Beni başkasıyla sattı benden soğudu mu bu aralar çirkinim uykusuzum kaşlarım ince uzatıyorum çirkin demişti şakadan kız benden iyi?

Çok samimi olduğum yakın bir erkek arkadaşım var sevgili değiliz ama sevgili kadar yakınız daha 2,3 gün öncesine kadar kahkahalar atar yapış yapış eğlenirdik ama zamanla bu arkadaşımı şımarttım kızlarla daha içli dışlı olmaya başladı falan bir kız vardı bu kız bana karşı iyi değil arkadaşıma sürekli uzaktan bişeyler söylerdi onunla yakınlaşmak istiyor gibiydi ve çok güzel bir şekilde başardı bunu bu olaydan once kız arkadaşımla biraz takılmaya calisiyodu takilmak icin arkadaşımın getidigi iskambil kartlarini bahane ediyordu eve gelirken arkadaşımla gayet samimiydik mesajlaşmalarımız da öyleydi mesajlasmalarda bir sure sonra mesajlastigimizda kısa kesiyor görüldü atıyordu bende değerimi hatırlatmak için pazartesi okulda ona soğuk davrandım sonra o kızla cok samimi olmaya başladılar bende iyice soğuk davrandım hatta çıkışta yanımızda olan kiz arkadasimla onu yalniz birakip gittim eve gidince noldu diye sordu aradi olanları anlattım saka gibi kimle satmıştım diye aptal rolü yapıyodu kız benim yerimi aldı direkt sonra bana ben arkadaşlarımı satmam birine ilgi gostermem seni sattığım anlamına gelmiyor dedi sonra bende bu seferlik alttan almayı seçerek bugün daha yumusak davrandım yine de o kızla takıldı ve bana o kız hakkında oda senin gibi böyle yapiyo şöyle yapiyo diye anlatiyodu anlattıkca kıskanıp sinir oluyodum çıkışta evlerimize dönerken o durağa gidiyo bir noktada ayrılıyoruz trafik ışığına durmadan bastı ve arkadan bir abla uyardı onu ve bu insanlar neden böyle diye ergence atar yaptı sonra daha önceden sustuğu gibi bir anda sustu ve daha önceden bunu yaptığında sırıtıyordu bu sefer çok ciddiydi ve geçen yaptığını yemem dedim şakadan kufur ederiz birbirimize o an küfür ettim ona ama hic umursamadan döndü arkasını duraga dogru gitti evde saat 12 de sıkıntı mı var diye yazdım? Yazdı bugün trip mi desem bi anda susup gittin merak ettim yazdim neyse sabah görüşürüz bb yazdım cevap vermedi intikam almak istiyorum beni o kızın yerine koydu benden sıkıldı gibi
Beni başkasıyla sattı benden soğudu mu bu aralar çirkinim uykusuzum kaşlarım ince uzatıyorum çirkin demişti şakadan kız benden iyi?