Karşımdaki insan "ben buyum işine geliyorsa" falan diyince bende olay kopuyor.
Var mı sizin de soğumanıza sebep olan cümleler?
Karşımdaki insan "ben buyum işine geliyorsa" falan diyince bende olay kopuyor.
Var mı sizin de soğumanıza sebep olan cümleler?
Karşısındaki insan bir şey söylediğinde ben kendime karıştırmam diyen tipler. Bu tavır benim gibi merhametli adamım kes ketum yapıyor ve direk soğutuyor.
Bunu dersen senden soğumaya başlar:
Sana hesap vermek zorunda değilim. Ben senin kuklan değilim sen beni ne sanıyorsun. Dünya senin etrafında dönmeyecek avarel. Ben buyum işine gelmiyorsa kapı orada.
Bana soracak olursan ben çıkarcı, yalancı, sadakatsiz, muhalif, psikopat gibi izlenimini görürsem zaten o kişiden soğurum.
suşu kendisi hariç herkeste her şeyde arayan kişiler beni çok rahatsız ediyor veya ilişki için fedakarlıkta bulunmayanlar yeterli ilgili değeri göstermek istemeyenler özellikel
Cevap
24Cevap
İlişkiyi bozmak kötü bir eylem
Eski sevgilim olsa şöyle yapardı
Sevmiyorum gibi cümleler
isteğin gibi anla... ya da ben buyum değişmem.. (seni ne kadar da uzsede senin için elimden geleni yapmam ben böyle rahat bir insanim demesi ) soğutur
En sinir olduğum laf sanki çok iyi bir şeymiş gibi "ben buyum" derler ya çıldırmalık. Genelde kendini çok iyi sanan kişiler der bunu. Hiç yanlışım varsa düzelteyim, kendimi geliştireyim demezler.
Aslinda guzel laf bastan hersey belli olacak sonradan iste boyle sorunlar oluyor hic sevmedigim sey şu neysen o olacaksin 380 derece donmeyeceksin sonradan
Ben ne istiyorsam onu yapicaksın tarzında emri vaki cümleler ya da ben buyum beğenmiyorsan kapı orada tarzı cümleler olabilir
"Baştan beri sana uyuz olmuştum, hiçbir şey hissetmemiştim,...👍🏻
Anaya küfür
Sülaleye vs
Artık sevmiyorum
İğrenç bir insansın
Tiksiniyorum senden gibi seyler
Bilmiyorum ama kesinlikle kendine güvenmeyen ya da bir şeyler karıştıran kişiler karşısında ki kişiye suç atarak gidiyor
temas sevmiyorum, seni arkadaş olarak görüyorum, seninle çok eğleniyorum, çiban çıktı birlikte olamayız,25 senelik yakın arkadaşım ve türevleri
Senden bana olmaz. senin gibi hafif insana ağır geliyorum sende haklısın hadi ordan ol git diyeceksin sende
Laftan anlayabilmektir.
Saplantı hâline getirmemektir.
Ya ben buyum eyvallah da ne biliyim kazma da olmasın abi
Beni cümleler değil davranışlar soğutur. Mesela hoşlanıyorum der tersi davranır. Büyük sıkıntı
Sürekli yazması ve sürekli araması. Bir de lüzumsuz tripler.
Sorma kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar
Erkeklik veya kadınlığı ile alakalı söylenen laflar, seni ilgilendirmez o benim özel alanım vs. gibi sözler.
Benimkide oyoehdı dedim sen benj bazı setlerle kabul etmiyorsan bende etmem dedim
Fake hesaptan beni denedi anası ve bacisina küfür edince hiç ses cikarmadi
Karşındaki insana cahilse ne anlar ayrılma laflarından
Bu cümle zaten bitiriyo herseyi
mikdir git o zaman dersen olay biter
Lafının içinde yalan varsa biter
Sorun sende değil bende
Başkasını seviyorum bu kdr
Senden şüpheleniyorum demek
Valla benimde öyle aynı
Olduğum gibi kabul et ile bu cümle aynı mı
“Değerimi bil” oldu paşam
... senden sonra.