Arkadaşlar herkese merhaba, 23 yaşındayım babamla tezgah kuruyoruz kadın giyim üzerine uzun senelerdir. Normalde kızlara ve kadınlara uzun süreli bakmam rahatsızlık olmasın diye ama benim yaşlarımda olduğunu düşündüğüm kız ve çok güzel annesiyle 1 aydır pazarda geçerken görüyorum ve ilk defa dün çok net izledim dikkatimi çekiyordu zaten 5 6 saniye müşteri yokken tezgahın arkasında dalıp izledim. Sırf o geliyor diye farkettim kaçamak bakışla tezgahın önünden arkasına geçtim izlemek için belki anlamıştır. Her neyse o da geçerken baktı ben ilk başta çevirmedim 1 2 saniye ama sonra kaçırdım tabii gözlerimi, utangaçlık var biraz ve rahatsiz olmasin diye. Sorun şu ki annesi var yanında tezgahı bırakıp gitsem takip etsem çok abartı mi olur? Yol yakınken vazgeçmek mi lazım? Ama çok hoşlandım elden çare gelmiyor.
Pazarda hoşlanılan kız? Acil destek😁?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu cumaya kadar önerilere açığım cesitli bir daha göreceğiz güncelll
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Takip filan etme annesi fark ederse sapık muamelesi görürsün.
Annesi tek bıraksa gerisi kolayda koruması gibi, etrafına dikkat etmiyor öyle önüne bakıyor
Bir sonra ki sefere bak bakalım parmağında yüzük varmıymış
Temiz :) önce ona da dikkat ettim ama sevgilisi var mı bilinmez
Hoslanacak başka yermi yok. boş ver yahu
Abla bu kız ayrı 38 imissin 7 yıldır bu işi yapıyoruz hiç bir kıza yan bakmadım gelip tanışanlar hariç zaten vakit de yok kalabalık oluyor ama fotoğrafımızı hayal ettim mavi gözlü yüz yapısı fiziği her şey çok iyi, selam verip şansımı deneyeceğim bu hafta alttaki kız üyenin biriyle kafamız yattı
Yalnızlıktan değil üni lise arkadaşları var mahalle ortam bar kulup felan ama tutulduk
Kızın annesine yürü, farkını ortaya koy
Reis naptın ya 😂😂 Pazar ortasında çanta yemek istersem yaparım bir gün 😁
Annesi bakmiyorken selam ver elinle
Bu biraz hızlı bir giriş olur ama kafama yatabilir 😁 Kafama yattı iste böyle öneriler bekliyordum aklıma gelmedik. En fazla selam vermez verirse gerisi gelir. Teşekkürler
Bunu yap ve gel bana teşekkür et svshsvs
Haftaya cuma kesinlikle deneyeceğim, sonucu derim burada biraz tebessümle güler yüzle yapacağım bunu. Selam verdikten sonra alırsa gerisi nolur yanıma gelir mi bakacağız ama ilerleme olur 😂
Eğer selamını alırsa yine sen yapacaksin bı sor bakayım ne yapacağım diye
Ne yapacağım bakalım
İnstagramini bir kagita yazip ona göstereceksin bir şekilde o alır. Bana güven oldu bu iş şimdiden hayırlı olsun djsbs
Çok çılgın ya ama bir yandan da özgüvenli olacak. Belki etkilenir. Umarım sevgilisi yoktur daha bu var. İnşallah yoktur zaman kaybetmemem lazım 1 haftada 1 görüyoruz yoksa harekete gecmem lazim. 180 derece kafasını dondurup baktı gerçekten ben hiç bakmaz diyordum nasıl baktığımı anladı ben kaçırdıktan 3 4 saniye sonra daha izledi o arkasına bakıp. Garipti bence de olacak. Bunların anlamı olmalı önceki 1 ayda da izliyordu ara ara ama ben ilgisizdim şimdi o ilham geldi jdkdkdk
Bırakma peşini yürü be kocum djdbdb sevgilisi olsa bakmazdi devamke dediklerimi yap sonra gel bana haber ver
Sizi bana Allah yolladı,😂 önce selam bakışma olduğu an tezgahın arkasına geçip annesi göremez 10 20 metre mesafe var zaten önüne bakıyor kadın hemen ardından 2 . ci 3 cu geçişlerinde instagram olucak. Artık gelip alır yolunu bulup. Plan yapıldı, olursa duacinizim cok kizla gezip tozdum pazardan okuldan ama bu kız efsane pazarda kolay kolay bakmam yani 😂
😂😂👍🏽👍🏽
Son 3 gün buralarda misiniz hala 😂😂
Evet 😂😂😂
Takip ettim seni
Unut gitsim hayır yok
1 aydır ara ara bakıyor hep dün yaşanan ayrıydı tabii, kızların baktığı oluyor ama bu kız ayrı. Aslında hoşlandıysa tek geçip kendi de fırsat yaratabilir bunu düşünüyorum. Çünkü zamanımız olmuyor zaten bizim müşteriden.