Instagram’dan atılan bir mesaj isteğini okuması için kabul et açıklamasına zaten gerek yok bunu biliyor özellikle kabul ete basıp görüldü yapmış sonra engellemiş hayır bir şey yazacaktı vaz mı geçti bilmiyorum ama neden direk engelleyecekken görüldü yapıp öyle engelliyor
kıza daha sonra engeli kaldırıp mesaj attığında direk kızım gelen kutusuna düşmesi için olabilir mi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlgi çekiyor, ego kasıyor üzerinde yazman haz vermiş ama şu var sen sinirlenip tekrar yazsan bu sefer de haz alacak
Çıldırtmak için çünkü yapacak başka birsey akıllarına gelmez
Bu milleti anlamak çok zor insanlqr nerden bilsin ki onun içini değil mi
Görmeden mı engelleseydi 🤔
Ya sizin gerçekten okuduğunuza anladığınıza yarayan bir beyniniz var mı Instagram mesaj iste kısmından bahsediyorum önce soruyu okuyun ondan sonra anlayın de öyle yorum yazın
Keyfi öyle istemiş 😅 siz de okunup okunmadığına bile bakmadan hemen engelleyin gerçi yapıyorsunuzda
Seni bu hale getirip delirtip altına almak için
Değişik bir bakış açısı.. zaten ondan hoşlanan benim altına almak için niye strateji uygulasın anlamsız geldi
Altına yattığında anlarsın
Ne alaka anlamadım beyefendi açıklar mısınız? Hoşlanan saten benim adamın benimle öyle bir şey yaşama isteği olsaydı benimle konuşması flört etmesi yeterli bile olabilirdi belki, onun için niye zor olsun
Zorluk değil seni bu hale getrip iyice kendine bağlayacak daha çok uğraşacağı şeyi daha kolay hale getirecek, şimdi sen niye engelledimdiye kafaya takacaksın daha çok zorlayacaksın sonra engeli kaldıracak sen sevinecek hemen elde edecek seni
Yok ben zaten dolaylı yolla seninle bir kere uyumak istiyorum bir şey beklediğim yok sadece sana sokulup uyumak istiyorum, hoşlanınca koklayasım geliyor vs yazmıştım. Bütün bunlara bakılırsa öyle bir niyeti olan erkek bu yazdıklarıma karşılık verirdi sanırım
Yakında çakar sana merak etme sen zaten çoktan elde ettiğini biliyor boşa düştüğünde alır altına
Yapmaz çünkü benim ondan hoşlandığımı ve sevgili olmak istediğimi biliyor. Buna kalkışmaz
2-3 kere çakıp bıraktığında ağlamaya gelirsin buraya
Nasıl bu kadar edindiniz? Ona niyeti olan erkek mutlaka konuşur iki cevap yazardı bu engellemediği zamanlar sadece görüldü yaptı bıraktı. Şu an başka ülkede de olabilir geçici olarak tam bilmiyorum ama burada olmayabilir öyle niyeti olsa bile dönmeyi mi bekleyecek Allah aşkıma iki güzel şey söyler beni oyalardı
Niye uğraşsın ki elinin altında ki karıya, zaten istediğinde altına alacak
Yok bence takılıp bırakılacak biri değilim o yüzden uğraşmıyor bence öyle bir girişimi de olmaz emin olabilirsiniz. İlk defa yaşamıyorum erkekler takılmalık olmayan kızlarla uğraşmıyor üzülürüm bağlanırım diye herhalde
Ne diye umrunda olasın bu kadar? Erkekler bunu umursamaz, şu bir kenarda dursun yanına gidince yazarım zaten hazır bekliyor diye düşünür. Yanına geldiğinde de çakar 2-3 kere sıkılır bırakır
Egosunu tatmin ediyor