Aşk İlişkileri 2 ay Bir kızı itici yapan şey nedir? sarıkayabuse Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Ne yaparsa bir kızdan soğursunuz kızlarda itici duran şeyler nelerdir? Bir kızı itici yapan şey nedir? Görüş Yaz 32 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 32 , eig 31% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,4b görüş paylaştı. Fazla tikky takılan ve herkese yüksekten bakan kizlar.. bir diğeri ise sacma takıntıları olan. 0 0 Yorumla
Onurrr007 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eig 89% 2 ay Sanırım sosyal medya bağımlısı olması ve fazla havalı olması beni soğuturdu 0 2 Yorumla sarıkayabuse 2 ay Ya niye öyle dedin ben egolu birisiyim soğuyorlar mıdır? Yorumla Onurrr007 2 ay Ben soğurum başkasını bilmem neden egolu birisinin egosunu çekim ya da egosunu tatmin edim ki? Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 40 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 8,1b görüş paylaştı. Çok sesli gülmesi otururken çok fazla frikik vermesi birde artist artist kendi aralarında üstünlük kurma hareketleri 0 2 Yorumla sarıkayabuse 2 ay Bu dediklerinin hiçbirini sen yapmıyor musun? Yorumla Highline 2 ay Yapmıyorum tabiki Yorumla
mcrrr Takip Et Xper 1 Yaş: 18 2 ay Yayık konuşmasıFazla parfümSinsi bakışlarYalaka tavırlarErkek ortamında değişmesiAşırı makyajKavgacı yapı 0 0 Yorumla
Miki3131 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 2 ay Burnu havada olmaları acayip itici nefret ediyorum o tarz kızlardan bide yüzüne bi ton boya süren kızlardan aşırı makyajlı kızlar da itici 0 7 Yorumla sarıkayabuse 2 ay Cidden üzüldüm şu an ağlıcam Yorumla Miki3131 2 ay Yani bana göre öyle kimseyi kınamak istemiyorum Yorumla sarıkayabuse 2 ay Egolu olmasındaki sorun ne ki özgüvenli olması iyi bir şey asıl Yorumla Miki3131 2 ay Egoyla özgüvenin ne alakası var saçmalama Ayten Yorumla sarıkayabuse 2 ay Çok özgüvenli insanlar kendilerini şımartırlar o yüzden egolu burnu havada dururlar Yorumla Miki3131 2 ay Hmm olabilir mantıklı bak Yorumla Miki3131 2 ay Ama yinede kendileri fazla şımartmasinlar demi😄 herkes insân sonuçta hiç kimsenin birbirinden üstünlüğü yok Yorumla
leylakbkc Takip Et Xper 4 Yaş: 22 2 ay aşırı Kavgacı olup kendisini aşırı güçlü zanetmesi bunlar çok itici yaa 0 0 Yorumla
zexc41 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eig 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı. Kötü kokmasın yeterli :) 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eig 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 775 görüş paylaştı. İçten pazarlıklı olması. 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,1b görüş paylaştı. Aşko kuşko sevmiyorum 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Xper 6 Yaş: 98 , eig 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 448 görüş paylaştı. Gec cvb vermesi umursamaz rahat olmasi 0 0 Yorumla
DontJohn Takip Et Yoda Yaş: 122 , eig 89% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 838 görüş paylaştı. Popülerizmin kölesi bir tip olursa 0 0 Yorumla
IamtheHunter Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 487 görüş paylaştı. Sigara küfür herkesle gereksiz samimiyet 0 0 Yorumla
whereismylovee Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eig 100% 2 ay Bunlar sogusa ne olur 0 3 Yorumla sarıkayabuse 2 ay Of evettt Yorumla whereismylovee 2 ay < 3 Yorumla IamtheHunter 2 ay sen soğummuşsun Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 31 , eig 43% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 9,4b görüş paylaştı. Başkalarını çekiştirmesi 0 1 Yorumla KaanArducc 2 ay Aynen öyle, nokta atışı Yorumla
alcohólico Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 91% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,9b görüş paylaştı. Küfür etmesi konusma tarzı itici gelebiliyor bazen 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 50,8b görüş paylaştı. Bence kaba konuşması 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Guru Yaş: 28 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,8b görüş paylaştı. aniden sesini yükseltmesi 0 0 Yorumla
whatkindof Takip Et Yoda Yaş: 27 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı. Önümde sümüğünü yerse itici olur 0 0 Yorumla
Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 89% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 820 görüş paylaştı. Kişiliği 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
26Görüş
Fazla tikky takılan ve herkese yüksekten bakan kizlar.. bir diğeri ise sacma takıntıları olan.
Sanırım sosyal medya bağımlısı olması ve fazla havalı olması beni soğuturdu
Ya niye öyle dedin ben egolu birisiyim soğuyorlar mıdır?
Ben soğurum başkasını bilmem neden egolu birisinin egosunu çekim ya da egosunu tatmin edim ki?
Çok sesli gülmesi otururken çok fazla frikik vermesi birde artist artist kendi aralarında üstünlük kurma hareketleri
Bu dediklerinin hiçbirini sen yapmıyor musun?
Yapmıyorum tabiki
Yayık konuşması
Fazla parfüm
Sinsi bakışlar
Yalaka tavırlar
Erkek ortamında değişmesi
Aşırı makyaj
Kavgacı yapı
Burnu havada olmaları acayip itici nefret ediyorum o tarz kızlardan bide yüzüne bi ton boya süren kızlardan aşırı makyajlı kızlar da itici
Cidden üzüldüm şu an ağlıcam
Yani bana göre öyle kimseyi kınamak istemiyorum
Egolu olmasındaki sorun ne ki özgüvenli olması iyi bir şey asıl
Egoyla özgüvenin ne alakası var saçmalama Ayten
Çok özgüvenli insanlar kendilerini şımartırlar o yüzden egolu burnu havada dururlar
Hmm olabilir mantıklı bak
Ama yinede kendileri fazla şımartmasinlar demi😄 herkes insân sonuçta hiç kimsenin birbirinden üstünlüğü yok
aşırı Kavgacı olup kendisini aşırı güçlü zanetmesi bunlar çok itici yaa
Kötü kokmasın yeterli :)
İçten pazarlıklı olması.
Aşko kuşko sevmiyorum
Gec cvb vermesi umursamaz rahat olmasi
Popülerizmin kölesi bir tip olursa
Sigara küfür herkesle gereksiz samimiyet
Bunlar sogusa ne olur
Of evettt
< 3
sen soğummuşsun
Başkalarını çekiştirmesi