Bir çok soruda denk geldiğim için bu konuda sizin görüşlerinizi merak ettim ben bunun iyi bir tercih olduğunu düşünmüyorum 😊
Bir çok soruda denk geldiğim için bu konuda sizin görüşlerinizi merak ettim ben bunun iyi bir tercih olduğunu düşünmüyorum 😊
Çözüm içimizde aslında ne denli bitmiş ilişki bizim gözümüzde ve gönlümüzde o önemli. Yoksa bizde komple kalmış birini başkasıyla olarak asla unutamayız. Ama zaten içten içe ilişki varken de göz dışarıdaysa bitince ipi açılmış dana gibi saldırırız zaten sağa sola.
👏👏👏
Görüş
2Görüş
Çözüm değil tabii ki de. Bir kişinin ahına girmektir bu. Karşı taraf unutacak diye birisini alacak hayatına olan hem o kişiye olur, hem de hayatına alacak kişiye. Böyle kimse mutlu olamaz ve unutamaz. Aksine daha fena olur her şey ve her şeyin içine etmektir bu.
Çözüm değil, bosluktur.. Boşluğumda denk gelmiş biriyle böyle bişey yasarım anca.. Ama bütün herşeyden haberi olur.. Bile bile devam ediyorsa üzgünüm ama bu onun sorunu... Açık sözlüyümdür. Herşeyi en baştan söylerim, kimseyi kullanmam..
Bu olumlu da ola bilir olumsuzda yeni sayfa açar geçmişini göme bilse yanıdakiyle mutlu ola bilir bu olumlusu Ama geçmişi ile hala yaşıyorsa gömemiyrsa bu sadece kullanmak olur ve sonu göz yaşıyla biter
Evet seni seviyorsa ve sende bir şeyler hissetmeye başladıysan beğeniyorsan zamanla unutursun gideni beklesen ne olacak geri mi dönecek hayır seni sevecek mi hayır o zaman neden insan birine şans vermesin ki biraz tanımalı zaten ondan sonra belli olur ne yapacağı
Sıradan biri için çözüm olabilir. gerçek bir sevgi yaşadıysam adıım unuturum onu unutmam.
Çözüm olmadığı gibi zaman kaybıdır
Hayır değil
En İyi Görüş