Bir çocukla dersi ortak alıyoruz yani aynı sınıfta değiliz tanımıyorum ama o dersi ortak alıyoruz.. daha önce hiç konuşmadık ama birkaç kere göz göze geldik ve bana ufak bakışını da gördüm emin olamıyorum ama sınıf zaten küçük beni görmemesi imkansız. üniversiteye gidiyoruz bu arada.. daha önce hiç konuşmadık veya selamlaşmadık sadece adını biliyorum sosyal medyadan eklesem garip olur mu? Bu kızla ortak ders alıyoruz ama beni nereden bulup eklemiş der mi? Direkt bana yürüyor demesini istemiyorum Eklemeyi düşünüyorum çünkü hiç denk gelip konuşamıyoruz canlı olarak yani yanında da hep birileri oluyor sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bende cesaret varda sonradan sorun olsun istemiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ekle bence benimde durum senin gibi biriyle bakişip duruyoruz ama çekiniyorum yazmaya
Bu kız beni nereden buldu demeyecek mi çok yürüdüğüm belli olur diye düşünüyorum direkt böyle anlamasın istiyorum çünkü daha tanımıyorum belki beğenmeyeceğim ama bir taraftan da merak edip konuşmak istiyorum da direkt yürüyormuş gibi durmaz mıyım
Öyle Durmazsın bence ya acil swvmezsen olmaz nolcak ki keşke banada ilk adımı o atsa
Tamam da daha önce hiç konuşmadık bu kız beni nereden buldu diyebilir belki de sevgilisi vardır ayıp olur derste karşılaşırsak ne diyeceğim yani benim olduğumu anlarsa 😂😂😂
O da utangacsa bişey diyemez ki zaten 😂😂
Bak sonra pişmanlık yaşarsın ben hep yaşıyorum ama hiç akıllanmıcam galiba 😂
Bu kız beni nereden bulmuş manyak mı diye düşünür belki
Bak emin ol düşünmez
Ama hiç konuşmadık direkt beğendiğim belli olur bende böyle şak diye anlamasın istiyorum adımı falan nereden biliyor diyecek
Fake hesaptan yaz madem ya da ders için yazdım falan de uydur bişi
Ya şimdi bu çocuk utangaç mı
Utangaç mı değil mi bilmiyorum tanımıyorum o da beni tanımıyor sadece beni farketmiştir kesin çünkü genelde beni güzel bulurlar ve birkaç defa bana bakıyor gibi geldi.. arkadaşlarıyla konuşurken gördüm sosyal bir çocuk bence.. ama eklesem benim olduğumu anlarsa direkt yanlış anlayabilir yani snapchatten eklemekten bahsediyorum bu arada …
Sanpten eklersen garip olur bencede intadan ekle önerilen lerden gördüm elim çarptı falan dersin
İnstagram kullanmıyorum. Ayrıca elim çarptı ne demek ilkokul 3. Sınıf mıyız dndmdkdkdk snapchatte önerilenler var ya hızlı ekle işte oradan gördüm desem olmaz mı ama arama ksımına yazdığım belli olur da onu çevireyim yalan söyleyim diye düşündüm bilmiyorum kafam çok karılık hiç canlı konuşacağım ortam da olmuyor yanında hep biri çıkıyor
Ya bak erkekler Snap kullanan kızlara karşı hep önyargılı dır bence Snap olmaz ya git bı bahane bul canlı konuş
Snap puanım düşük ama
Farketmez yeni hesapta açılabiliyor ya hani
Snap puanım düşük ve snapi açış tarihim yeni sayılır.. yanında sürekli birileri oluyor o yüzden konuşamadım ve sadece bir kere görüyorum haftada
Erkekler öcü değil bu kadar korkmana gerek yok git konuş emin ol terslemez
Hesabı temmuzda açtım ve puanım bin küsür bir şey çok kullanmadığım belli yani utanmışta oradan eklemiş olamaz mıyım ya da hızlı ekle kısmı var ya oradan denk geldi desem o sen miydin bilmiyordum desem halbuki hızlı ekleden eklemediğim belli olacak aratıp bulduğum ama yalan söylesem böyle olmaz mı ndmdmd
Böyle kendini daha çok açık edersin deseki sen hızlı wkleden her önüne geleni ekliyomusun ne dicen
Konuşacak ortam olmuyor diyorum işte sorun orada arkadaşlarının yanında birden gidip konuşamam hafta da bir gün görüyorum zaten bende diyorum ki snapten ekleyip seni hızlı ekleden gördüm diyip yalan mı söylesem ya da aa o sen miydin numarası mı yapsam ama aratıp bulduğum fazla belli olur mu
Sen bilirsin nasıl acilirsan acil da içinde ukte kalmasın
Doğru bak onu düşünemedim.. direkt eklesem araştırdığım belli olur.. rol yapsam her önüne geleni ekliyormuş gibi bir imaj.. konuşamıyorum da yanında sürekli birileri oluyor o zaman ne yapacağım? Bakışmakla kalacak mı?
