+1 yılBu soruya herkes neredeyse aynı yorumu yazmışlar, neredeyse klişe şeyleri söylemişler.
Ben de derim ki, önce evlilik nedir?, niçin evlenilir, evliliğin şartları ve kuralları nedir, önemi ve hassasiyeti ve hâmiyeti nedir önce bunları bilmek ve hakkıyla tanımak lâzım geliyor, evliliğin hakikatini bilmeyen ve tanımayan kendini de bilmez ve tanımaz.
Birinci mesele; kıskançlık insanın fıtratında var yâni insanın bizzat kendinde bulunan duyguların temel taşıdır. Kıskançlık duygusu sonradan bulaşan bir hastalık değildir sadece gerekli durumlarda vazifesini yapar. Bunu anlamak için şu misâle bak şöyle ki; Meselâ nasıl ki sende çok kuvvetli bir şefkat duygusu vardır, lâkin gizlidir gereksiz yerlerde ve zamanlarda hissetmezsin ve ortaya çıkmazlar ve bir derece yok hükmünde olur. Sonra senin bir bebeğin dünyaya gelse işte ozaman o şiddetli şefkat duygusu dahi o çocukla beraber ortaya çıkar ve vazifesini yapar.
İşte aynen böyle de her duygu vakti geldiği zaman ortaya çıkar ve vazifesini yapar. Şimdi sen diyebilirmisin ki minik bir çocuğa karşı bu şiddetli şefkate ne gerek var, elbette diyemezsin ve diyemeyeceksin.
İşte evlilik, aşk ve sevgi gibi duyguları da vazifesi gereği derecesine göre kıskançlığı yansıtır ve en çok eşinin üzerinde akseder. Halbuki buna çok sevinilmelidir, Zîra eşinin seni ne kadar çok sevdiğini ve sana ne kadar çok değer verdiğine inkâr edilemez derecede ispat eder.
Eğer kıskançlık çok az veya hiç yok ise işte ozaman bilinki ya size karşı bütünüyle soğumuştur veyahut onun fıtratı çürümüştür veyahut ölmüştür...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Açıklamamışsın ancak anladığım kadarıyla bu fotoğrafları çektiğin için değil yayınladığın için kızmış. Yayınlama açısından da sosyal medyada yayınlanan resimlerle kıyaslandığında yine bişi yok fakat eş, koca, seven kişi, bir de kıskanıyorsa aynı düşünmeyebilir. Aslında üstüne üstüne gidip, inat edip kavga etmek yerine kıskanıyorsa demek ki seviyor diyip sen de yayınlamayabilir veya kaldırabilirsin. Yani bundan çok güzel mutlu sevgi dolu bir sonuç da ortaya çıkabilirdi böyle kavga ile de sonuçlanabiliyor. Tamamen her iki tarafın da kendini anlatma, izah etme, tavır, hitabet vs.. ilişkileri ve tercihleri ile ilgili. Uzatmayın barışın.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin muhtemel bakış açısına göre gidiyorum..
İnstada sana ait tek foto bunlarsa, kızması normaldir. Adam kendi fotonu oraya koymanı istemiyordur. Bunlardan hariç fotoların var diyorsan, kızdığı şey yatak odası dolabının önünde poz vermen olabilir. Yatak odas, sen ilişkisini düşündürmüş olabileceğine inanmıştır. Yani eşini en iyi sen tanırsın, buradaki üyeler yeri gelir över bilmeden, yeri gelir itin g*tüne s*okar eleştirir. Hayat arkadaşına git sor. Ateşe ateşle gitme. Gerektiği yerde o, gerektiği yerde sen su ol..
00 Yorumla
+1 yılResimde herhangi bir sorun yok ama bu resimleri sosyal medyaya attıysanız bence sorun teşkil etmesi normal yani kıskanmış ama daha önce böyle resimler atıyor musun hiç bilmiyorum ama resim atmayan biriysen ve bunları attığın için tepki gösterdiyse biraz haklı gibi geldi eşin bana..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Eşinin canı kavga çekmiş.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 266,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır tuhaf değil, gayet normal bir fotoğraf
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşin ile kavga etmişsin soluğu hemen burada mı aldın? Ne cins insanlar var bu hayatta ya.
