Egona yenik düşüp hemcinsini kıskanırmısın yoksaa naparsın.. 😏 kendine güvenirmisin?

#kendine #güvenirmisin #güçlü #erkek #özgüvenli #adamgibiadam #aslanparçası 😍😝😈🙈😅
Egona yenik düşüp hemcinsini kıskanırmısın yoksaa naparsın.. 😏 kendine güvenirmisin?

#kendine #güvenirmisin #güçlü #erkek #özgüvenli #adamgibiadam #aslanparçası 😍😝😈🙈😅
Erkeğine göre değişir. Nasıl her kadın kendisinden daha güzel seksi hemcinsini kıskanmaz, her erkek de kendisinden daha kalıplı güçlü hemcinsini kıskanmaz.
Kendilerine olan güvenleri ile alakalı bir durum bu. Onlara bakınca kendisini eksik hisseden erkek varsa kıskanabilir.
Merhaba,
Açıkçası hiç kıskançlık yapmıyorum fiziksel olarak da bedensel engelliyim yani şöyle bakıyorum da kaslı erkekler yapılı erkekler görüntüsü güzel erkekler zaten kızlar bunları avlanıyor ondan sonra da hayatları bitiyor bakıyorsunuz sonra bir otel odasında ölü bulunuyorlar yani bence insanların fiziki görüntüsünden ziyade artık karakterine bakılması gerekiyor ama günümüzde maalesef böyle bir şey yok tabii ki fiziki görüntü önemli öncelikle onu da söyleyelim yani şimdi insan ilk önce birlikte olmak istediği ya da sevdiği kişinin güzelliğini görüntüsüne aşık olur, sonuçta galaksi aleminde de yaşamıyoruz ama her şeyde sadece fizikle bitmiyor Bu yüzden hiç kıskançlığım yok doğrusu
Kıskananlar vardır.
Ben doğal adeleli ve geniş omuzluyum, çalışan herkes kas yapar, kas yapanların çoğu pipi boyunun kısa olmasından dolayı psikolojik sıkıntı yaşayıp, kadınları bu organla etkileyemeyiz, en azından kas yapıp etkileyelim demişler, kaynak Abd
Size küçük pipierle hakimiyet kuramayacaklarını biliyorlar, kas yapıp ezmeye çalışıyorlar.
Kıskanıyorlar aslında sanırım bunu kendilerine itiraf edemiyorlar 😄🤭
Cevap
19Cevap
kimseyi kıskanmam. ama türk kızları sürekli 190 yakışıklı erkek istediği için bu durum beni üzüyor sadece. sırf görünüşü için tercih edilen insanlar var dünyada
Hayatta kimseyi kıskanmadım tek bir kadın hariç❗️ O kadın uzakta olmasaydı onu da kıskanmaz birlikte güzel vakit geçirirdik kısmet değilmiş.
Birde insanın beynine ve yüreğine bakmak mutlu eder araba bozulursa itmek için belki kas yığını gerekebilir 🙂
🙂
Kendini sevmekle alakalı.. Kalıplı değilim ama kıskanmak aklıma bile gelmez..
Kendi adıma konuşıyım, spor yapıyorum genelde beni kiskanmiyorlar bence daha çok imreniyorlar, bende aynı şekilde kendimden iyi sporculara imreniyorum ama kesinlikle kıskanan vardır. bana denk gelmedi
Nazar etme ne olur çalış senin de olur demişler. Neden kıskanayım çalışırsam benimde olur öyle kaslı vücut. Emek işi bu.
Erkeklerde bu durumlar olmaz. Kapıdan sığmayan , eğitmen , boksör arkadaslarım var ama muhabbetini bile yapmayız
Kas gücü değil beyin gücü kalicidir. Böyle biseyi kıskanan insan aptaldır net.
Hiç kimsenin hiçbir şeyini kıskanmam ama açık konuşmak gerekirse, bu dünyada kıskanılacak tek şey; sağlık...
Hiç ilgimi çekmiyorlar 🤣 Pis erkekler
Ben saklarım nazar değer sonra 🤣
Şahsen ben geç kıskanmam
Gipta ediyolar😂
Kıskanmam için bir sebep yok yani ulaşamayacağım ya da imkansız olan bir şey değil sadece istek meselesi benim için
Kendim kalıplı kaslıyım zaten neyini kıskanayım
Kiskanmam onlar bnce.. Güc herzaman onlardadir.
Kiskanmazlar yazicaktim
Kasta keramet olmaz.
Hayır kiskanmiyorum açıkçası
Kıskanıyorum.
özenti olmaya gerek yok
Kıskanmam
Kıskanmam
Bazıları evet
Bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?