Görücü usulüne karşı değilim ama orada da bekleyen yok. Yeni ortam değiştirdiğim için şu an yazan eden yok. Benim de beğendiğim kimse yok aslında ama evlenmek istiyorum. En azından bir tanışma evresine başlamak istiyorum artık :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİster görücü usulü, ister tanışarak yuva kurma üzeri vesile olan muhattaplık. Çevrendeki güvenilir ve yardım sever olan ; Akraba, Komşu, Arkadaş, Aile Dostu Vb. kişilere yuva kurma niyetini sen ve ailen bahsedin. Dua edin. Ön yargısız ama tedbirli olarak çıkacak olan insanlarla muhattap olun. Allah'a şükür ; Akraba, Komşu, Aile Dostumuz Arkadaşlarım vb. olarak bana yuva kurmam adına insan tavsiye edip tanıştıranlar oluyor. Aile dostumuz olan bir büyüğüm, abisinin kızını yanımda telefonla arayıp beni önerdi ve oğlana kefilim dedi :), ancak bayan oğlan İstanbul'da'mı oturuyor amca diye sordu, cevaben amcası hayır deyince tanışmaya gerek yok dedi :). Arkadaşım olan büyüğüm, baldızınla beni tanıştırıp görüştürdü. Ancak dürüst olup ömürlük ve sağlam bir yuva ile birliktelik üzeri insanı bulmak günümüzde '' Genellemesiz Zor ''. Eskisi gibi yuva kurulması için aracılık yapanlar azaldı :(Dürüstlük, Saygı, İçine Sinme, Güven, Vefa, Anlayış, Hoşgörü, Empati, Sadakat, Geçim Ehlilik, Sevgi, Manevi hassasiyet Vb. önemli konular üzeri karşılıklı sorun yaşanmıyacak eş ile ailesini bir arada bulmak genellemesiz zor.. Haklarımızda hayırlısı, geç olsun ama güç olmasın Amin.
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum belki cinsiyet farkı ama biz görücü usulü denilen tanışmada şahsen sizin kadar rahat olamıyoruz. Ailem benim evlenme isteğimi biliyor, çevrem de biliyor. Birisi önerildiğinde direkt görüşelim diyince dünden razı modu anlaşılıyor. Bununla birlikte maalesef ki ben istesem ailem istemiyor gibi durumlar da oldu. Öncelik ve taleplerimiz farklı oluyor bazen
Soran+1 yılYa bi de biri olduğunda ağzımı arıyorlar. Annem bu konuda biraz çekingen bi tip. Keşke karşıma geçip ne istediğimi soran bi ailem olsaydı. Şahsen ben babama evlenme istediğimi öyle açıkladım 😂 zaten açıklamadan önce taliplerm vardı, sonra yok
Soran+1 yılAcaba var da bizimkiler, ben yuvadan uçacağım diye bana mı söylemiyorlar 🙄
Soran+1 yılBabamın da normalde çevresi geniştir ama yok işte, nasip dediğimiz şey bu galiba. Aslında başarılı, oturup kalkmasını bilen, boyu pozu yerinde orta halli güzel bi kızım ama olmayınca olmuyor :D
Soran+1 yılBu da evde kalmışım gibi oldu, öyle bir durum yok da sorguluyorum işte.
En İyi Cevaplar
+1 yılÜzülme
Unutma ki Allah yazar ise olur,
Allah her insana bir eş yazıyor ister yarın/yarından sonra belki seneye on sene sonra bilemezsin ki ama eninde sonunda evlenirsin. Onun için üzülme ve hayatının tadını çıkar gez toz istediğini yap, ve bunuda unutma evlendiğinde artık bekar iken yaptıklarını yapamayacaksın. Onun için yaşa yaşayabildiğin kadar.01 Yorumla
Soran+1 yılBenim bekar hayatımın çok da bi cazibesi yok ya🙄 yurtdışında master yapayım dedim o da olmadı zaten
+1 yılevet birisi senin karsına çıkar bunu bil ben hep bunla yaşadım ve çıktı da ama kız ayrıldım Şu an yalnızım ama bizim konumuz bu değil allah büyük tür ve sana birini karsına çıkardı ve ömür boyu mutlu olursun sunu bil
bekle ama sadece bekle
birde sosyal medya birini bulmak doğru değil dir bunu yapma o zaman sürekli yalnız kalırsınız
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sabırla doğru insanı bekle illaki karşına çıkacaktır.