58 Yorumla- +1 yıl
@YourCall ilgi verin ablaya
- +1 yıl
@NOTDAY fake olsa bu fotoyu mu kullanır🤔
- +1 yıl
@yürüyenyıkıkhüüü kullanır. Amaç ilgi kasmak değil mi
- +1 yıl
Lütfen biraz yavaş linçleyin hangisini beğeneceğimi şaşırdım
Fotoğraflar normal ama yatak odasında çekildiğiniz için kızmış olabilir ki evlisiniz neden uğraşıyorsunuz ki foto koymayla filan boşverin gerçekten sosyal medya zarar veriyo illişkilere gönlünü alın bence akşama güzel bir yemek sonra güzel bir gece geçirin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Fotoları paylaştıysan normal olabilir ama bu eşine göee değişiyor bazıları evlendikten sonra eşinin HİÇBİR yerde fotoğrafını görmek istemiyor
Malum hele sen de güzellik konusunda boş değilsin ben olsam biraz kızardım baksana vücut hatlarının her tarafı belli oluyor sanki sevgili arıyormuşsun gibi02 Yorumla- +1 yıl
Gerikafalıca bir yorum
+1 yılbu resimleri nereye koydunuz peki?
yani paylaşım yaptığınız için kızdıysa bunun nedeni kızma sebebi nedir merak ettim02 Yorumla- +1 yıl
Instagram'da koydum olay oldu
- +1 yıl
yani rahatsız olduğu klonu bu sanırım..
koymanı istemiş olsa gerek
resimlerde bir şey olup olmamasından ziyade kendinizi oraya koymanız resminizi mesele sanırım
+1 yılHayır Emin ol ki hiç tuhaf bir durum yok onun canı Zaten kavga etmek istemiş bir bahane aramış bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılne var bunda millet kilot giymeden paylaşmak için instagramı kandırmaya çalışıyor. Abartmış eşin şimdi eline alıp onun telefonunu kurcalasan oo ooo neler neler çıkar. Benim sevgilimde yani eski sevgilim ssm 1 diye kaydetmiş ama kişi bilgisine girince aaa ne hikmettense duru yazıyor. Bosuna kavga etmeyin boş ver onun kendi canım Ayrıca bunda ben bir şey göremedim normal bir kadın. Dekolte bile yok abartmış.
00 Yorumla
+1 yılEvli kadınların burada yazışmasını pek nırmal karşılamamışımdır. Belki kocanda aynısını düşünüyordur. Yoksa fotograflara bakıp mastürbasyon yapan bir sapık varsa, onu düşünüyorsa, bu sokaktada karşısına çıkar ve sende oda bir şey yapamaz buna.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba.
İlk fotoğrafta her şey normal. Sanırım kavga sebebi ikinci fotoğraf olmuştur.
Ayna karşısında çekildiğin fotoğraf. Nü halin olmasada mahremiyetini paylaştığını düşünmüş olabilir.
00 Yorumla
+1 yılHala Anlamadın Mı
Adam Sana Aşık Acayip Kıskanıyor
Bu Resimleri Paylaşman Hata
Yatak Odasında Resim Çekinip Atmanın Bir Çok Manası Var
Onlardan Bir Tanesi de Sekste Mutsuzum demek Oluyor00 YorumlaVar. Kendini niye, hangi sebeple sergiliyorsun elaleme? Evde kendi halinde fotoğraf çekip, hiçbir yerde paylaşmamana rağmen sorun çıkarmadı herhalde, sağda solda paylaşmışsın
02 Yorumla- +1 yıl
Instagram'da paylaştım sadece
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkavga oluşturacak herhangi bi durum yok bence kuruntuluk yapıyor yok yere tartışma çıkaran birisi mi aranız sana güveni nasıldır. aranızdakı bağ nasıl
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGüzelsin sonuçta kıskanmıştır seni ayrıca seven insan kıskanır... birileri senin fotolarına bakıp sarkıntılık eder ondan istememiş olabilir internet ortamında her türlü insan var..
00 Yorumla
+1 yılNe dedi de kavga ettiniz mesela bunu anlamak zor değil neden paylaştın dediyse kiskaniyordur buralarda paylaştığını görse boşanma sebebi olurdu eşinin ona göre
00 Yorumla
+1 yılHoşuna giden şeyleri yapamayacaksan, bir sonraki adaya doğru yol al derim. He yok paylaşmam instagramda o kadar dert değil diyorsan, okey.
Tuhaflık derecesinde kıskançlık diyelim D: İleri de güzel güzel giyinip arkadaşlarınla buluşmaya gidersen, sen kime giyindin böyle der. Her şeyi kendin için yap bu hayatta, ona da kabul ettir.
08 Yorumla- +1 yıl
@NOTDAY Yaşınla ne alakası var anlamadım.
- +1 yıl
@NOTDAY Yaşla* ne alakası var anlamadım. Kıskançlık kişilikle alakalıdır.
- +1 yıl
@NOTDAY Hayır
- +1 yıl
@NOTDAY Hayır dedim ya bu nasıl soru
- +1 yıl
@NOTDAY Lütfen seviyeli cevapverin diyene bak haahahahah, daha ilk mesajımda da söyledim neyse aklıma bir şeyler geliyor yazamıyorum buraya.
+1 yılKıskanmıştır seni ama kavgaya gerek yok güzellikle konuşabilirdi ama erkekler konuşma özürlü sakin kal özür dilemeye gelicek nasıl olsa barışırsınız
00 Yorumla
+1 yılKıskanmış olabilir hayatım o yüzden kavga etmiş olabilir seninle ve fotoğraf da da herhangi bir şey yok
10 Yorumla1. si bir yerdemi paylastin? Nerede?
2. si kizdiysa daha niye burada paylasiyorsun?
14 Yorumla- +1 yıl
Instagram'da paylaştım. Burayı bilmiyor
- +1 yıl
Bu şekilde sadece üzer
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsaçmalık gayet hoş çıkmışsınız biraz kafasını kumdan çıkartıp ne hoş bir karım var şanslıyım demesi gerekir
00 Yorumla Eşinin kavga çıkardıgı fotoları gelip bi de böyle bi kurtlar sofrasına atmak inanılmaz bir hareket yani tebrik ederim jsjsjs
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tövbe tövbe bu fotoğraf da ne var ki kavga ediyor açıklık yok teşhir yok normal bi fotoğraf sadece tuhaf tabi kavga etmesi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Nasılım kategorisi demek ki böyle aldatılıyor. Halbuki ben engellemiştim onu görmemek için. Hikaye arası nasılım olmuş bu soru.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılablacım kavga hakkında bir detay vermemişsin ki biz nerden bilelim nasıl fikir verebiliriz sana yani. Biyerde paylaştın da ona mı kızdı, kıyafetini dar mı buldu, fazla makyajlı mı buldu nedir olay bilemeyiz
00 Yorumla
+1 yılSizi kendine ait gördüğü için sizi kendinizi pişir etmeniz model olarak sunmanız hoş değil onun aynı fikirdeyim
00 YorumlaSorun değil, belki 2 ci resmi dikkat çekmek için attığın için kıskanmış büyümeden orta yolu bulun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYatak odasında mı 2. Fotoğraf?
yatak odasında tek başına fotoğraf çek ve paylaş asla kabul etmem tabi ki00 Yorumla
+1 yılSanırım kendinizi başkalarına sosyal medya üzerinden göstermenizden rahatsız olmuş karakter meselesi bu demekki sevmiyor..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen de olsam kavga çıkarırdım Bu fotolar kavga çıkarır 😉
02 Yorumla- +1 yıl
Neden kapalı giyimim ama
- +1 yıl
Tamam da genç güzel bir kadının hele evliyse Toplumdan onay almasına gerek yok
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Adam aşırı kıskanç göğüsler ve bacakların belli oluyor diye kıskanmış sana bakıp yükselecek erkekler olduğunu düşünüyor ki öyle erkekler var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır fotoğrafın neyi var kavga etmemek için illa açık mı olmasi gerekiyo
02 Yorumla- +1 yıl
Bencede normal bir resim bilmiyorum kavga etti
- +1 yıl
Yorumların çoğu evlisin neden paylaşıyorsun hayır anlamadım sadece bekarlar fotoğraf paylaşır diye kural mı var
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılInan çok saçmalamış gayet güzel giyiniş güzel vemaum çıkmasında kıskanıp kapris yapıp seni uzmesi saçma o senin kiymetini bilmeli çok hoşsun hiç taviz verme sen beni kaybetmek istiyorsun en bilirsin de haddini bilsin haksızlık etmesin sana
00 Yorumla
+1 yılFiziğin kıvrımlı ve seksi görünüyor ben bile buradan etkilendim gibi, kıskanması normal
