Sürekli evlenmekten bahseden erkek?

Biriyle tanıştım, Bi süre konuştuk ve ilk buluşmada kendisi yaşının 33 olduğunu artık yuva kurmak istediğini, ciddi ilişki aradığını, çok sürmeden bir ilişkinin evlilik ile bitmesi gerektiğini vs anlatıp durdu. Elbette bende boşa zaman geçirmek istemediğimi dile getirdim ve zamanla birbirimizi tanımak için şans verdik. İyi hoş güzel ama içimde şüphe var yan yana iken samimi, uzaklaşınca tuhaf şeyler yaşıyorum. Şöyle sıralamak istiyorum;

1. Belediyede çalıştığı için ve seçimle ilgili başkan adayı olumsuzluk yaşadığı için çalışanlara kısıtlamalar getirilmiş mesai saatlerinde telefon kullanmak yok. Öğle arası ve akşam yazıyor/arıyor hadi eyvallah dedim.

2. Normal yazıştığımızda ise wp da ç. içi durumları sık yaşıyorum hemen bana yazıp çıkıyor başka birine de yazıyormuş gibime geldi hatta sordum kuzenlerle grubumuz var dedi eyvallah dedim

3. Hafta sonu özellikle 2 pazardır aynı şeyleri yaşıyorum zeytin ağaçlarımız var annem babam köyde onlara yardıma gidiyorum diyip 5 6 saat yazmıyor. Haliyle profesyonel bir yalancı mı yoksa gerçekten ben mi paranoyak biriyim anlam veremiyorum lakin içimde hep bir kuşku anlamlandıramadığım. Sezgilerim daha önce yanıltmadı elbette ama yanılmayı çok isteyip herşeyi peki tamam diyerek geçiştiriyorum. Bugün foto istedim 5 dk ver bana deyip instagramdaki geçen Mayıs giyindi aynı kıyafetlerle olan bir foto attı wp dan kandırılma hissi oluştu nedense eski bir foto mu attı emin olamadım. 6 saat yazmadı tabi sonra aradı annemle babam diğer arabada arkadan geliyorlar ben arabada tekim konuşalım mı dedi tabi çok sinir olduğum için müsait değilim deyip yüzüne kapattım.

Yani demem o ki kafam çok karışık. Yan yana sana çok değer veriyorum falan ama ayrılınca ilgisiz gibi sanki. He bide normal bir kız akisi varmış bilmem borç vermiş de yanlış anlamayacakmışım düğünümüze gelir kesinlikle o kadar iyi biri vs.. hiç hoşuma gitmedi bu durum.

Sürekli evlenmekten bahseden erkek?