Soğukta tshirtle dolasır içi alev alevdir. En azından romanlardaki kahramanlar öyle oluyor
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 ay
penisleri büyür aşko, kadınlarında aşık olunca külodu ıslanır. o yüzden birinin size aşık olup olmadığını anlamak istiosanız küloda odaklanın, ıslaklık veya kabarcık arayın
çok emindim aşırı sevdim yani hayal kırıklığı üç dört senede bir tekrar böyle sevebilirim dedim yani zaten üç dört sene sonra karımla dönerim artık burada düğün için be alınır diye vs soru atarım
Ya her şerde bi hayır vardır derler ya belki ilerde bundan daha beter biriyle karşılaşıcam ama artık aldanmiycam. Gerçi ders aldım mı bilmiyorum çünkü ona aşıkken çok saçma kararlar verdim 😞
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Soğukta tshirtle dolasır içi alev alevdir. En azından romanlardaki kahramanlar öyle oluyor
penisleri büyür aşko, kadınlarında aşık olunca külodu ıslanır. o yüzden birinin size aşık olup olmadığını anlamak istiosanız küloda odaklanın, ıslaklık veya kabarcık arayın
Mal mın?
Beyler bu sezon yeni transferden çok emindim olmadı artık bir üç sene yokum piyasada şarj olup geri gelicem
Beynim yanı da o ne hdjdjjd
çok emindim aşırı sevdim yani hayal kırıklığı üç dört senede bir tekrar böyle sevebilirim dedim yani zaten üç dört sene sonra karımla dönerim artık burada düğün için be alınır diye vs soru atarım
Ne dion kanka
dsagashSAGLASGHKASHALSGWLQPŞGQWQKW
Saçmalar taktik yapamaz dolayısıyla gerçekten aşık olsaydı senin radarına girmezdi o taktik yapıyordur sana
Nasıl bi taktik ki kanka
Mesela burada çok soruluyor işte bana yazdı yazdı sonra bi anda ilgilenmemeye başladı neden diye en klasik taktik budur
Daha o aşamaya gelemedik ve bu tabiki taktik kızlar da çok yapıyor soğuk sıcak taktiğiymiş güya bağlayacaklar
Kıskandıran erkek de aşık değil sevmiyor 😐
Ben onu örnek verdim. Mesela bazı kozlar sürekli bana bakıyor aşıkmı diyor. Oysa gerçek aşık gözlerini kaçırır öyle dik dik bakamaz
Ah be güzel abim bunu bana neden daha önce demedin 😔
Desek nolcak siz gene gidip en pi c ini buluyonuz.
Vallaha bilmiyodum abi ya pic olduğunu öyle masum görünüyodu kii
İyi taktik yapmış demekkki
Ahh ahhh tescilli yvşak olduğunu öğrendiğimden beri kendime gelemedim adam öyle bi oynadı ki
Neyse ki tek ben inanmadım yvşak olduğunu bilmeyen çok arkadaşı var masum sanan
Geçmiş olsun ne denir ki
Ya neden ben ilgili olduğumu belli etmedim o ilkten ilgili yaptı işte taktik olarak ama neden benn 😞
Tecrübesiz olduğun için kolay hedefsin çünkü
Nerden anladı ki pekii 🙁
Bakmadım da birden başladı böyle şeyler yapmaya
Bi konusa tecrübeli biri tecrübesizi kolaylıkla anlayabilir
Hiç sohbet edip konuşmadan da anlayabilir mi
Anlar tabi konuşunca herkes anlar zaten
Ya ben hiçbir şekilde belli etmem duygularımı anlamış olamaz ki tanışır tanışmaz
Ya ilk benim duygum yoktu onun ilgisinden sonra oldu ama tecrübesiz olduğumu nasıl anlıyabilir kii
Haraketlerinden hayatından anlar ya bilemiyorumki
Abi anlamış olamaz cidden başka bişey var bu işin içinde
Tüm kızlar ona aşıkmış hshhdhs hepsine aynı taktiği uyguladığı için olabilir mi acaba 😀
Olabilir tabi benim çıkarımım senin söylesiklerine göre basit bi tahmin
İyi oynadı ama 🤦♀️🥲
Oynar tabi sen kaçıncı kurbansın kim bilir
Belki saf olabilirim ama basit değildim
Hatta o bana bişey sorduğunda aşık olduğumdan yüzüne bakıp konuşamadım sanki umuramıyormuş gibi oldu ama sadece bakışlarına karşılık verdim
Kaç günde sevgili oldunuz
Ona aşık olup gidip açılıcağımı sandı ama olmadı tabi öyle bişey
Sevgili olmadık ki hiiç hsjjdjdj
Hım olay değişti bak öyleleri açılma falan yapmaz zaten açılma olayı bitti çıkma teklifi açılma falan eskidendi şimdi flört var
Yok be abi açılma dediğim işte bişeyleri başlatmak
Sana yürümem korkma abi demene gerek yok biz o herkese yürüme evresini geçtikki bçyle kpnuşuyoz
😂😂 yok artııkk abi diye yaşından ötürü dedim
Beni büyük sanma diye
Tamam bende sana bıcırık deyim o zaman
Olabilir 😀
Böyle böyle büyüyecwn işte çıkmaman senin için şans olmuş eğer gerekli dersleri çıkarabildiysen çok şanslısın
Ya her şerde bi hayır vardır derler ya belki ilerde bundan daha beter biriyle karşılaşıcam ama artık aldanmiycam.
Gerçi ders aldım mı bilmiyorum çünkü ona aşıkken çok saçma kararlar verdim 😞
Kızların en büyük zaafı bu serseri erkekler o kadar normal seninki başarı bile sayılır
Valla sert kayaya çarptı ben de aşkımdan ölsem bile hayatta söylemiyecek bi insanım
Ya söylemek diye bişey yok işte o ağını atmış sende yakalanmışsın ama daha gelip çekmedi myle düşün uyfun bi ortamda tutar öper seni öyke kalakalıraın
O gidip direkt aşkını itiraf etti ama birien
Birine
Taktik işte o aşkını ilan ettiği kaşar dır kesin
Güya birini severken kimseye yazmazmış
Yine gözü fıldır fıldırdı
Sevmiyorki seven adam şak diye ilanı aşk mı eder karşısında ağzı burnu yamılur
Valla ilan etti mi bilmiyorum ama sosyal medyası yok diye kızın yanında gidip merhaba diyr başlatıyor sohbeti
Sosyal medyası olmayan kız eşittir tecrübesiz kız
Sanırım öyle eminim kıza ilk defa bu yanaşmıştır
Kızın istediği cevapları şak diye verincede tak diye koz eline düşer
Kızı 2 günde görüp hoşlanmış ben anlmadım ya
Ya erkekler dış görünüse önem vermez 🤣
Nasıl ya
Espri olarak dedim gülücük koydum ya
Üstüne konuşabiliriz istersen
Heyecanlanırlar
ilgiden