Ben katılmıyorum. Bu sözle birlikte kadınların üstüne 100 kat yük atıldığını düşünüyorum. Karşındaki adamın bir fedakarlığı yoksa cidden dişi kuş niye yapsın yuvayı? Cidden böyle laflarla tüm fedakarlığı kadın yapar gibi bir misyon yükleniyor. Bizim Türk milletinin şöyle yakıştırmalarından nefret ediyorum.
2 ay
Diyorlar ya yuvayı dişi kuş yaparmış bu söze katılıyor musunuz?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
14Görüş
Kesinlikle evet kadın çabası olmadan diğer şeyler bir hiç
“Yuvayı dişi kuş yapar” sözünü maddi şeylerle düzen kurmak gibi algılamayın. Yuva demek, üç-beş mobilyayı bir araya getirmek değildir. Asıl söylenmek istenen manayı kaçırmayın..
Erkek her şeyi yapsın, çalışsın, kazansın, eve baksın evi de erkek düzsün kadın çalışmasın mutfak robotu olsun evet çok mantıklı.
Of ne kadar tek taraflı düşünüyorsun. Çalişan bir kadınsa oda eve ekmek getirecek oda senin gibi yorulacak. Kadın dediğin sadece iş yapmak için ya da dediğin gibi mutfak robotu olmak için mi var? Evi dişi kuş kurar demek yerine evi evlenen iki çift kurar idame ettirir demek her zaman daha mantıklı. Ona kaldıysa erkek kadın çalışıyor çoğu zaman eve gelindiğinde kadın yemek hazırlıyor erkek popon dönüp yatıyor dinleniyor. Genele bakarsak hiçbir zaman adalet yok
Doğru genel olarak kadınlar aile evinde bulmadığı ne varsa kocasına sokma derdinde.
Kesinlikle katılıyorum kadınlar olmasa biz erkekler bir halt yapamayız.
dugunu erkek yapiyor evi erkek diziyor dişi kuş kenarda cekirdek citliyor😂😶
Maddi , manevî tüm fedakarlığı erkek yapıyor zaten. Doğurunca fedakar olmuyorsun boş yapma
Tüm fedakarlığı? Sen galiba kadınla değil kendinle evleniyorsun 🤣 birde ilerde sizinle birileri evlencek ey vah ey vah
Boş yapma kezo dediğim gibi doğurduğu için kendini fedakar sanan zavallısınız
Niye zavallıyız sünepe? Senin annende zavallı o zaman? Kadınlara bir şey demeden önce anneni düşün dediğin her şeyi annene de söylüyorsun terbiyesiz seni. Annesini gözünün önüne getirmeyen başkalarına ne demesin sende haklısın🤣🤣
Anam da çıksa bütün yük kadınlar da dese ona da aynı şeyi derim senin gibi ezik değilim hadi byeee
He bu ara dediğin gibi olduğı falan yok aşağılık kompleksine sahip birisin🤣 bencil egoist ne dediğini bilmeyen 🤣 soruyu sorarken doğurmaktan bahsetmedim bile. Evet doğurdun diye fedakarsın 9 ay sen taşımıyorsun karnında kaybolll 🤣🤣
Hadi bye diyor bir deee 🤣 işine gelmeyince kaçıyorrrrrr ezik 😂 dediklerimi doğru anla beyin yoksunu
Senin gibi ezikler burada çok epeydir vakit ayrımıyordum da senin gibi asalakları görmüyordum şimdi bildirimi kapatayım da zikikk bildirimin gelmesin:)
Doğru yuvayı dişi kuş yapar. Eve ve evin içindeki düzeni huzuru yaratan kadındır
Helal olsun
Her şeye dişi kuş katlanacaksa erkek kuş nedn var hc olmasn daha iyi
Tabiki sadece kadın yapmaz. Ama kadın isterse yönetir 🤷🏼♂️
Türkiye'ye erkek egemen bir toplum dayatması yüklendiği için böyle saçma sözlerden çok var ülkemizde.
Nedir bu erkek nefretiniz ne yaptı size bu adamlar azizim?
Evlenmek hata bu ülkede lan
Kesinlikle doğru bir söz katılıyorum.
hayır tabiki ben ortaklıga inanıyorum
Dişi kuş eşini aldatırmış
Tek taraflı kurulan yuvaya lanet olsun
Oradaki anlam başka bir evi yuva yapan kadındır.
Boş muhabbet
Kadınlar sadece yıkmak için var
Para yapar :D
Tek taraflı olmuyor bu.
yuva = para