Böyle durumlarda acele etmemek lazım bence
Beğendiğin biri olduğunda da yazmaktan çekinmemelisin aslında mesafeni koruduktan sonra bir insanı tanımak için en iyi yol budur04 Yorumla
Soran+1 yılBeğendiğim biri olursa yazarım ama yok
Soran+1 yılE bilemiyorum artık 😅 belki de böyle geçer
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek için aciz olarak beklersen kısmet gelmez tabi ki? İnsanlar artık kendileri anlaşıyor eski devirler kalmadı sen evde otur bekle süslenme dünür gelsin olayı yok. Mesela annelerimiz o kafada olsa bile kimse evladına şu kızla evlen diye baskı yapmaz yani. Yapacağın şey saçına fön çektir elbiseni topuklunu giy bir iki ortama gir hem evlenmek kolay değil adamın huyunu suyunu ailesini çekeceksin çekilecek dert değil.
10 Yorumla
+1 yılHer kalbin, bedenin ve beynin ilgiye, iltifata, sevgiye ve cinselliğe ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
12 Yorumla- +1 yıl
Kızın olacak yaşta birine yazdığına bak. Sen 20 yaşındayken o yeni doğmuştu be
- +1 yıl
@melissakübra Sanane? Kıskanmana ne gerek var? Direk istediğini söyleyebilirsin. Bu arada sazanlık yapma her yoruma. Benim yorumuna ise hiç yapma. Şayet bir yorumun varsa da bunu soruya yap yorumuna değil. Yoksa sana sorarım avukatımısın yoksa buranın b*k yedi başınısın. Eğer yaşta takıntın varsa ananı gönder bana.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı ben de senin gibiyim yalnızım ve bu yaşıma geldim hiç sevgilim olmadı elime dişi sinek bile değmedi tabiri caizse tertemiz bir delikanlıyım anlayacağın yakışıklı ve tatlı bir gencim üstelik ama yalnızım işte yalnızlık çok kötü bir şey cidden ya eğer istersen tanışmak isterim ne dersin tanışalım mı 🙃🙈❤️🙏
10 Yorumla
+1 yılevlenip napcan bu erkeklerle ya boş ver derdi çekilmez bunların bütün işi sana yıkar rn azından yabancı birini bulmaya çalış yurtdışına gidersin
13 Yorumla
Soran+1 yılYa ben böyle düşünmüyorum işte
- +1 yıl
ne diyorsun ya sen git kendi bak
- +1 yıl
lan yürü git hadi numara yapma burada
- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru adrestesin. Birazdan sana çeşitli organ fotoları da ekleyerek yazarlar. Sen de birini seçersin.
11 Yorumla- +1 yıl
Sen de biliyorsun bu ülke erkeklerinin kalitesizliğini
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBiri tanışmaya çalışsa adama yapmadığınız kalmıyor, gelmiş birde duygu sömürüsü yapıp mağduru oynuyorsunuz. Günde 50 tane adam yazıyor sosyal medyada kimi kandırıyorsunuz.
04 Yorumla
Soran+1 yılValla bildiğin gibi değil
- +1 yıl
Selam merhaba deyip tanıştığın adam geceye 12 olmasıyla nude istiyor, gel de günde 100 tane böyle adamla sen uğraş. Sosyal medyadan birini bulmak kolay mı? ADAMIN dersi zaten cinsel isteğini bir geceliğine gerçek ama klavye arkasında olan bir kız ile tatmin etmek, zaten evlenecek ne gücü var çoğunun ne de isteği.
- +1 yıl
Selam merhaba yazan erkeğe şu devirde hangi kadın cevap veriyor acaba?
- +1 yıl
Deneyim konuşuyor..
+1 yılAcele etme, evlenmek için evlenirsen sonu hüsran olur. Böyle şeyler vakti gelince olur, sevdiğin, beğendiğin biri de olursa iyi olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Ben de evlenmek istiyorum, aynı sizin gibiyim. Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. Evim ve düşük modelli bir arabam var. Üniversitede memurum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılEe sen yaz beğendiğin birine, mal gibi bekliyor musun biri gelsin diye
02 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün okusaydın keşke
- +1 yıl
Beğenirsin daha dert etme
+1 yılBende öyleyim. Az geliyo gelenlerde kriterime uymuyo.
13 Yorumla- +1 yıl
Yani anlatsam yazıda anlaşılan bişey değil
Bulursun beee bizde buluruz bakalım devam aramaya djdjsj
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. erkekler akılllandı çok şükür , artık neyin ne olduğunun farkına vardı.
kadınlarda artık evliliğin pek matah bir şey olmadığını öğrendi..00 Yorumla
+1 yılBuraya fotonu koy arkadaş olalım de bak bakim kaç erkek talip oluyor sana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi dolar evlenme meraklıları sen yeter ki yaz buraya
01 Yorumla
+1 yılAllah’ın Emri Peygamberin kadriyle seni ksde takılan oğlumuza istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAilene söyle onlar hemen bulur sana bir sürü talip
12 Yorumla
Soran+1 yılAilem biliyor zaten
Cevap sahibi+1 yılBiraz sabret bir hafta içinde bulurlar
Bende aynı ailem kimsem yok yapayanlızım evlenmek istiyorum yuvam olsun sevileyim seveyim yaşıywmadığım sevgiyi ilgiyi sıcak yuvayı yaşamak istiyoruö belkide hiç tadamıyacam 26 yaşına geldim sacıma sakalıma beyaz düştü yoruldum artık
00 Yorumla
+1 yılBurası Tr erkekler seni boş bırakmaz merak etme gelir biri illa
00 YorumlaBekleme sende doru zamanda doru kişi karşına çıkacaktır emin ol sen karşı cinsten ilgi bekler vaziyette durursan senden çokkk yararlanırlar umursama boş ver ✔️😅😅
01 Yorumla
Soran+1 yılBiri merhaba diyince koyuvermiyorum merak etme
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekarlık sultanlık napcan evlenip sonra adliye köşelerinde ayrılmak için uğraşcan
00 Yorumla
+1 yılSırf evlenmek için evlenilmez. Karşına gerçekten iyi bir insan çıkarsa evlenilir. Değecek bir insan Çıkmazsa evlenmeden daha iyi çünkü sonu hüsran olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşça konuşmak isterim, eğer istersen yazabilirsin. Dertleşiriz konu derin 😇
00 Yorumla
+1 yılProfilini açta bizim köyde bn dahil 50 tane falan bekar erkek var eline kız eli değmeyen de var bakir erkek de var seçmece
02 Yorumla
Soran+1 yılHshd ben almiyim sağ ol
- +1 yıl
Biz alırız kriterimiz nefes alması nefes alıyo musun? Onu söyle
+1 yılOlur dert etme dua et rabbim hayırlı insan çıkarsın rabbim kötüye fırsat vermesin ayhı yuvam sevdiğim olsun istedim olmadı beklerim nasip gelince
10 YorumlaZamanını bekle acele etme zamanı gelince her şey en güzel şekilde olacaktır evlilik hemen öyle karar verilecek kadar kolay bi şey değil
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek bu zamanda riskli kizlar kiz degil erkekler erkek iki seyi atesleri baslarina vurunca evkilik evlilok degildir
00 YorumlaNasipten öte yol yok.
Hayırlısını dileyerek bekle bence.015 Yorumla
Soran+1 yılBekliyorum mecbur ama :(
Soran+1 yılYa bir yere çıkmıyorum ki yeni şehir değiştirdim, çıksam da çevremde erkek olmuyor
Soran+1 yılNe alaka şimdi
Soran+1 yılKocam erkek olcak tabi shsh
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yıl24...
Soran+1 yılÖyle bakıyorum zaten 🥲
Soran+1 yılÇıkmam
+1 yılçok garip nasıl kimse sana yazmaz burası türkiye eşşeğe tecavüz ediyolar?
00 Yorumla
+1 yılAllah gönlüne göre versin kardeşim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin amin
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın daha küçükse böyle olabilir.
013 Yorumla
Soran+1 yılYani, 24
- +1 yıl
Tam evlenme yaşındasın aslında. İllaki çevrende talep eden vardır seni.
Soran+1 yılNasibimin kapandığı zamandayım galiba
- +1 yıl
Yok yahu öyle değil. Eğer gösterişi sevmeyen, flört düşüncesi olmayan ve ciddi birisiysen erkeklerin bazıları beğenmiyor. Zaten böyle tiplerin size yararı olmaz.
Soran+1 yılEvet öyle biriyim, bir de bu kızlar çok fena ya. Ben biraz saf kalıyorum shsh
Soran+1 yılYa istediğim biri olsa ben de harekete geçerim ama o da yok 🙄
- +1 yıl
Evlenmeden harekete geçmeni önermem. Bence ideal bir ilişki, 6 ay-1 sene arası nişanlılıktan sonra evliliktir.
Soran+1 yılYaza abimin düğünü var, ondan önce evlenemem zaten
Soran+1 yılYani şurada pek de bir şey kalmadı
- +1 yıl
Neden ondan önce evlenemezsin?
Soran+1 yılOnların hazırlıkları var, belli de bir bütçe var. Hem onlar kaç yıldır bekliyor, ben birkaç aydır tanıştığım biriyle evlenicem demek hem onlara haksızlık olur hem de risk almış olurum
- +1 yıl
Bütçeyi hazırlamak erkeğin görevidir. Senin bir şeyin olmasa da olur.
Soran+1 yılÖyle olmuyor işte
+1 yılKim girsin o kadar borcun altına
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bu konuda da beklentim yok aslında. Bi tanısalar sjsjdj
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. boş ver evlenip ne yapıcan
10 Yorumla
+1 yılYorumlardan biriyle konus
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de yok abla haklısın.
10 Yorumla
+1 yılKısmetini bekle açılırsa evlenirsin Yaradana bırak
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek için evlenme sevdiğin için evlen
00 YorumlaOlur olur vakti vardır her şeyin
00 Yorumlaçalışıyor musun?
00 Yorumla
+1 yılTanisabilirmiyiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılHakkında hayırlısı olsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı. Bunu gizli paylaşmasaydik bak nasıl yazan oluyordu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı.
+1 yılAkıllı ol takıl keyfine bak ne evlenmesi yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyle kader kısmet
01 Yorumla
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı ben, beklemeye devam
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşünüyorum acaba nerede karşılaşırız diyorum, sonra yol yok ki diyorum hssj
Cevap sahibi+1 yılİş çevrem hep erkek üniversite ortamımda hep erkekti uzun süren sevgililik ilişkim de geçen sene bitince ben darmadağın oldum sonra kimseyi sevemedim. Şimdi de biriyle tanışsam belki ilerler ama tanışacak güç yok hala ve tanışacak bir ortam da yok
Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Dedi ve 37 erkek yazdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşın kaç ki daha ümitsizsin?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gizliden çıkta millet görsün istersen
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek mi istiyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bende bu yüzden burdayım reelde bulamadım güvenilir birini şansımı denemek için burdayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSelam, 28 yaşındayım istersen tanışabiliriz.
03 Yorumla
Soran+1 yılBuradan olmaz maalesef
Cevap sahibi+1 yılNeden ki
Soran+1 yılUzaktan istemiyorum. Bir kişiyi hayatın içinde görmek tanımak istiyorum
+1 yılEvlenince ne olacak acaba
00 Yorumla
+1 yılNeden istiyorsun ki
00 YorumlaBende aynı durumdayım
00 Yorumla
+1 yılEvet Seç İşte Kaç Erkek Yazmış
00 Yorumla
+1 yılKanka bence görücü usulü kötü ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbana bir sans ver
00 Yorumla
+1 yıldaha gençsen biraz bekle
00 Yorumla
+1 yılyas kac
00 Yorumla
+1 yılboş ver et
00 Yorumlanasip bu işler
00 Yorumla
+1 yılYasin kac acelen ne
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlenmek istiyorum ama ne yazan eden var ne de isteyen. Ne olacak böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım