hayalimde bi eş tipi var ama hak ettiğimi düşünmüyorum. Hep içimden allah bana nasip etmez hak etmiyorum öyle birini diye kendimi ezikleyip duruyorum. iyice psikilojim bozuldu.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sana bu videoyu armagan ediyorum ahaha
o kadar kesin kriterim yok yaa. sadece kendim gibi birini sipariş verdim ben. demek ki benim gibi biri yoksa dünyada. allah napsın
Ben hakediyorum da noluyo. Bu işler gerçekten nasip. Zaten artık istememeye karar verdim. Yalnızlığımı sevmem gerektiğini öğrendim
bunu düşünmek için çok erken bence. bi 30'u devir hele. mutlaka bulursun erkek değilsin ki teklif etmek zorunluluğun yok.
Yok ben gerçekten inancımı kaybettim. Yalnızlığımı sevmem gerektiğini defalarca kez tasdikledim.
yalnız kalmazsan yalnızlıktan nefret etmezsin. yalnızlıktan kastım sevgilisizlik değil tamamen yalnız yaşamak
8 milyar insan var dünyada, allah senlemi uğraşacak bunca insanın arasında.
100 erkek 100 kız yaratsa beni 101. kişi olarak yaratırdı bence
Küçükken akran zorbalığınamı uğradın veya aile içi şiddetmi gördün?
akran zorbalığı vardı evet de bu nokta tahmin ne kardeş
Özgüven ve eziklik, yetiştirilme tarzı ile alakalı.
Küçükken kızlarla içli dışlı sosyal ortamda yetiştirilmeyip akran zorbalığı görenler senin gibi oluyor.
Suç sende değil, bir suçlu varsa oda anne ve baban.
kesinlikle çok doğru. çözüm peki? bu yaştan sonra hangi çözüm sonuç verir o da ayrı konu
Kendini suçlu hissetme, bir suçlu varsa onlar anne ve baban. Bu yüzden suçluluk ve ezik psikolojisinden çık.
Yani yaş doğru ise bu saatten sonra çok zor çünkü ortam dediğimiz şey okullarda lise ve üniversitede oluşuyor sağlam arkadaşlıklar ve tanıdıklar falan.
yani yalnızlığa alışıp bekar ölmenin hesabını yap ye iç gez evlenmen mümkün değil hayatını yaşa diyorsun
Yani evlenmek istesen evlenirsinde evlensende sorun olabilir.
Mesela görücü usülü evlendin diyelim anlaşamadınız boşandınız yaptığın masraflar çöpe gider üstüne ömür boyu nafaka ödemek zorunda kalırsın.
Günümüzde evlilikler bir menfaat çıkar varsa oluyor sadece.
tanışma safhasını geçip evlilik kararı alacak seviyeye geleceğimi bile düşünmüyorum ki.
Spor salonuna gidip özgüven kazanıp sonrada kurslara falan katılarak sosyalleşmeyi deneyebilirsin.
benim özgüven kazanmam 5 yıl sürse yaş 35 olur o yaştan sonra kim bakar bana. bi de bu sorun var. orta yaş bunalımı yaşıyorum bi yandan hayata dair hiç bi ümidim yok. intiharı falan düşünüyorum
Yani fakirlikten parasızlıktan intihar edersin hak veririm adam haklı derim ama bunun içinde intihar edilmez yani.
yaş geçtikçe aile baskısı çevre baskısı artıyor. ben de yalnız yaşayıp ölmek istemiyorum. büyük korku oluştu içimde. tek sorun da bu değil zaten. o eziklik psikilojisi sadece aşk ilişkisi için değil tüm insan ilişkileri için geçerli aslında. sağlıklı iletişim kurmakta zorlanıyorum. iş hayatı kurs hayatı spor hayatı nerde olursam olayım kendimi ifşalıyorum. düzeltmeye çalışıyorum olmuyor. bu kere mimlenince çevre de değiştirsen düzelmiyorsun. yine aynı hatalar aynı düzen yine mimlenme. kısır döngü. her yıl neden geçen sene intihar etmedim diye kendime kızacağıma hayatın en mutlu edecek şeyinden bile mutlu olamayacağımı bilmek daha da itiyor beni bu düşünceye
Ha anladım aile ve çevre baskısı, babamda bu durumun kurbanı olmuş.
Hele ki en çok dayılarım müzdarip bu durumdan, fabrika kurabilecek bilgi birikimi, zeka ve maddiyata sahip iken baskı görmüş ve bunun sonucunda evlenip hayatlarını bitirmişler.
Her karşılaştığımızda söylerler, biz evlenmeseydik fabrika kurardık diye.
valla evliliğin bana kariyer anlamında bişey kaybettireciğini sanmıyorum kariyerin zirvesindeyim çünkü tamamen birikim amaçlı yaşıyorum. para ölünce devlete kalacak bu gidişle zaten. para ve tip konusunda sıkıntı yok çevrem de var ama iletişim sıfır. bunun da kaynağı özgüvensizlik.
İşte adamların içinde kalmış, eskiden daha yoğundu bu baskı işleri falan.
Dedem baskı yapınca evlatlıktan reddederime kadar gitmiş iş bunun sonucunda evlenmek zorunda kalmışlar, evlenincede fabrika kuracak bilgi ve birikim toz olup gitmiş.
çeşit çeşit insan var ne diyeyim. bendeki durum çok farklı bi durum
Keşke Allah nasip etmez değil de Allah hayırlısını nasip etsin deseydin be kardeşim :)
o deviri geçtim. hayırlısı yok çünkü hep hayırsız. hayırlısını da kapıyorlar.
Kac yasindasin reis
otuz
Neden hak ettiğini düşünmüyosun
aynı ölçüde değilim.
Ne gibi knk
ya benim hiç sevgilim olmadı mesela öyle birini arıyorum yok öyle biri. en basiti bu. hadi bunu sayma kalmadı diyelim öyle biri. önyargısız olsun tipe bakmasın insanın ilk izlenimine bakmadan tanımaya çalışsın. yok öyle biri. illa yakışıklı olacaksın , ses tonun karizmatik olacak flört zekân olacak. hiç biri de bende yok. çok zekiyim aslında ama insan ilişkilerinde kendimi gösteremiyorum. sürekli ezilerek büyüdüm bu saatten sonra da düzeleceğimi sanmam. ne kadar sosyal olursam olayım bi yerden sonra zincir kopar yalnızlığa alışmam gerek galiba ve bekar ölmenin kötü bişey olmadığına inanmam lazım. en azından kendimi kandırmam lazım
Saçmalama ya bulursun kimse dört dörtlük değil. Nerelisin
Ankara da ne alaka şimdi.
Merak ettim. Çevren hiç yok mu ya kendini şartşandırma özgüvenli ol saçmalama hal olur her şey
çevrem var param var tipim fena değil. tek sorun iletişim. flört kafasına giremiyorum. olursa sosyal medyadan olur gibi o da bu devirde mümkün değil. ben de özgüvensizlik onda güvensizlik oluyor zaten. kimse fotoğraf bile atamıyor korkudan. devir bok gibi maalesef. o yüzden tüm ihtimalleri eledim
Hayırlısı be gülüm 😂
hayırlısını kaptılar. hayırsızı da hayırsızlar aldı.
100 çiftten oluşan bir dans grubunu tribünden tek başına izliyorum. 101. kişi gibi
Hiç sevgilin oldu mu
olmadı işte sorun o zaten ve kimseye teklifte de bulunmadım eziklikten
Ezik değilsin kim bilir nasıl tipin 😍
sanmıyorum beğeneceğini orta tipte uzun ince gözlüklü minyon bi tipim. you dizisindeki çocuğa bi 20 kilo verdirip esmerleştir bi de çerceveli gözlük tak benim o 😀