Bi kız var sabah kalkıyorum aklımda akşam yatıyorum aklımda gün içinde aklımda dinlediğim şarkının bir kelimesinde direk aklımdan o geçiyo geçirdiğimiz zamanlar aklıma geliyo ve yüzümde saçma bi gülümseme oluyo yanımdayken kalbim çıkacakmış gibi çarpıyor inanılmaz bi mutluluk geliyo
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
erkeklerde de gerçekten böyle oluyor mu ne güzel hiç denk gelmediim
Kişiye göre değişir tabi uzun zamandır bende yaşamıyordum bunu gerçekten bunları yaşıyorum gelip geçici biridir dedim 2 yıl oldu hala aynı şeyi yaşıyorum
umarım bu güzel hislerin hatrına sonu güzel bir hikaye yazılır kaderine :) şimdiden bol şans
İnşallah çok isterim bana aşk gibi geliyo ama çevremdekiler takıntı diyo
tamam da illa senin olsun diye kötü düşüncelerin yoksa bir zararı yok ama ben asık olduğumda böylle olmuştu hatta uzun zaman hiç düşünmemiştim bunları okuyunca hatırladım ve garip hissettirdi :)
Ne cinsel anlamda ne başka kötü bi anlamda hiç bir zaman düşünmedim bütün hislerim bütün düşündüklerim bunlar 😊
Nasıl yani garip derken 🙄
şey yaniii ben artık aşka inancı olmayan birisiyim yazdıklarınızı okurken uzuunn süredir bunları düşünmediğimi fark ettim sokaklarını bildiğim bir sehre yeniden gelmek gibi oldu :) peki onun bunlardan haberi var mı?
Anlıyorum sizi yaşadıklarınızdan kaynaklı olabiliyo maalesef aşksız da olmaz tabi aşık olunca birine güvenincede o insanın yaptığı şey bizi kötü etkiliyor 😔
Çok sevindim size böyle şeyleri yeniden uzun zaman sonra hissettirebildiysem ne mutlu bana 😊
Maalesef hala söylemedim ☹
umarımm hissettiklerinizi bilmesini istediğinizde olumlu donüş alırsınız :) ve nerede nasıl yaklaştığınızda önemli bu kısmı ihmal etmeyin bence kızlar bu duruma fark etmeselerde önem veriyorlar
Kesinlikle haklısınız çok doğru
Özelden yazabilirmisiniz size bu konuyla ilgili bi akıl danışmak istiyorum 😊
merhaba Burak yeni görüyorum kusura bakma 3xper olmadığım için kimseeye mesaj atamıyorum ama zaten buradan görüştüğüm birisi var aramızda bir şey olmasada berraklığını korumak istiyorum :)
Anlıyorum amacım bu konuda senden fikir almak burdan yazayım bari
biliyorum biliyorum :) bana yapılmasından hoşlanmazdım bu yüzden ona yapamam bir şey sorsa yalanda söylemem vee dinlelrim seni
2 yıldır konuşuyorduk biz sevgili olmasakta sevgili gibiydik ben hoşlandığımı söylesemde her zaman karşı çıktı korkuyordu önceki yaşadıkları dolayı bu hoşlanıyorum dediğim de en son engelledi 5 ay kadar ve sonra yine yazdı çok baskı yaptım bende o da haklıydı bişi diyemiyorum benim hatam sonra ben başka bi kızla sevgili oldum 1 ay sürdü zaten sevgili gibide değildik denedim sadece ben sevgili yaptığım kızın yanındayım ama aklım onda değil diğer kızda ben dürüst oldum söyledim ve beni engelledi hem benden hoşlandığını söylüyorsun hemde başka biri ile sevgili oluyorsun dedi benim amacım deneyim bi nebze unutmaya çalışırım dedim ama olmadı olmuyordu 3 ay engelledi şimdi geri kaldırdı
anladığım kadarıyla sana gelmiyor ama gitmekkte istemiyor ama 2 yıl kısa bir süre değil Burak bu süre zarfında bir yoll belirlemesi gerekirdi sonuçta bu şekilde ne kadar ilerleyebilirsin? hem birinden vazgeçip başka bir sekilde yola devam etmekte kolay değil.. 2 yıl içerisinde bilmiyorum eğer istiyorsa birşeylere inanmasıı adım atması gerekirddi.. eeşimdi konuşuyor musnuz?
Daha önce sevgililerinden çok ağır darbeler yemiş bunu kanıtladı güvenmemesi çok normal tecavüzün eşiğinden dönmüş arkadaşını sevgilisi ile basmış 2 kere farklı sevgilisi bi olmuş bi daha bundan kaynaklı oda çok istiyordu ama tedirgindi ya bende bi darbe atarsam kilolu olduğu için daha önce sevgilisi ayrılmış yanıma yakışmıyorsun diye ne kadar üzücü bi durum bi kız için gurur kırıcı bi durum
Bir derdim var artık
Niye be reis🙁
Şarkı knk git dinle Mor ve ötesi bir derdim var
Aa ne acaba 🤔😶
Bence aşk çevremdeki bazı insanlar takıntı diyo saçma bence
Takıntı olabilir
Bana Aşk gibi geliyo 🙁
Bilmem
2 yıldır böyleyim ama gelip geçici bişi sandım ama hala devam ediyor