Bi tanıdığım nişanlanacakmış neredeyse benle yaşıtlar ben 20 yim tabi erken benim için maalesef önce üni falan filan işte. Çok imreniyorum aşık olup nişanlanma gibi bir yola başvurabilen insanlara. Bazen ağlıyorum üzülüyorum neden çok zaman var güzel günlerime diye 🥺
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Önce geleceğinin temelini sağlam at kıymetli arkadaşım, yarın öbür gün yalnız yaşayabilecek duruma gel, gel ki yarınlarda kimseye muhtaç olmayasın 😊
Evet işte diyorumya zaten bu yüzden çok zaman var diye detayda🥺🥺
Amaan takılma daha gençsin, her zaman dürüst ol. Söylediklerim sadece iş ve kariyer değil, doğru kişiyi bulmakta da yardımcı olur. Mesela sabırlı olan birini tanı, günümüz insanların hepsi aynı hatayı yapıyor, birini sevdin mi sadece iyi gününde veyahut güldüğünde kabullenme, onun öfkeli halinde neler yaptığını, nelere dönüştüğünü görmeden, acı bir durumda iken ne kadar sabırlı olduğunu görmeden kabullenme. Dürüst olduğumuz sürece ALLAH daima en iyisini çıkarır yolumuza ha eğer onları kaybediyorsak bil ki daha hayırlısı öyledir. 😊
Ne güzel yazmıssın cok doğru. ama işte insanın da bir yanı hemen olsun istiyor bazen🥲🥺😂😂
Yalnızlık lüks bir şeydir kardeşim herkes yaşayamaz o lüksü (: ben de 21 yaşındayım? Elim kız eline değmedi üstelik kızlara düşkün bir yapım da yok? Tabii erken evlenmek Peygamber Efendimiz s. a. v'min sünnetidir, sebebi ise zinadan kaçınktır. Dediğim gibi dürüst olun ve erkeklere güvenmeyin ben dahil! Çünkü zevklerine düşkünler dediğim gibi sabırlı olanını bekleyin e tabii siz de beklerken sabırlı olun, Allah karşınıza sizin laik olduğunuz onun da size laik olan birini çıkarsın İnşallah 🙏😄😊
Evet onemli noktalar bunlar. Cok doğru. İnsallah hepimiz bir gun hayal ettigimiz her şeyi başarabilmiş insanlar oluruz😊
Kolay olmayacak ama İnşallah ((:
Ne kolay ki bu dunyada. Hiçbir şey. Ee ne demisler emek olmadan yemek olmuyor.😀
Amin
Tabii emek olmadan yemek olmaz 😊 dünya basittir biz zorlaştırıyoruz, amin amin 😊
😇
😊 uyumaya git 😄
Yok ki keşke olsa , olsa da gitsem gece kuşuyum😀
Hmm öyle deme yaw gidip uzanırsan 5 10 dakika da gözünü kapattın mı uyur gidersin 😊 ben çocukken abim 100e kadar say uyursun demişti, ben de çocuk aklı ile bir an 100 olunca uyuyacağım sanıyordum, saydım baktım uyumuyorum abimi bezdirince de cevap bile vermedi 😄 bu arada ben Namaz için uyanığım ne bir işim ne de bir okulum var. Onun için uyuyun dedim kimsenin hayatına karışmam yoksa ((:
Aa Allah kabul etsin. Keske o kadar kolay uykuya dalabilsem😂 ama çok zor benim icin bazen uykum varken bile dalamiyorum cok tuhaf
Hmm gözünüzü kapatıp uyumayı dinlediğiniz oldu mu hiç? Galiba hiç denemediniz 😅
Yok denemedim ama Şu an uzandım bakalım denicem ama sanmıyorum tamamen gelmesi lazım uykumun uyuyabilmem icin ve Şu an tamamen gelemedi😂 düzenim bozukda biraz şu sıralr ondan. Normalde böyle değilim
Hmm Peki ben uyuyacağım, öyleyse ikimiz de telefonu bırakıp gözlerimizi kapatalım eminim işe yarayacaktır (: sadece uykuya odaklan her 10 saniyeden telefona bakarsanız tabii gelmez. Hadi Allah rahatlık versin İnşallah. 😊
Hahahaha haklısınnnızz deneyelim tabi size de :)
İlgimi çekmiyor kanka mesleğimi elime almadan olmaz zindanmis gibi geliyor
Bi yandan evet kesinlikle öncelik okul iş falan ama ne bileyim imreniyorum çokk kıskanıyorum 🥺😂
Para biriktir al kendine elbiseler falan özentin geçer
Hiiiiç sanmıyorum🙁😂
Para biriktir kacir birini evlen o zaman
Töveb 😀
Ay kıyamammmm
🥺kıyıyorlar bee
Gelmezmi çok özeniyorum
Abi yanlıs anlama ama 40 yasındaymıssın hiç mi nisanlanmadın
2 defa nişan attım o kadarcık 🤏
Maşallah azmis
Evet bazen 😂
When baba when