Sevgiliyle geçirilen her an ve yaşanan en güzel zamanlar insanı daha da mutlu ediyor. Önerileriniz neler?

Sevgiliyle geçirilen her an ve yaşanan en güzel zamanlar insanı daha da mutlu ediyor. Önerileriniz neler?
Ben romantik bir akşam yemeği düşünüyorum arkasından güzel bir mekana gidilebilir belki ilerleyen dakikalarda akışına bırakmak lazım yani Çok da açmayalım şimdi 🙃
Görüş
21Görüş
Ev de ya da dışarıda güzel bir akşam yemegi yenilebilir veya eğlence programlarını birlikte evde izleyebilirler çerez, cips, alkol eşliğinde
Güzel bir tatil iki ya da üç gün
Baş başa güzel bir tatil
Yurt içinde olunacaksa iyi bir sanatçının canlı müziği eşliğinde yemek yenebilir, yurt dışında farklı bir şehirde yeni yıla girilebilir, paris, roma aşk çeşmesi ya da daha sıcak bir şehire 🆚
Sarılıp film izlenir, yıldızları izlenebilir. hediye alınır. tüm gün birlikte vakit geçirilir.
Selam gadası 🙃
Yapılacak en güzel aktivite dışarıda eğlenip evde ya da otelde sabahlamaktır.
Güzel bı yemek yenir sonrada güzel biyerlere eğlenmeye gidilir...
Evde vakit geçirilir. Beraber oyun falan oynarsınız eğlenceli olur
Yılbaşında sevgiliyle zaman geçirilir 😌
Baş başa olunur ise sade iç çamaşır ile bir yemek faslı sonra sabaha kadar yatakta kutlama.
Yılbaşı yokmuş gibi film izlenir, patlamış mısır yenir.
Seks tabiki yeni yıla yatakta girelim ki tüm yılımız öyle geçsin
Yanınıza bir başka çift arkadaşımızı da çağırıp yemek oyun sohbet muhabbet çok keyifli oluyor, onun dışında basbasa da film izlenip keyifli vakit gecirilebilir
Romantik anlar yaşanmalı...
Derin kelimelerle ruhuna ve kalbine dokunmalı...
Sevisin opusun , isiniz ne , iki de fotograf atarsiniz instaya
Bence güzel bir şarap açıp geceyi seksle kapatmalı
Şarap içilir ve romantik bir akşam hazırlanır.
sevgilim olmadıgı için bilmiyorum
Başbaşa bir yemek ve seks
Evlenme teklifi edilir
En İyi Görüş