorsun emek var ama yapma be kızım. Bitir tamamen bence evlilik yoluna girerseniz evlenirsen daha mutsuz olucaksiniz. Her zaman ask yetmiyor maalesef
Bu seferde madem öyle güvenmiyorsan devam etmeninde anlami yok diyip ayril kendinide son kez savun. O aciklama geregi duymadan ayriliyorsa bununda hesabini sorup seni suclayamaz kusura bakmasin. Cevabini verip ayril ve bak bakalim zaman ne gösteriyor. Çabalıyor mu
Öyle oldu. Mesela birinin dediği bi şeyi yanlış hatırladım p dönemden. Kelimeyş ama. Hemen sen yalancısın dedi. Halbuki alakası yok unutmuşum üstünden zaman geçmiş. Maalesef yalanlar çöl söyledim o dönem için ondan dolayı böyle güveni çok kırıldı. Yalanlardan önce birleşme zamanı asla böyle değildi. Ben bu hale getirdim. Başkasıyla konuştuysan barışmam demişti. Ama ben onlarla flört etmedim havadan sudan kafamı dağıtmak işin konuştum. Onlara da ispat için mesaj attık hepsi ümit vermedin bi şey yaşamadık dedi ama ona rağmen çok farklı şeyelre takıldı. Beniö hatamdan dolayı böyle oldu ama. Cidden böyle değildi. Ama bi yandan da güvensizliği çok geliyor. Gelecek planı bile kurmak istemiyormuş güvenmiyor diye. İlk ayrılık sebebi de evliliğe hazır olmamasıydı. Böyle olunca canım çok yanıyor her durumda evliliğe layık görülmeyen bir ben
Tamam sende yalan soylemissin hata yapmissin ama kendini kanitlayip sonrasinda aciklamissinda durustte davranmissin. Bence sevgilin haka evlilige hazir hissetmiyor kendini ve bu durumda isine geldiği için kullanarak bahane ediyor sadece seni sucluyor. Bence en dogrusu dedigimi yapip iliskiyi bu seferde senin bitirmen emjn ol daha hayirlisi olur. Bak o zaman ne yapjyor
Böyle desem kolaylıkla ayrılır pişman da olmaz. Çabalamaz. Bi şey sakladığımı ve onu açıklamak yerine ayrıldığımı düşünür. Bana tam da bi şey saklıyorsan anlat ya da ayrıl diyor Çğnkü
O zaman kılını kıpırdatmaz bi şey sakladığımı ve açıklamak yerine o kadar kötü bi şey ki diye terk ettiğimi düşünür. Geçen de açık açık güvenmiyorum anlat anlatmıyorsan ayrıl dedi. Bunu ben de çok düşündüm kendisine de dedim. Seninle evliliğe hazır değilim genel anlamda hazırım diyor güya. Önceden de tam tersiymiş. Ben bitirsem vicdanı bile rahat edebilir. Farkında dğeil o ama inanılmaz baskı yapuor. Sürekli kendimi açıklıyorum hakarete maruz kalıyorum. Sanki ben terk edeyim diye çabalıyor
Sen kendini açıklayarak son kez uzun uzun yaz. Ama madem ki 5 yil içinde de seni taniyamamissa ve sana bunlari diyorsa ondanda sevgisindende hayır gelmez. Ne dusunuyorsa düşünsün ayrıl ya. Bak sen görmüyorsun ama bir iliskiyi dışarıdan bakınca gördüğüm gibi yorum yapıyorum. Aşkını kenara bırak ve öyle düşün
Kendimi uzun uzunda açıklamaktan bunaldım. Şu an p dönemle ilgili bi kelimeyi yanlış hatırladım diye yalancı diyor bana. Senin sözüne güvenilmez dedi. Bilmiyorum normalde böyle değildi işte. Barıştığı ilk zamanlar hemen evlenelim diyordu ben güven lazım diyordum. Yalanlarımdan sonra böyle oldu çok üzülüyorum
yalan soyledigin konu haric birebir aynı durumdayız ben de soru sormustum gercekten seni o kadar iyi anlıyorum ki kendim de cozemedim henuz ne kadar tavsiye verebilirim bilmiyorum ama eger istersen lütfen bana ozelden yaz icini dokmus olursun
Birleştim ne ya
Batıştık
Barıştık mı..
Evet
Anladım 🙋🏼♂️