her gün gördüğünüz birisinden hoşlanıyorsunuz, ilginizi çekiyor diyelim. bunu direkt belli eder misiniz, yoksa ilginiz varken bile ilgisiz mi görünürsünüz?
1 ay
Birine karşı olan ilginizi direkt belli eder misiniz?

İlgim varsa daha soğuk davranıyorum neden bilmiyorum. Karşımdaki benden hoşlandığını belli etse bile geriliyorum ve uzaklaşıyorum istemsiz olarak. Emin olamıyorum. Sonra başkasıyla birlikte olunca haklı mı çıktım yoksa çocuğu kendimden uzaklaştırdım mı ikilemi yaşıyorum djdkldşsş
Ne çok ilgili olurum ne de ilgisiz olurum. Küçük iletişimler kurmaya çalışırım ama eğer pek karşılık göremezsem de ilgimi kesebilirim herkese nasıl davranıyorsam öyle davranırım. Şu an öyle bir durumdayım 1 haftadır ilgili davrandım bi tık ama sanırım karşılık göremeyeceğim o yüzden pazartesi işte onunla karşılaştığımda herkese olduğum gibi olucam
Görüş
33Görüş
Ederim
Hayır edemem
Sadece bezen üzmemek için hislerimi saklarım onun dışında nasıl hissediyorsan öyle davranırım karşımdakine
Burdan biriyle görüşmüştüm ciddi olduğumu söylemiştim de ama devamı gelmedi. Ben niyetimi belli ederim, seni bu amaçla tanıyorum falan derim
Önce bir onu da yoklarım onda da varsa bir şeyler ama yoksa boşu boşuna kendimi yağmurda ıslatmam
Direkt belli ederim.. Duygularımı gizlemeyi sevmem.
Yer ve zaman çok önemli hayat hiç bir zaman filmlerdeki gibi ilerlemeyecek
Direkt belli etmesem de bir süre sonra yuh artık hadi ilk adımı ben atayım bari diyebilirim
Ederim ama pek uğraşmam artık çünkü sonu hüzün getirecek başka ne getirecek?
Soğuk davranıp ara ara o baksa dahi bakislarimi cevirmeyerek keskin bakışlar atarım.
Evet belli ederim. Ama kimse ile işim olmaz
Kendisinden nefret ediyormuşum gibi davranırım genelde bu kız neden bana böyle yanlış Bi şey mi yaptım diye düşünüp kendini sevdirmeye çalışır bnde genelde öyle olur
Hemen önüne geçerim ve ona "bana bak, ben senden hoşlanıyorum tamam mı" derim...
Hayat kısa saniye beklemek bile manasız eğer bir etkileşim hissettiysem direkt belli ederim gerekirse gider konuşurum.
Evet. Direk gider senden hoşlanıyorum. İçimde kalmasın diye söyleyeyim derim :D
Garip garip bakmam mesela gider tanisirim görünce konuşurum denk gelmeye çalışirim numarasını almaya çalışırım iletişim önemli
Direk belli ederim. İcimde kalana kadar onda kalsin.
Vallahi ben kendine iyi bak seni seviyorum dedim.
Isteğime bağlı kadının fark etmesini istersem açık veririm, istemezsem açık vermem.
Etmem cunku reddedilecegimi bilirim o yuzden yoluma bakarim
En İyi Görüş