00 Yorumla
+1 yılAlttaki resimde dikkat çeken beyaz nokta gibi biryer var
00 YorumlaFotoğrafı buraya atmadanda sorabilirdin sorunu, oraya atmana kızdı geldin buraya atmışsın, ne bu?
00 Yorumla
+1 yılBen zaten kendi resmini paylaşanları hiç anlamadım. Neden yani
00 Yorumlaeşinle kavga ettiğin fotoğrafları buraya mı atıyon? ne diyim ki pes
00 Yorumla
+1 yılNeden kavga ettiniz ne var bu fotolarda gayet düzgün güzel fotolar açık vs de değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılsorun fotoda değil fotoğrafı atmanda bence ona göre
bu arada el parmakların yok mu00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence gayet normal fotoğraflar.
Büyütecek bisey yok.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılYatak odasında çekmişsin. Oranın mahremiyeti var
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı. Abes bir durum yok. Kavga sebebi olacak şey değil bunlar
00 Yorumla
+1 yılKıskanmıştir bide burada görürse seni boşar heralde bence sosyal medyadan uzak dur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. fotograflarda bir sorun yok gibi. kavga nedeni ne ola ki?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. eşine göre demek ki tuhaf bir durum var ki tartışmışsın bunu onunla konuşarak çözmen daha mantıklı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKavga etmek için bahane başka bişey değil. Ne bahane uydurdu cidden merak ettim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblacım ilk resim neyse de ikinci resim beden hatlarının gayet ortalıkta olduğu bir foto.
Cicikler olsun bel olsun kalçs hatları olsun vs.
İlki abartılı, ikincisi haklı tepki.00 Yorumla
+1 yılBu sen değilsin eğer sen isen muhteşem bir hatunsun
00 Yorumla
+1 yılTuhaf değil. Şimdş buraya attın daha çok kavga sebebi
00 Yorumla
+1 yılResimlerinizi bizimle de paylaşacağınıza ne tür bir poz verdiğinizi anlatabilirdiniz bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn azından bikinili paylaşan niye kızıyor ki diyenlerden değilsin bak o kadar bo, kunu çıkaran var. Kızmakda haklı abaza dolu memlekette sergicilik oluyor maalesef
00 Yorumla
+1 yılBurada bütün erkekler gördü yazık adamın da haberi yokmuş.
00 Yorumla
+1 yılÇok tatlı alımlı çıkmışsın ondan kıskanmıştır
00 Yorumla
+1 yılNormal resim bence kavga çıkaracak kadar bir sorun göremiyorum
00 Yorumla
+1 yılEşini karşına al konuşmayı dene, biz eşler hakkında saglıklı cevap veremeyiz
00 YorumlaHerhalde çok kapalı foto diye kavga ettiniz başka mantıklı bir açıklaması olamaz :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu dağ ayusunu çok mu aradın merak ettim yani fotoğraflarda anormal bir durum yok eşin anormal bir şahıs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen geri kafalı mıyım bilmiyorum ama sitede bilge seviyesine ulaşmış evli bir kadın hakkında çok da olumlu düşünemiyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Al benden de o kadar
Cevap sahibi+1 yıl@meçhulbestekar eksik yazmışım, mesaj kutusu da açık
Gizli Üye(30-35)+1 yılHavga edilecek bir durum yok açıkta bir yerin yok aşırı güzelsin çok etkileyicisin ama 0 dekolte peki kavgayı niye ettiniz ki kıskandı mı seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıskanmış başka bi açıklamaya gerek var mı fotonun nasıl olduğu önemli değil biraz daha dikkat et bence git konuş gönlünü al git kahvaltı hazırla
00 Yorumla- Devamını Gör (106)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne