Yakışıklı ama boyu orta olan biri sizi etkiler mi?

Bunlar gönül işleri ya boy pos dış görünüş hep hikaye. Ama sana da bir soru. Yüzü çirkin olup vücudu güzel bir kız seni etkiler mi? ya da tam tersini?
Yüzü çirkin olup, fiziği güzel kadın, cinsel olarak etkiler
Tamam o zaman sende karakter var demekki kolay bulursun sana göre.
@Coolguy8610 daha neler.
Öyle ama 😀
Görüş
7Görüş
1.89'um.
Kızların büyük bir çoğunluğu sıkıyor gibime geldi biraz.
Bayağı uzun boy istiyorsunuz.
Biliyorum çünkü. 😀
Bence mesele boyda olmamalı ya
Karakteri düzgün olmalı insanın
Yani affedersiniz de hiiiç! olupta boyu uzun olanı kim napsın😅
İstisnalar vardır gardaş
Aynen öyle
Sanki karakterli ama boyu 1.70 erkeği sen kabul edeceksin
Adam gibi adamsa neden olmasın ama ben böylesi haram şeylere karşıyım
Boy takıntısı olan biri olmadım hicbir zaman, uzun boylu manitayı istediğin an yanağından öpemiyorsun en basit örneği. Ahlaki duyguları gelişmiş olsun kâfi.
Biri beni andı sanki 😄
Boy takintim yok. Ayrıca kısa demiyorsun zaten orta diyorsan. Etkileyebilir
Boy flan hikaye haci az karizman olsun iyi araban paran olsun su gibi duserler artik olay para
1.70 ten kısa olmamalı bence. Bu, kızın boyuna göre değişir
Ya valla bende 1.74üm. gerçek hayatta kimse laf etmedi boyum yüzünden kızların uzak durdugu da yok (tipten dolayı uzak duruyorlar). Buraya göre cüceyim ama buranın kompleksli kızlarına göre 😂
Cüce olmayacağına göre sorun olmaz... Adamlık ve karakter yoksa boy olsa ne yazar tip olsa ne?
Etkiler. Boya kezbanlar bakar. 1.50 olup 1.90 isteyen kızda kafa yoktur. Ben de kısayım 1.57 boyum asla uzun erkek diye ağlamadım ama sevgilim 1.87. Denk geldik sadece uzun erkek istediğim için değil, kendisi 1.75 olsaydı da onunla birlikte olurdum
😊😊
Yalana bak denk gelmişmiş kim bilir kaç tane 1.70 erkeği red etmişsindir
Hadi ya oradan
Sözde boya bakmayan kısa kızların ne hikmetse her sevgilisi 1.80 üstü oluyor denk falan gelmiyor bilerek seçiyorsunuz yemezler
@Muszy knk bu k4ş4r4 sakın inanma o da boy takıntılı kim bilir kaç tane 1.75 erkeği red etmiştir bir de 1.87 ile denk geldim diye yalan söylüyor bu 0rspların ciğerini bilirim ben.
Özellikle de boya bakmam diyen kıza asla inanma boy önemsiz derler sevgilileri 1.80 altına düşmez ülkede o kadar kısa erkek var nedense bunlara gelmiyor. Bak bu 0rspu yazdıklarıma cevap bile veremeyecek ben haklıyım çünkü.
Diğer ülkelerde emin ol daha beter Avrupada falan 1.90 altı kabul edilmiyor k*zların boy takıntısı evrensel
0rsp diye anana derler gtten bacak
Hahahah nasıl da belli ettin ne bk olduğunu boya bakmıyoruz yalanlarınızı yemezler madem boy önemli değil bir kere de 1.70 1.75 erkeklerle sevgili olun niye hep 1.80 üstüyle oluyorsunuz?
Benim önceden birlikte olduğum çocuğun boyu 1.70ti, bilmeden niye konuşuyorsun ya
Yav he he kesin öyledir öyle olduysa bile uzun boylu biri için terk etmişsindir.
Bak işine
tipinden etkilenmiyorum pek beni gülüşü ya da bakışı kibarlığı falan etkiler ama ilk kez gördüğüm biri ise orta tipli uzun boylu tercih ederim
Kısa boylu erkek istediği kadsr kibar olsun bakmazsın hiçbir kız da bakmaz zaten.
Yani kişinin boyu çok önemli değil en azından 170 ten aşağı olmadığı sürece
insanı sadece dış görünüş değil karakter de etkiler
Yeterki yakisikli olsun boyu uzun olsa ne olur yüz kötü olduktan sonra
Etkiler bence. Hatta espirili komikse tadından yenmez
Sizinde
orta boy ne kadar mesela? 1.76-1.78 etkiler, cokta takmam boya
Hayır.
etkiler iyi birisiyse
Benden uzunsa belki etkileyebilir
Kızlar daha çok uzun boya bakıyor knk
Aynen knk
Fiziksel görünüşten ziyade huy etkiler insanı yani tipin çok önemi yok