+1 yılMerhaba,
Açıkçası benim için ideal bir kadın minyon tipte olabilir özellikle zayıf olmasını tercih ederim daha sonra da karakter olarak ele alacak olursak aileme saygılı bana saygılı içinde fesatlık barındırmayan, siz bir söz konuştuğunuz zaman o sözün içinden kendi çıkarlarını ve istediklerini alıp da karşısındaki insanın söylediğini yanlış yanlış anlayan bir kişilik olmamasını isterim, yani mesela benim abim evlendi biz yengenden bu konuda çok çektik hani her şey ev temizliği yapmak ya da ne bileyim güzel geçirmek anlamında değil öyle kadınlar var ki insanın kendinden illallah ettiriyor sinir hastası ediyor böyle birisi olmasın.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKarakter sahibi. Yeri gelince olgun yeri gelince çocuksu. Kendine has bir tavır sahibi. Özenti olmayan. Kendi doğruları olan prensip sahibi.
170 boylarında göbek ve selülit olmayan. saçlar dalgalı. Bakmasını ve gülümsemesini bilen. Ses tonu iyi olan. Konuşma ve diksiyon konusunda ortalamanın üzerinde. Eşinin veya sevgilisinin yanında rahat diğer ortamlarda seviyeli bir duruşa sahip biri
00 Yorumla
+1 yıl1.73 ten uzun olmasın kilosu 65 ten yukarı olmasın. 18 yaşından büyük olsun. d Ten rengi , saç rengi çok önemli değil ama sarışın ve beyaz ten tercihim. Karakter özellikleri olarak dominant olmalı, çok kıskanç olmalı, meraklı olmalı, zeki olmalı ama saf gibi görünmeli, libidosu çok yüksek olmasın. d Bi de aldatmayacak kadar karakterli olsun yeterli.
00 Yorumla
Benim gibi düşünmeli tabiri caizse ruh eşim olmalı. Eski defter mantığı olmamalı. Yani bir sürecin sonunda olan hataları ısıtıp ısıtıp karşınıza çıkarmamalı. Vicdanlı olmalı hep kendini düşünmemeli. Allah'tan korkmalı hakkaniyet bilmeli. Herşeyden önce insan olmalı. Fiziksel olarak çokta önemli değil diğerleri varsa.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEğlenceli olmalı
00 Yorumla
+1 yıl1.65-1.75 civarı
Saç rengi veya şekli önemli değil
Burun çok önemli değil
İnce kaş
Zayıfla balıketli arası (ama tam balıketli değil)
Espri tarzımızın aynı olması lazım
Sapyoseksüel olmasam da kültürlü olması iyi olur
Sıktırmalık yanağı olması iyi olur testere maskesi gibi elmacık kemiği olmasın yani
Oyuncu olmasını isterim. Şaka yollu bir şey deyince hemen ayak uydurması güzel bir bağ oluşturuyor
Tatlı jest ve mimikleri olsun
Aile yapılarımız benzer olsun
Sıkıntı çıkaran arkadaşı olmasın
Yeri gelince baskın olmayı bilsin
Doğru zamanda bana destek olabilsin
çocuk gelişimiyle alakalı kitap okusun, bilgi edinsin veya edinme isteği olsun. Kısaca iyi bir anne olsun.
Temas bağımlısı olsun
Sevginin emek olduğunu bilsin
(Dünya'da 2 tane falan vardır galiba)10 Yorumla
+1 yılKadının dört özelliği kara gerek. Saçı, kaşı, kirpiği ve gözünün karası.
Kadının dört özelliği kızıl gerek. Dili, dudağı, yanakları ve yanaküstü.
Kadının dört özelliği yuvarlak gerek. Yüzü, gözü, topukları ve bilekleri.
Kadının dört özelliği uzun gerek. Boynu, burnu, kaşı ve parmakları.
Kadının dört özelliği hoş kokulu gerek. Burnu, azası, eli, kolu, koltuk altları ve ayakları.
Kadının dört özelligi geniş gerek. Alnı, göğsü, gözleri ve ayakları.
Kadının dört özelliği dar gerek. Ağzı, göbek deliği, kulak delikleri ve burun delikleri.
Kadının dört özelliği küçük gerek. Ağzı, elleri, ayakları ve kulakları.
00 YorumlaEn önemli olanlar:
1. Sigaraya bağımlı olmamalı
2. Ne istediğini bilmeli
3. Kendini geliştirmeli
4. Mumkunse çalışmalı (para kazanmanin nasil oldugunu bilmesi gerektigi icin ve evde oturup bana sarmamasi icin)
5. İçten pazarlıklı olmamalı
6. Açık sözlü olmali
7. Yalan söylememeli
8. Kişisel hijyen önemli
9. İlgimi üzerinde tutmalı
10. Aşırı kıskanç olmamalı
11. Sadik olmali, başka erkeklere davetiye atmamalı
12. Benimle beraber spor yapmali
Not : İlk 12 madde hepsi aynı derecede öneme sahip.
Cok onemli olmayanlar:
13. Beyaz tenli olmalı
14. Benim oynadığım oyunlardan oynamalı
15. Anime izlemeli
16. Hızlı ve öfkeli, Marcel gibi serileri bilmeli
17. Friends, suits, how i met your Mother, big bang theory izlemiş ve sevmis olmalı
18. alisveris bagimlisi olmamalı03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisi yanlış anlamasın beni tabi de, Afra Saraçoğlu dış görünüşü ideal bir dış görünüş. Zeki, saygılı, ahlaklı, iletişim becerileri yüksek, libidosu yüksek ve zengin bir kadın benim için ideal kadındır. Ama şart mı tüm özellikleri içermesi değil. Zaten öyle biri yoktur diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılKadın olmanın ağırlığını, naifliğini, hassaslığını, duygusallığını, dişiliğini, hırçınlığını ve tüm bunları tek bir yerde toplayacak olan karakteri taşımalı.
10 Yorumla
+1 yılKaporta boyasiz olmalı ağır hasar kaydı olmamalı Km orijinal olmalı lastikler % 80-85 olmalı tüm bakımları bayiden yapılmalı yağı suyu zamanında değişmiş olmalı 🙂 yav nasıl olacak nefes alsın yeter demeyecem düz olsun açık sözlü olsun yeter
04 Yorumla- +1 yıl
🙂🙂 sence haksızmiyim bu konuda 🙂 yok nasıl erkek istersin nasıl bayan istersin çok güzel olacakta vitrinemi koyacaksın
- +1 yıl
Dışı 2 boya badana ile kapatıyorlar biraz da sexsi giyindimi tamamdır
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİçini dışını boş ver kaliteli olsun mesela herkese mavi boncuk dağıtmasın dürüst olsun güvenilir olsun kafii benim için öyle güzellik falan hikaye kalp kim için atıyorsa ona en güzel gelen o kişi dünyanın en çirkin kadını olsa dahi. Benim şahsi kanaatim bu
00 Yorumla
+1 yılYüzü güzel olana doyarsın da gönlü güzel olana doyamazsın ve en önemlisi de ciddi bir ilişki ya da evlilik tarafların konuşabiliyor olması anlaşabiliyor olması en önemli konudur bunlar olursa gerisi her şekilde hallolur
00 YorumlaAradığım tipte bir kadın karşıma hiç çıkmadı. Günümüzdeki ilişkilere bakınca midem bulanıyor zaten. Bu kadar insanın güvensiz, aşağılık olduğu bir yerde ben ilişkilerden bilinçli bir şekilde uzak duruyorum.
00 Yorumla
+1 yılBalık etli sporcu Felsfe vb. Konuları seven
Özgüvenli komik samimi ve merhametli akıllı
Sadece bana itaatkar
Sarıya yakın kumral saç güzel yüz
Boyu boyuma kalça dik göğüs büyük ve dik
Kalın bacak ve ince bel09 Yorumla- +1 yıl
Ama kafa yapısı uygunsa gerisi çok da önemli değil
- +1 yıl
o ne mk? Transformers siparişi gibi. :D
- +1 yıl
@SzgnYLMZ89 kanka gaza geldim akşam aksam
- +1 yıl
:D :D :D belli belli. Aklında ne var ne yok yapıştırmışsın.
- +1 yıl
🤦 : )))
- +1 yıl
@lotus-patra gömmm artis
- +1 yıl
Estağfurullah gömme yok güldürdünüz beni tepkisiz kalamadım.
- +1 yıl
@lotus-patra gül gül
Anlayın içimdeki yangını - +1 yıl
Yaş 21 ama beden 30 luk...
önce görünüş :
beyaz tenli
renkli gözlü
dolgun vücutlu
cin gibi akıllı
sadık.
bakımlı.
uzun boylu.
kıvrak zekalı.
hazır cevap... gibi gibi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılBeyaz tenli olmalı.
Mümkünse bana güzel olsun.
Kendini ve ne istediğini bilen.
Hayat gayesi olan biri olsun istiyorum.
Ve mümkünse iş sahibi olsun.00 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Bana göre bir bayan
-Dürüst
-Bana bağlı
-Herkese saygı veren
-Eğitimli
-Kendine bakım gösteren
-Kültürel ve entelektüel olarak bilgili
-Fizik olarak iyi formda olsun yeter
Saygılılar,
RengarenkAdam24300 Yorumla
+1 yılHanım hanımcık, oturmasını kalkmasını bilen, güzel gülen, yüksek sesle konuşmayan, karakterli sevimli sevecen, neşeli, huzurlu, 170 fit ama kıvrımı fiziği olan güzel yüzlü
00 YorumlaNaif dengeli kompleksiz kalçaları çıkık sade bir güzellik 1,60 üstü olsun paket olsun evde açıcam:)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılİyi güldüm sabah sabah.
Arkadaş ne istekler var öyle.
Biri nefes alsın yeter demiş biri transformers tarif etmiş peh... 🤦00 Yorumla
+1 yılKapımda it olacak köpek çekeceğim
Gelmdediğimde geelcek gitmediğim de gidecek
Cinsellikte ayağımı şeyine sokacağım bir şey gibi bir şey 😂00 YorumlaGüçlü ve özgüvenli, baskın, kadınlar ilgimi çekiyor. Güzel ve bakımlı kadınlar daha çekici.
Bana göre bu tip bir kadın daha uygun.00 Yorumla
+1 yılinsan olsun ve gerçekten sevsin fiziği tipi bunlar önemsiz insanın kalbi iyi olunca istiridye deki inci gibi parlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılaşko kuşko olacak, sadık olacak, karakterli olacak, kum saati olacak, sarışın mavi gözlü olacak 170 olacak.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılTamam anlatıyorum, akıllı, kendini geliştirmiş yeniliklere açık. beyaz tenli, fiziksel olarak zayıf ama çekici. video oyunları oynayan biri olmalı.
06 Yorumla- +1 yıl
Akıllı olmam disinda beni anlattin xd
- +1 yıl
Öyle mi, hahaha, daha çok kriterler koyabilirdim aslında
- +1 yıl
Olur sen bilirsin yani 😄
- +1 yıl
Şaka yapıyorum, bu kadar yeterli
- +1 yıl
Umarim bulursun öyle birini
- +1 yıl
Hadi bakalım, bulacağım mı görürüm
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTatlı dil. guler yüz.. bakımlı.. kelemelri seçerek kullananan. kibar birnkadin.. bu kadın zaten gzueldir
00 Yorumla
+1 yılDolgun göğüs ve dolgun kalcalara sahip olmalı. Cildi ipeksi olmalı. Bakımlı ve kibar olmalı. Yatakta cesur olmalı🥰
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. Bir pamuk prenses beklemiyoruz 😀😀😀😃 bakımlı olsun dürüst olsun balık etli ideal şimdi beden ölçüsü vermenin anlamı yok 😀😅😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Şişman ya da zayıf her türlü kabul ama lişisel karakter uyuşması şart...
09 Yorumla
+1 yılSırf ideal kadın yorumlarını okumak için gelen ben 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılUzun boy ince bel beyaz ten küçük göğüs küçük popo ince bacak o şekilde
10 Yorumla Bilmiyorum ya en ummadığım insanı sevebiliyorum o yüzden bir kalıba koyamıyorum
00 Yorumla
+1 yıl90 60 90 civarlarında ateşli ve cana yakın olmalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılBalık etli ve kafa dengi olmalı şakayı kaldırabilmeli bence.
