Nişanlım çok iyi biri ama?

Ben evlenmek üzereyken 3 sene önce terk edildim çok kahroldum ilaçlar kullandım vs karşıma Şu an ki nişanlım çıktı beni toparladı bana tüm sevgi ilgisini verdi askere gitti geldi kendine market açtı çalısıyor ama çok gönlü yok gibi birsey istiyorum hemen tepki gösteriyor nişan da bana incecik 11 gram altın bilezik ve incecik kolye taktılar ben ise ona çok güzel bir künye taktım şimdi ailem 6 bilezik dedi 25 gram dan sonra 4 bilezik 20 grama anlaştılar babası tamam dedi erkek arkadaşım yapamayız diyor yani gücüm yetmez diyor benim ailem de 2 bilezik takacak mesela her şey senin istediğin gibi oluyor diyor ben beyaz eşya aldım buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinası 32 bin verdim oda set alacaktı düğün paketi koltuklar yatak odası masa sandalye pahalı dedi Şu an almadı sonra ben yemek takımı vs alıcam onlar da 20 bin benimkileri hiç saymıyor hep kendi yaptıklarını sayıyor ben herşryin en uygununa gidiyorum onlar beni pek umursamıyor sanki annesi sadece çeyizime bi bardak takımı almıştı erkek arkadaşım sürekli evlenelim düğün parası ile borçları kapatırız diypr ben ne yapmalıyım? Düzgün işi de yok vardı da çıktı askere gitti sonra tutturdu dükkan diye dükkan da işlemiyor ne yapmalıyım?

Nişanlım çok iyi biri ama?