Bana göre ne soğuk ne sıcak şu an 😃 ama genel olarak soğuk bakıyor sanki hem cinsim.
Erkeklerin gözünü korkutan kızlar mı acaba? 🤔

Bana göre ne soğuk ne sıcak şu an 😃 ama genel olarak soğuk bakıyor sanki hem cinsim.
Erkeklerin gözünü korkutan kızlar mı acaba? 🤔
Erkekler evliliğe değil masraflara soğuk bakıyor. şu an ülkede zina büyük bir suç olsaydı ve evlilik de ucuz olsaydı asıl erkekler evlenmek can atardı. Kadinlar da eslerinin haklarını bilselerdi sizden daha cok kacarlardi. Pakistan'da kendisine kız verilen adam havaya uçuyordu sevinçten.😃
-Sevmiyorsa,
-Sorumluluk almak istemiyorsa,
-Ana baba kanadının altından çıkmak istemiyorsa,
-Geçinebileceğini düşünmüyorsa (Ki, iki kişi nasıl geçinemez? Bahane)
-Kız çok gelenekçi ise ve paragözse (düğün bayram gösteriş meraklısı ise)
Cevap
15Cevap
Evlilik öyle dışardan bakıldığı gibi kolay bir şey değil. Sorumluluk isteyen bir şey. Öyle bir işin sorumluluğu gibi değil o'na emanet edilen bir hayatın sorumluluğu.. Bu haklı olarak cesaret ister, sevgi ister, saygı ister. En önemlisi anlayış ve sabır ister..
Öyle bir devir ki artık kadınlarda soğuk bakıyor herkes çok daha özgürlüğüne düşkün
Belki sorumluluk almak istemedikleri içindir
Sebebi belli aslında. Maddiyat. Evlenirken kızlar, evden ayrılıp yeni bir eve taşınacak -yani genelde öyle olur- bu da kızlar için bir nevi özgürlük demek. Bu sırada hiçbir masrafı da olmayacak. Kendi gelinliği, kına gecesi vs hariç.
Ama erkeklerdeyse bu durum tam tersi. Evlenince bütün özgürlüğü, rahatlığı bitecek. Her şeyden önce cebinden hayli para çıkacak. Ve çoğu erkekte bu yüzden hep erteler evliliği. Çünkü bu onlar için ciddi bir şeydir.
Tabi ki herkes bir demiyorum. Farklı düşüncede olan kızlar da erkekler de olabilir. Ama geneli gözlemlediğime göre bu tarz bir bakış açısına sahip ¢
Erkekler diye genelleme yapmak bence yanlış :D Erkekler de kadınlar da evliliğe mesafeli olabilir.. Bunun belki gözleme belki de deneyime dayalı nedenleri olabilir.. Ya da kendini buna uygun görmüyordur, yaradılışında yoktur.. Keyifli geceler..
Evlilik iyi bir insanla yapılırsa çok güzeldir. Evde seni anlayan biri olur. Birlikte bir şeyler yersin, içersin. Birlikte oyun oynarsın. Seversin yani birini
Ama yanlış kişiye denk gelme korkum var. Bir kadının ayaklarını yerden kesebilirim. Özgüvenim var, neşeli biriyim, dağınık biri değilim çok fazla, maddi olarak da tuttuğumu koparıyorum. Ama bütün bunların sonucunda yanlış insana denk gelmekten korkuyorum işte.
Bağlanma korkusu, ekonomik nedenler, evlilik düşünmeyişi ciddi beraberlikler adamı olmaktan uzak bir profil çizmesi olabilir. Gerçekten seven bir adam, evlilik düşünüyor ileri için mutlaka tecrübemle sabittir.
Para olmadığı için olabilirmi..🤔😅
Olabilir 🤔
Yani olabilir bilemedim fakat evlilik korkulmayacak bir şey değil
Şöyleki evlenmeyin demiyorum ama evliliğe giden yol bir tık zorluklar ile dolu
Birde bir ömür boyu olacağın insanı seçiyorsn yani korkmasinlarda napsinlar
Sömürülür, eğer işler yolunda gitmiyorsa yine sömürülür, evlilik bitince nafaka öder ve yine sömürülür, kendini aldatan kadına nafaka ödeyen erkekler var, o değilde kadında alıp yiyebiliyo parayı nasıl bir rezillik
Sorumluluk almaya gö7ü yemeyen erkekler diyelim mi 🤔
Her erkek öyle değildir bence 🤔
Hepsini tanıyamadım be yengeç , tanımakta istemem sonuçta feministim 😂
😂😂 Nasıl ya
Ney Nasıl 🤔
Niye biz erkeklere feministsin
Erkekleri sevmiyorum çünkü , ilgi alanımda degıller 😂
😂😂 olmasın da nefretten etme ya
Nefret etmiyorum ya sadece ilgi alanım degıller.
Açıklama için teşekkürler 😂
Kızlar duydunuz
Anca duyarlar 😂
Bu devirde evlenmek geçim sıkıntısı kolay şeyler değil. Kadınlar da öyle bir kafa yapısı yok her şeyin en iyisini istiyorlar ve ciddiyetleri yok ilgi ve alışveriş yapma kafasındalar
Sen de o kadar masraf yap. Senin başına saçma sapan şeyler isteyen hiçbir şeyden memnun olmayan, evlendiği için kadın olduğunu unutan biriyle aynı evde yaşa anlarsın.
Türk Örf ve Geleneklerinden dolayı olabilir. Geçen pespayenin birisi burada soru sormuştu, ailesi bunu erkeğe 10 bilezik karşılığında verecekmiş vs. vs.
Niye sence biraderim kızların oyle haklari var ki 1 gun evli olsa senle boşansa tedbir nafakasi baglaniyor olmadı bu beni taciz etti dese içeri atiliyoruz lan bide zamanin avare kadınları o kadar serbestligin bokunu çıkardılar ki kibirlerinden her selam veren erkegin kendine yürüdüğünü sanıyor ve show yapiyorlar
Güven eksikliği olabilir bilemiyorum
Sonuçta kendine güvenemeyen biri yeni ailesinin yükünü omuzlarına alamaz
Çalışan kadın bulamıyorum ve evlenirken masrafların yarısını ödeyecek kadın yok bu yüzden bekarlık daha iyi
Özgürlüğüne düşkünler çünkü birazda güven duyma ve sorumluluk alma konusunda sorun yaşıyorlar bence
Bence erkekleri korkutan daha çok maddiyat. 1 gün evli kaldığı için ömür boyu tazminat veren erkekler olunca ben de erkek olsam ben de korkardım
Özgürlüğe düşkün veya sorumluluk almak istemez.
Görsel soruya birebir uymuş jsjsj, şaka bir yana da sorumluluk almak ağır geliyor zannımca
Bence bir aile sorumluluğunu alma fikri korkutucu geliyor.
İstisnalar hariç özgürlüklerinin kısıtlanabileceği için olabilir.
Ekonomik ya da psikolojik sebepli oluyor bu.
Erkekler para getirmek dışında ne yapıyorda korkuyorlarmış? Çocuğa erkeğe eve bakan kadın. Sülaleye kaynanaya görümceyr halaya katlanan kadınha gününüzde artık erkeklerde çalışan kadın istiyor eee?
Bence sorumluluk.. Ev kirası, Mobilya, Mutfak masrafı derken gözde büyüyor. En çokta yeni hayat sorumluluğu diyelim.
Evliliğe soğuk bakan erkek olamaz. Tamam zaman ister para lazım der ama uzak duruyorsa vardır illa bir karın ağrısı dışa dönük.
Çünkü sorumluluk almaktan kaçarlar rahatlık seviyorlar onun için kaçarlar
Erkekler evliliğe soğuk değildir aslinda her kadınla evlenilmeyecegini bilirler
Hiç bir fikrim yok ama bence sıkılmaktan korktukları için soğuklar
Hayat, erkeklere soğuk baktığı için...
Finansal bağımsızlık olmadan evlenilmez...
Kadınlar bu kadar meraklı olduğu için galiba😅
Sadece erkekler mi bizde soğuk bakıyoz
Gereksiz abartılan bir şey
Hiç bir fikrim yok 😂
Kim demiş bunu.. yalan.. billahi yalan 😀
Evlimısın Peki
Değilim 🤔 ama ben kaçtığım için değil
Neden peki
Kaderim bu böyle yazılmış yazım.. şimdi bunu melodiyle söyle 😂
Dur deniyim Bi ama şimdi hiç ugrasim yok sanki
O zaman kapıyı dışardan kapat..
Neden