00 Yorumla
+1 yılBBW tipinde... ve benim zevklerime sahip...
00 Yorumla
+1 yılAkli basinda insan olsun, saygili ve sevgili , olgun birisi olsun yeter
00 YorumlaBeyaz tenli balik etli olsun, gozler iri olursa iyi olur. Bide çemkirmesin
00 YorumlaTip fizik umrumda değil
Sadık olsun
Karakterli olsun00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDolgun göğüsleri ve güzel ayakları olan kadın fiziksel olarak iyidir benim için
00 Yorumla
+1 yılO zmn ne sayacam hepsini nefes alsın yeter 🤣🤣🤦🏿♂️
00 YorumlaBeyaz tenli ve
küçük göğüslü kızlardan hoşlanırım
00 Yorumla
+1 yılDişi enfazla 1.70 boy 62 kilo olmalı karşısındaki kişinin kararlarına saygı duysun yeterli
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBakınca, konuşunca, yürüyünce, vakit geçirince “ işte bu” denebilmeli.
00 Yorumla Kalbi iyi llsun yeterli ama dış güzellik olarak fit olmasını isterim çünkü spor yapan biriyimdir
00 Yorumla
+1 yılBuraya sığmaz ki 500 adet A4 alıp yazmaya başlamak lazım 🙂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılFiziği 10 üzerinden 7 olabilir, egolu olmamalı, mütevazı olmalı, zeki olmalı, kibar olmalı :)
00 Yorumla
+1 yılSaygılı, Sevgili, Sadakatlı, Sorumluluk sahibi, Şehvetli ve Sexsi olması!!!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılKarakterli olsun, yüreği güzel olsun, güvenilir ve sadık olsun ☺️
00 Yorumla 22 yaşinda ismi Pelin olan pp resminde kendini gizleyen ne biliyim tatli 160 civari boy minnoş mu
08 Yorumla
+1 yılDolgun göğüsler ve çıkık kalça olmazsa olmaz bir kere
05 Yorumla- +1 yıl
boş ver karakteri. Tahta kurusu gibi olup karakterli olsa ne yazar 😂
- +1 yıl
Yok yani bu karşı cins içinde geçerli. Ne bileyim uzun değilsen şansın yok karakter falan hikaye. Karşılıklı tamamen. d
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçi dışı beyni metninin önemi yok. Götü güzel olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaktın mı koluna yakışacak attın mı duvara yapışacak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Özü sözü bir saygılı ve sadık olsun yeter fizik kimya sorun değil
00 Yorumla
+1 yıl1,70 civarında zayıf ama mal yerinde çılgın istekli edepsiz
00 Yorumla
+1 yılTeslim olan kadın sevilen kadındır
51 Yorumla- +1 yıl
Kuralsizymi
Benim için zayıf olmalı, göğüslerinin büyük olmasına gerek yok. Bakımlı olmalı. Egolu olmamalı ve son olarak kalbi iyi olmalı.
00 Yorumla
+1 yılİtaatkâr ruhlu olduğum için dominant baskın bir bakışı ile susturcak bir harekeri ile oturtcak yapıda böyle bir kadına itaat kendimi veririm.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılsen nasıl oldugunu anlat bakalım ideal kadın profılıme uyuyormusun onu soyleyım
00 Yorumla Kadın olsun yeter diyecem ama erkeklere de yürüyen tipler türedi nznxnx
10 Yorumla
+1 yılkarekteri öenmlidir huyu suyu iyi olmalı fiziki olarak 165 170 balık etli olması ideal
00 YorumlaBalık etli armut fizikli iyi bir insan iyi bir sevgili
bana aşık olan biri
00 YorumlaDürüst ve temiz kalpli olması yeterli gerisi teferruattır
00 YorumlaAldatmasın, sevdiğimiz gibi sevsin ahlaklı olsun yeter. Dış görünüş falan Çok önemsemiyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat