Bir kadını sevdiğiniz halde gittiyse acı çeker misiniz ve neden bunu belli etmiyorsunuz. Çünkü genelde erkekler ayrılınca ortalıkta çok mutlu geziyor
1 ay
Erkekler aşk acısı çeker mi?

Bir kadını sevdiğiniz halde gittiyse acı çeker misiniz ve neden bunu belli etmiyorsunuz. Çünkü genelde erkekler ayrılınca ortalıkta çok mutlu geziyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
acımızı hafifletmek için kaybettiğimiz şeyi değersizleştirmek istiyoruz ne kadar değersiz o kadar az acı da bu işin cinsiyeti yok ki kadınlarda böyle yapıyor tabi kendi kıymetini bilenley
Ne kadar doğru ve güzel tanımlamışsın gördüğüm en haklı yorum.
öyle tabi ama mutlu olduğumuzuda şanma şahsen benim galerim göz yaşlı fotoğraflayımla dolu :p
Cidden mi ya? Ben terk ettiğim gün eski sevgilim bir arkadaşına pide sözün vardı ne zaman hazırlatıyorsun falan demiş. Burçakla niye ayrıldınız ya çok iyi kızdı diyen arkadaşını “konuşuruz” deyip geçiştirmiş.
Yani tamam kahrolmasın hayatına devam etsin de ayrıldığının ilk günü de pide düşünmezsin be. Dnfnams
ama bak öyle deme pide önemli şimdi. dd ya üzülmememiz elde değil heleki ayrıldığımız kişi şenin gibi datlı biriyse yani çok zor dayanması mesela benim üzüntüden dudaklarım uçuklamıştı aylarca izi geçmedi şu an profilimdeki fotoğyafımda bile izleri var acım geçti izim geçmedi ya. dd ağlamaktan duramamıştım ayrıldığım gün anca uyuyarak durdurabildim kendimi uyanınca yine ağladım gözleyim yoyulmuştu :p ama şonra kendime gelip değmeyeceğini anladığımda amaaan daş yeşin dedim o kaybetti şonuçta
İlk aşık olduğu kadından acı çeker. Erkekler bir defa aşık olur.
yoo niden bi defa aşık olalım hak edene aşık olunur bunun ilki sonu olmaz
Evet istedigim gibi biriyse biraz çekerimde dışarıda bunu belli etmenin bi anlami yok
Nasıl yapıyorsunuz ya biz ayrılınca bayağı hayalet gibi geziyoruz ortalarda. Siz dışarıda mutluysanız ne ara acı çekiyorsunuz ajdjak
Hic sevgilim olmadi desem 😅
+ hayatta baska birinide bulursun illaki o diye bişey yok yani bunca şeyden sonra bana göre biri olamaz de boş ver
Erkek kalbinde yaşar.
Diyorsun
Kesin ve net. Erkekler kadına göre daha güçlüdür. Bazı erkekler duygusaldır. Onlar duygulanırını belli eder ama onlar azınlıktadır. Gerisi vurdumduymaz davranır. Ama içi yangın yeridir.
Erkekler fiziksel olarak daha güçlü olabilir ama duygusal anlamda daha az acı çekmesinin nedeni daha güçlü olması değil. Bilimsel araştırmalara göre beyinde duyguları hissetmemizi sağlayan merkez sizde bizde olduğundan daha küçük. Yani daha az duygu salgılıyorsunuz
Yani o şekil dede olabilşr
ceker
çeker