Artık hiç kimseyle tanışmak, neyi sever, neyi içer sormak istemiyorum merak bile etmiyorum. Sadece ben değil çevremdekiler de böyle. Acaba bir çok kişide aynı durum var mı?
2 ay
Yeni biriyle tanışmaya üşenmek normal mi?

Artık hiç kimseyle tanışmak, neyi sever, neyi içer sormak istemiyorum merak bile etmiyorum. Sadece ben değil çevremdekiler de böyle. Acaba bir çok kişide aynı durum var mı?
Bende de var. Olumsuzluklar yaşadı isen, herkesle öyle olacak gibi geliyor. Bir de karşı taraftan o enerjiyi almazsan, zaten sonuç aynı olarak bakıyorsun:Boşa kürek.
Görüş
14Görüş
İnsan belli bir yerden sonra üşeniyor normal.
Bu tamamen heves işi. Yaşanan olumsuz tecrübeler, hayatın getirmiş olduğu bıkkınlık insanı yalnız kalmak istemeye itebiliyor ve bu çok normal. Böyle dönemlerde insanın tamamen kendi içine dönüp paşa keyfi ne istiyorsa onu yapmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum
Yeni bi iliskin bitmis gibi duruyo ama normal bunlar ya. Anormal olan bu durumun sonsuza dek sürmesi falan
evet sonuçta o ilişkiye emek vericeksin zaman ayiricaksin
Bence normal değil ama sıkılmışta olunabilir
Meşgul insanlarız yapacak bir şey yok sosyalliği kaybetmemek yeterli
Bende çok. üşeniyorum yalan yok bakalım nereye kadar böyle gidecem😁
O yaslarda bende de ayni durum olmustu. Ayni cumleleri kurmustum
Artık çabalamaktan yoruldum. karşınızdaki kişi söylediğinizi anlamak için gayret sarf etmiyorsa diyolog kurmanın pek bir anlamı yok. yani buna üşenmek değil yılmak denir. Usandım
Bu flörtlük mevzularından dolayı ya. O kadar kendini anlatıyorsun ya da karşı tarafı öğreniyorsun ama ciddiye evrilmiyor çoğunlukla. Bir zaman sonra ‘ne anlamı var’ diye düşünmeye başlıyorsun
Inanirmisin 6 7 yıldır böyleyim. Yalnızım ve bunu çok seviyorum.
Bence normal. Çünkü yeni Biriyle tanışmak sanki şey gibi her yeni tanıştığın kişiyle aynı hikayeyi yaşıyorsun tek farklı olay karakterler farklı yani yaşadığın hikaye olay aynı bence bu böyle
Hayır tabiki benim için güven sarsılması var ondan dolayı
Evet normal insanlar defalarca kırılınca artık yeni insanlarla tanışmaya kendini tanıtmaya üşeniyor ama her yeni insan yeni bişeyler katacaktır size üşenmeyin insanları sevin sosyal olmayı sevin
Bende de aynı sorun vardı. Çözümü biraz zordu benim için çünkü biri bana aşık olmuştu. Sorun çözülmüştü yeni hayat bir nefes gibi geldiğinden motive oluyorsun.
Kimseyle tanismadiğim halde bende boyleyim. Çürümüşüm be
Bende de kendimi tanıtmaktan bıkkınlık geldi. Sürekli aynı sorulara cevap ver. Sanırım konuşmaya bile üşeniyorum. Ben susayım karşıdaki kendini tanıtsın. Bende kafamda olumlu olumsuz tık atayım.
Artık insanlar olarak bıktık yaşam mücadelesi verdiğimiz için bana dokunmayan yılan bin yaşasın modun dayım 😅
Bir kaç kötü deneyimden sonra bu gayet normal bir duygu düşünce taaa ki hayatında yeniden seni gerçekten heyecanlandıran birisi girene kadar 😌
Bir şeyler olsun diye çabalamaktan yoruldum. Ne olacaksa kendi kendine olsun veya olmasın
En İyi Görüş