White chocolate mocha içen oğlanlar için ince belli bardakta sıcacık çay içen adamları üzdünüz be kızlar. Zalımsınız, vicdansızsınız neden üzdünüz bu adamları sorarım nedeen? :(
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılözentilikten başka bir şey değil... starbucks gibi yerlere işim düşmedi bundan sonra da düşmesin.. sadece hava atmak amacıyla oralara giden var.. gülüyorum resmen yok çilekli moka yok white chocolate mocha... sadece özentilik
sahilde çayımı içerim daha iyi.. çayı daha çok seviyorum rizeliyim ben.. kahveyle işim olmaz..32 Yorumla- +1 yıl
50krluk kahveye 10lira bayan bir insandan ne beklenir ki...
- +1 yıl
sırf oraya gidip chek-in yapanlar bile var hava atma amacıyla bişey içmeyip facede belirtsin havası olsun... böyle boş insanlarla dolu toplumdan çok şey beklemiyorum zaten
En İyi Cevaplar
Eli baba parası kokan züppe oğlanlar için eli emek kokan adamları üzdünüz kızlar...
73 Yorumla- +1 yıl
Oooouuuvvv iste buydu buyduuu
- +1 yıl
ondan sonra adam yok derler. Adamdan anlamıyorlar ki!
Bir ömür boyu tek bir kadının demledigi çayı içemeyecek kadar maymun iştahlı oldukları için ola bilir mi?
00 Yorumla
+1 yılvalla karsimdaki once adam olsunda isterse karsimda semaver cayi demlesin.
01 Yorumla- +1 yıl
Peki pekii
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
73Cevap
valla tüm delikanlılar adına haklısın demek geliyor içimden. amma ve lakin kendim delikanlı olmama rağmen ince belli bardakta dumanı üstünde çayı sigara eşliğinde föpürdetmeye bayılmama rağmen, kimsenin beni üzdüğü yok. aksine tiplerine davranışlarına ve yapmacık hareketlerine güldüğüm insanlardır onlar. kadınlıktan çıkıp habeş maymunu gibi kıçı açık gezen kızları ve her kızı yatağa atabilmek için evvele insanlıktan çıkıp bukalemun gibi renk değiştiren erkekleri izledikçe kahkahalara boğuluyorum. insanlık için üzülüyorum. fakat kendi adıma seviniyorum. 2 dakikalık zevkin peşinde 2 saat koşmak için 2 yüz takla atıyorlar. hem erkekler hem de kızlar bunu yapıyorlar. oysa biz taklasız, eğilmesiz, bükülmesiz, domalmasız seviyoruz evvela. bilmiyorum belki de nesil farkıdır. neticede artık zaman insana göre değil teknolojiye göre değişiklik gösteriyor.
20 Yorumla
+1 yılSen hic sanayide cay ictin mi starbucksci cocuk
https://i.hizliresim.com/Qg0pAV.jpg42 Yorumla- +1 yıl
Uuuu sahane anlayamazlarr
- +1 yıl
Sosyetik olmak yaşam tarzları coffeem geldi star bucks yok mu burada modlu kızlar türedi ceplerinde 10 lira para var halbuki herşeyi tweetir instagram foursqare başlattı bir check in için anadolunun harmanlı yiğitlerini es geçtiler
11 Yorumla- +1 yıl
Agziniza sagliik :))
BEN ŞİİR YAZDIM BAK O NE YAPTI
https://i.hizliresim.com/nGaBzg.jpg12 Yorumla- +1 yıl
Okumadi :// oysa ne kadar da anlamlii :(
Diğerleri Beni Umursamaz Benim Umursadığım Beni Umursamalı Biraz Garip Ama Ben Buyum :)
Sorun İçin Teşekkür Eder İyi Günler Dilerim.11 Yorumla- +1 yıl
Iyiymis :) rica ederim iyi gunler
+1 yılO dedigin seyleri yazarken zorlaniyoz nasil gidip isteyelim illa kahve iceceksek Kahveci Mehmet Efendi ne gune duruyi
#yasasinturkcayi #direnincebellibardak01 Yorumla- +1 yıl
Vuhuuu :D
- https://www.youtube.com/watch?v=ij5u1RP_XQ0
günün anlam ve önemini belirten şarkı10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. O White chocolate mocha içen oğlanlar, onları bir güzel White chocolate mokoko yapacaklar haberleri yok...
12 Yorumla- +1 yıl
...
- +1 yıl
:Dddd hahahah
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. 00 Yorumlageçen ince belli bardaktan çay içerken kızın biri kekoymuşum gibi baktı :/
61 Yorumla- +1 yıl
Mesaji aldik tamamdiir
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kırılgan yumurta kırmayı bilmeyeb sarışın bebeler için eli yemek kokan hamarat kızlarımızı üzen ayılara ne demeli?
22 Yorumla- +1 yıl
Birbirimize sahip cikalim coo huzunclu :(
Sabah çizgili pijamam ile kahvaltı masasına oturup uykulu uykulu çay içen insanım ben :) baba parası yiyen insanlar ile kıyas edilemez samimiyet sahibiyim
12 Yorumla- +1 yıl
O ender harika insanlardansiin
tartışmayı whatsapptan çözmeye çalışan adamlar için kapımızın önüne gelip aşağıya in diyen adamları üzdük be
10 Yorumla- 10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılkonuş kız (ben utanıyorum çirkin olduğum için bişi diyemiyorum)
24 Yorumla- +1 yıl
Aaa o nasil sey oyle cirkin yakisikli ayrimi mi var bunun hakkındir konus!
- +1 yıl
öyleyse haykırıyorum
https://www.youtube.com/watch?v=vNpF8wnP_Kw - +1 yıl
Ahahaha Tulaaay yaktin yiktin be tulaaay :D
- +1 yıl
:)))
+1 yılben ne bulursam içerim knk :D hepsini tatmak isterim yani
07 Yorumla- +1 yıl
Cııık olmaz oyleee :(
- +1 yıl
chocolate mocha nın tadı bir türk kahvesinin yerini tutmaz onlar zirvede zatende tadarım sadece
- +1 yıl
Muptelasi olmaaa ama :(
- +1 yıl
sadece milkshake seviyom birde muzlu süt :D
- +1 yıl
Aaay cok sapsikcee 🙈 bebe bisküvisi de yer misin
- +1 yıl
muzlu süt bir sporcu için gerçek bir protein kaynağıdır :) böyle ön yargılı olman biraz saçma yani tadı güzel bence milkshakede yaz aylarında en güzel giden içecektir yani ayrıca bebe büskivinin tadıda iyidir versen yerim sorun değil!!!
- +1 yıl
Tamam kardes afiyetle yee :D
bunların yüzünden starbucks a gidemiyoırum artık efenim. starbucks ta çay içicem dedim diye ismi tuhaf kahvelerin ismini bilmiyorum diye yerden yere vurdular :D
02 Yorumla- +1 yıl
Yuregim burkuldu :(
+1 yılbilmiyorum güzel sözler söylemeyi ama bu lafın doğru olduğundan kesinlikle eminim ha bide şundan eminim ki ince belli bardakta çay içen biz ikinci sınıf (white chocolate moccacılara göre) insanların adamlığın hakkını verdiğimizden eminim hadi eyv :)
06 Yorumla- +1 yıl
Ona hic şüphe yok adamsiniizz :)
- +1 yıl
eyv sende :)
- +1 yıl
Ahaha eyvallah :))
- +1 yıl
komik bir şey dedim galiba :) ÇAKTIRMa HASAN snde gülll :) :)
- +1 yıl
Adamsin diyince bana komik oldu tabii :))
- +1 yıl
krişe bir laf ama adamlık cinsiyet değil şahsiyet meselesidir canım nese bn kaçar hadi gçrüşürk :) :)
Helal olsun yürü be arada şu biskolata reklamlarına da söyle yapmasınlar:D
04 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha degindim ona da :D
- +1 yıl
Dokunmus baya ukte kalmis icinde ahahah gormedim gercekten :D
- Aşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılO white chocolate'ler Mocha'lar daha sonra çaya dönüşüveriyor.. İzdivaç programlarından anladığımız kadarıyla :D
01 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha guzel dedin :D
kemal sunal ın bir filmi var. cin çıkarma sahnesi olanı. o film aklıma geldi bu yazdıklarını okurken. ağzına sağlık güzel söyledin.
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
... evet
https://i.hizliresim.com/ynvzMa.jpg02 Yorumla- +1 yıl
Aglamaa üzülme :(
+1 yılVay senin ağzına sağlık be :) Şu zıkkımların satıldığı mekanlardan nefret ediyorum bir siparişi vermek bukadarmı zor olur arkadaş :))
08 Yorumla- +1 yıl
Saçmalık samimi samimi cay kahve icmek varken... :))
- +1 yıl
Dimi? Garson geliyo ne istersiniz çay alalım hop bitti gitti. :) Geçen bir arkadaşla gittik bir kahve istedim elli tane soru sordu o olsunmu bu olsunmu ver be kardeşim zaten söylediklerinden bişe anlamıyorum :)
- +1 yıl
Aynen ya hu turk kahvesi icicem ona bile ek secenekler gelmiş damla sakizli vay efendim fındıklı ya hu getirsene sekerli bir turk kahvesi ne uzatiyorsun :)
- +1 yıl
Ama popülitemiz düştü o ecnebi cafelerinde takılan erkekler gözdeler :) Bide R leri inceltmiyolarmı Allahım nasıl bir kafa atma isteğim oluyo :)
- +1 yıl
Siz de fena dolmussunuz, dalin efenim dalin ecus bucus konusma diyip cakiniz agzina baban da mocha icerdi zaten diyin :))
- +1 yıl
Bak nasıl bir konuya değinmişsin nasıl içimdeymiş :) Bununla ilgili çok hikayem varda ondan doluyum :) Şimdi alkollü mekanlarda bile rahat yok değişik değişik içkiler falan çok özentiyiz çoook :)
- +1 yıl
Allah sonumuzu hayreylesin :))
- +1 yıl
Amin kardeşim amin :)
daha "vayt çaklıt moka" diyemeyen bir sürü erkek o kapıdan içeri adım atamıyor sen ne diyorsun :)
01 Yorumla- +1 yıl
"Sundan istiyorum sundan" diyebiliyorlar :))
Kızlar incir reçeli izleyip ağlayan erkekler yerine davaro izleyen adamları üzdünüz be kızlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok benim ki çay içer. ben yanımda benden bakımlı adam istemem o nedir öyle. kız kardeşinmi diye sorarlar çarşıda pazarda zoruma gider valla =D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. light olmanın geregi... :) betyaz cikolata ne.. mocha ne
01 Yorumla- +1 yıl
Ahahah degil mi :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla bısey soyleyımmı kendımı kotu hıssettım sorunu okuyunca :) ya bu macha mocha chocalate nedır ben bılmem ama gecen hafta ıctım Yanı Sureklı Icmedım Bır Kere Duydum Ictım :P Yanı Benıde Uzduler Benı :)
01 Yorumla- +1 yıl
bir daha içme :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılonlarda bizi üzdüler hayal kurucak heves kalmadı bee
01 Yorumla- +1 yıl
:(((
Seks peşinde koşan şerefsizler için gerçek sevgi peşinden koşan adamları üzdünüz
33 Yorumla- +1 yıl
Cevap bu kardeşim
- +1 yıl
@papazpilaviii en iyi cevap burada bak
+1 yılİnce belli çay bardağım ve ben... Ayrılmaz ikiliyiz. Neden üzdünüz ülen bizi? Hı?
04 Yorumla- +1 yıl
Soruyoruz kizlar nedeeen? :(
- +1 yıl
Evet ya neden? O züppe içeceklerinden kahve diyarlarından uzak kaldık diye bizi eksikli mi gördünüz? Asaletim kunduramda gizliydi benim. Gözyaşım kirli sakalımda...
- +1 yıl
Karizmam gözlerimde :(
- +1 yıl
Sorma :)
Erkek adam beyaz çikolatalı mocha içer mi hiç espresso dururken :D :D :D
05 Yorumla- +1 yıl
Çay varken Türk kahvesi varken hah...
- +1 yıl
Iste onu diyorum hobidik zibidik tiplemeler :))
- +1 yıl
Ne yazik ki..
İnce belli bardakta sicak demli cay ;) sıkıntı yok yavrucuklar herkes hakettiği gibi yasiyor. Bigun sicak caya muhtac olurlar elbet kendileri ;))
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen belli olmaz :))
Çirkin kızlarla mutluyuz çok güzeller evde mutsuz bunu biliyorum 😃😎😄
00 Yorumla
+1 yılPilavım, oda ne l*n ilk defa okudum anasını satym çayı da pek sevmem ama kahvaltıda olmazsa olmaz tabi :)
02 Yorumla- +1 yıl
Ahahah kotu bisiii o :))
- +1 yıl
Ben bilmiyeym mi o zmn :))
+1 yılyalnız allah senden razı olsun arkadaşım :)))... yüzyıllardır dile getiremediğimizi dile getirdin :))))
01 Yorumla- +1 yıl
Ahahah ne demek :))
+1 yılÇay içen adamdan zarar gelmez arkadaşım bunu bilir bunu söylerim
03 Yorumla- +1 yıl
çay veren adam kötü olur mu hiç demi ama?
- +1 yıl
Candır :-)
ben ince belli bardakta White chocolate mocha içiyorum , bu yüzden beni kimse üzemez
00 Yorumlaamerıkalılar hallettıklerınden kendılerını oyle bakarlar ınce bellı cay ıcene
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılBeni kimse uzmedi ya.. ben seni uzerim diyen kizlar eklesin
00 Yorumla Benim gibi çaykolik bir kıza çay içen adam yakışır istemem mocha felan :)
00 Yorumla
+1 yılkızlı ortama merhaba diyerek giren oğlanlar için kız arkadaşına selamun aleyküm diyip kafa tokuşturan erkekleri üzdünüz kızlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılüzmem ben niye üzeyim :(
ama onlar da fıstık gibi kızlar için beni üzmeyecek :D00 Yorumla
+1 yılBen adam gibi adam oldum,
Siz gibi erkeğe verdiniz...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamam ben yakışıklı değilim insan bu kadar edilmez ki anlamıyorum :/
00 YorumlaÇok ayıp oldu, ne yapsak ki? :p
01 Yorumla- +1 yıl
Uzmeyin :(
Kimi üzmüşüm ya :((((
02 Yorumla- +1 yıl
Uzmedin miiii :))
Adamlar genelde HÖDÜK cıktığı için :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bunlar hep lafta kalır..
Sen de üzersin..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Harbiden ayip ettiler yani :)
04 Yorumla- +1 yıl
Uzulmeyin :(
- +1 yıl
Samimiyetsiz bir keree
+1 yılKupada da fena olmuyor ya çay neyse.
03 Yorumla- +1 yıl
Lafın gelişi ya hu çay olsun da isterse tasta içsin
- +1 yıl
Kimsenin bizi üzdüğü yok üzülmeye izin vermediğimiz sürece :)
- +1 yıl
Üzülmuyorsan ne mutlu :)
+1 yılNedense üzerime alınmadım :)
03 Yorumla- +1 yıl
Toplumumuza senin gibiler gerek :)
- +1 yıl
Haha sağolasın.
Bilmukabele :) - +1 yıl
Sen de sağolasın :)
+1 yılevet ya :S bak simdi nasıl pişman oldum :S
00 Yorumla
+1 yılonu bunu boşverde canım çikolata çekti
03 Yorumla- +1 yıl
White or black?
- +1 yıl
siyah diyorum ben
- +1 yıl
Yolluyorum bir kalip
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yazık değilmi bize kızlar söyleyin bakim
01 Yorumla- +1 yıl
Yazik tabi
Yürü be kim tutar seni :D
01 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha teşekkürler :D
gel gardaşım benden bügün bütün çayların :D
04 Yorumla- +1 yıl
Hobaa bonkor adamin hali bir baska :D
- +1 yıl
Teşekkürler :D
+1 yılanlıyorum seni dostum :D
01 Yorumla- +1 yıl
Ne guzel :D
+1 yılBiscolata reklamınıda ele al 🙏😭
09 Yorumla- +1 yıl
Sorarım kizlar cıbıl erkekler icin giyinik adamlari uzdunuz diycem de sen de pek giyinik sayilmazsin :D
- +1 yıl
Has.. bakış açısı o değildi yaa 😁 ahsuahhaha
- +1 yıl
Benim dikkatimi kaslari cektigi icin oyle bir bakis acisiyla yaklastim :D
- +1 yıl
Ahahha o zaman dediğim konu iptal oldu. Biscolatacı çıktın 😔
- +1 yıl
Şöyle tulumunun askilari dusmus araba yikiyor... Soyleyeceklerim bu kadar :(
- +1 yıl
Ders çalışıp bunları unut 😀
- +1 yıl
Masamin karsisina posterini astim bakip bakip askla sevkle calisoyoruum 🙈😄