Sosyal medyada bir erkeğe nasıl açılabilirim ve etkiliyebilirim?

Güzel ve çekici fotoğrafların ile dikkatini çekebilir, tatlı dilin ile de kalbini fethedebilirsin.
İşe fotoğraf çekilmek işe başla. Bu fotoğrafları hoşlandığın kişinin online olduğu zamanlarda paylaş ki görebilsin. Fotoğraflarını beğenir ise sen de aynı şekilde karşılık ver. Sonrasında o sana zaten mesaj atacaktır.
bunları yapıyoruz yapıyoruz da bi ilerleme yok🥺
reddetme ihtimali varsa biraz daha zaman ver biraz daha seni tanımasını sana güvenmesini ısınmasını sağla etkilemeye çalışmak pek doğru bir şey değil bence tanıyıp sevmesi gerek
En güzel yorumdu teşekkür ederim🥲
Görüş
7Görüş
Sosyal medya üzerinden açılmak aslında çok basit hoşlandığın kişiye çok uzun olmayacak şekilde kendini ve duygularını net şekilde ifade edecek cümleler ile açılabilirsin yani roman gibi uzun olmasın ama çokta kısa cümleler kurma.
İLk önce normal muhabbet et durum samimileşince direk söyle ama şunu unutma İma yoluyla felan açılma anlamaz direk söylemen gerek Erkek düz mantık unutma
hislerimi açmadım ama kardeş dedi:) o yüzden ben de açılsam mı diye düşündüm
sosyal medyadan tanıştık flörtleşiyoruz sanıyordum kardeş deyince şok geçirdim cesaretimi toplarsam söyleyeceğim
Hm o zaman doğaçlama olarak deme ihtimali daha yüksek geldi bana Neyse cesaret etmekden çekinme ne kaybedersin ki Kendini sonuca adamalısın bi sonuç gelsinde önüme bakayım diye Reddedilme korkusu yaşama biri hayır dedi EEEE bütün herkes mi hayır diyecek öyle düşün ama böyle giderse uzarda uzar
hâklısın teşekkür ederim💐
Fazla bişey yapmana gerek yok. Dişiliğini göster ytr
dişiliğin derken
Erkek kadının mrk ve soru sormasını çok sever
Bekarmısın ne. iş yapıyorsun. Evlilik düşüncen var mı falan
Seks'ten falan bahset
teşekkür ederiiim. seks konusu hariç:))))
Erkekler sever seks konuşmasını
basitlik bu
Ne alaka basitlikle kadındır erkeği ateş ettiren
İlla olması gereken bir mevzu değil ama
Seks olmazsa olmaz zaten
evlilikten sonra ki durum o
Evlenince daha zor bişeyleri düzeltmek
Eklesene beni
banada lazim yardim🥲 ilk olarak durumlarini izliyorsan onun resimlerinde kalp vere bilirsin durumu beyen yani, baslanguc olarak yapmak olur bence
Dayanışma sırası🤭 Teşekkür ederiim
direk hislerini söyleyerek
tehlikeli
olumsuz yanıt gibi
Oy anam oyyy🥹
düştük yine abuk subuk bi durumun içine🥲
yak ordan bi dal🥺
sohbet etsen yetmez mi
yetmedi
hade yaaa
maalesef
yaşlar kaçtı