Wp sınıf grubuda mi yok
Kaldı bile.. benim amacım şuydu işte tek görüp selam verip konuşmak ama tek olmuyor hal hatır sormak işte havadan sudan ondan sonra snap falan isteyebilirdim belki o zaman konuşma ilerlerdi belki ya da birbirimizi gördüğümüzde selam vermeye başlardık bilmiyorum ama konuşamıyorum işte hep yanında birileri oluyor
Bişey sorabilirmiyim diye çek kenara o kadar zor değil ya
Hayır aynı sınıfta değiliz sadece ortak bir ders alıyoruz ve haftada sadece 1 kere görüyorum
Ukte kalmasın istiyorsan çek kenara konuş korkma bu kadar yemez seni😂
Ha oldu bütün sınıf anlasın djdmdmdkd tek görsem selam senin bölümün neydi vs diye konuşmaya girerim bir soru sorarım ya da ama hiçbir zaman tek olmuyor ve haftada sadece 1 kere görüyorum o dersin saati de çok az
Ekle snapten ya incelediği yerden kopsun merak etme sınıfta demez bu kız bana yazdı diye
Snapten numarası işe yaramaz diyorsun yani tamam da canlı olarak tek olmuyor diyorum bu gidişle evde kalacağım zaten hayır güzelim de kızacağını zannetmiyorum ama götü de kalksın istemiyorum
Kalkmaz aksine mutlu olur bence
Hayır by konuştuklarımızdan sonra snapten eklemek mantıklı gelmedi.. belki aynı derste olmasaydık neyse de aynı bölğmdeyiz ama benden bir sınıf alt ve ortak dersimiz oluyor arada mesela denk geldik işte 1 derste başka denk gelir miyiz bilmiyorum ama
Ben bu işin içinden çikamicam galiba 😂😂 bu arada hangi üniversite
Demin yazma orası kötü canlı konuş diyordun şimdi ne oldu
İşi karıştırıyorsun napim
Mantıklı bir plan yapmamız gerekiyor.. ya iş aceleye gelmesin daha anlamlı olsun diyorsak benim canlı konuşmam gerekiyor ama her canlı konuşayım dediğimde ya benim işim oluyor ya onun yanında birileri oluyor ya da birden fırlayıp gidiyor sınıftan
İşi karıştırmıyorum çok göze batmasın istşyorum ama bir taraftan da merak ediyorum beklemekte istemiyorum
Ya sen hangi üniversitedensin yakinsan ben gidip ayarlicam ya
boş ver hangisi olduğunu sen erkek bakış açısıyla konuş ona göre plan yapalım
Ya derste baktığını belli et yazarsa onunda bı hoslantisi vardır
Ya da başka erkek mi yok ya😂😂
O beni bulamaz pek sosyal medya kullanan biri değilim numaram da yok onda dediğim gibi yani yazarsam ben yazarım gibi bir şey
Valla ben çıkar yol bulamıyorum başka birini bul sen en iyi hahshah
Valla yok beni beğeneni ben beğenmiyorum ve güven sorunum var buna da güvenemem tabi ki ama yani hemen güvenemem bilmem okuldan biriyle konuşmak en azından sohbet etmek falan güzel olur diye düşündüm çunku dış görünüş olarak beğendim fena değil ve ben 3 üm o 2 sınf aynı bölüm tip olarakta uyuşuyoruz bence
Ne bilim kaderinde varsa zaten olur çokta takma
Birazcık cesaretim olsa ekleyip yazmıştım zaten ya da ekleyip beklemiştim snapten ama cesaretim yok ve birden yanlış anlaşılmak istemiyorum
Ya yanlış anlamasi o onun karekterine bağlı anlamassa senin için iyi yanlış anlarsa önceden belli eder kurtulursun
Belki eklesem o yazar kimsiniz vs diye dkdmdkd ama bende ekleyecek cesaret yok birden havalanmış bak kzıda hiç konuşmadığımız halde beni bulmuş diye düşünür diye düşünüyorum
Ya düşünse nolcak bişi yapamaz nolcak korkma bu kadar ya
Sen ekle bı iki efkarlı hikaye at bakalım napıcak
Kendimi rezil etmek şstemiyorum bu ne djdkdkdkd efkarlı hikaye atmaya gerek yok ekleyip bekleyebilirim bir şey der mi acaba diye tek sorun ne biliyor musun benim adımı nereden biliyor fakan diye düşünebilir ve erkeklerin havalanmış müsait eğer bana mesaj atmazsa popo gibi kalırım
Ya niye hep zor olan ilginizi çekiyor ya onu anlamiyorum
Hem niye popiş gibi kalıcan bişi olmaz
Zor olan değil o ilgimi çekti yani derse girdiğimden beri hoşuma gitti yani dış görünüş falan sempatik geldi ben zaten kolay beğenen bir insan değilim ve tanımadan da şu an aklımda çok bir şey yok ama aynı okuldan olunca sohbet ederiz vs diye düşündüm de birden eklersem ve benim olduğumu anlarsa garip olur diye düşünüyorum adım yazıyor snapte ama soyadım yazmıyor bitmojide bana benziyor belki benim olduğumu anlar bilmiyorum durduk yere rezil olmak şstemiyorum
O bana mesaj atarsa bir şey olmaz bir şekilde uydururum diye düşünüyorum ama atmazsa ne olacak öyle kalacak sonra bu kız beni tanımadan ekledi olacak önceden azıcık sohbet etseydik sorun olmazdı çok ama şimdi garip durabilir belki
Ya rezil olmazsın ya bidah mi gelicen dünyaya
Ekle kutul dert olmaz en azından sana
Korkma bu kadar sınıfta bu kız bana yazdı diye yayacak halı yok niye rezil olucan
Öf buradan konuşamıyoruz snap kullanıyor musun yazışalım
Kulannıyorum
Bilmiyorum doğal yolla tanışmak varken selam naber vs böyle 2 kelime konuşmadan eklemek değişik durabilir tamam bir daha mı geleceğiz dünyaya ama sonucunda bende rahatsız olmak istemiyorum aptal bir tavır sergilerse
Olmadı dönem bitene kadar bekleyip dönem sonu ekleyebilirim belki bilmiyorum kafam karışık sevgilisi varsa okuldan falan çok garip durur zaten hiç konuşmadan bilmiyorum dediğim gibi azıcık cesaretim olsa denerdim ve takmazdım ama olmuyor
Ya boş ver desem aklında kalıcak öbür türlü aklıma bişi gelmiyor
Ekleyip beklesem mi bir şey demeden yoksa canlı konuşmayı mı beklesem
Ekle bekle işte korkma
Ama bir erkek olarak senin gözüne iyi gelen canlı konuştuktan sonra beklemek olmaz mı
Ya böyle diomda Snap kullanan kızlara karşı inşallah onyargısı yoktur
Canlı konuşmak bence daha mantiklı
Kendisi de kullanmasın o zaman bu ne abi herkes bokluk yapmak zorunda mı
Valla ne bilim karekter meselesi işte
Benim bı kere canım yandı bı daha snapten olmaz şahsen
Ekleyip beklesem beğendiğim çok belli oluyor
Ya git canlı konuş ya da unut bence
Bir taraftanda sabretmeyi seven biri değilim
Valla 1 saattir ikna edemedim edeceğimi de sanmıyorum artık😂😂
Sende haklısın aşırı kararsızım bu aralar çok bunalıyorum dersler falan aşırı sıkıyor e hayatıma biri de yok şu an bunaldım konuşmak iyi gelir belki diye düşünmüştüm
İyi düşünmüşsün de her şey zamanını bekler ve. Bende sıkılıyorum vizeler var aileden uzağim ama napim illa bı yolunu buluyoruz sevgiliyle baş ağrıtamam
Ya benimle tanışmak isteyen oluyor mesela bugün biri yol sordu ve tanışmak için sormuş gibiydi garipti böyle şeyler canlı da daha iyi olabilir bende öyle düşünüyorum ama artık kimse nu devirde canlı konuşmuyor ki herkes sosyal medyadan yürüme Peşinde bende haftaya kadar bekleyecek miyim yani canlı konuşmak için hadi bekledim diyelim yakalayabilecek miyim o da var
Ya şimdi git konuş demesi basit ama şahsen ben yapamam ukte kaldı mı dersin aslında kalmadı en azından aşk acısı çekmedim hahshhs
Ben konuşurum ama tek olması gerekiyor işte tek olmuyor ki olay orada ve sadece 1 gün 1 derste görüyorum
Tek olduğu zamanı bekle o zaman ne diyimki azcik sabır
Ya da olmadı ekleyip beklemek baktım bir şey demiyor hemen engellemek sorarsa da ki sanmıyorum soracağını ama ben değildim demek ndkdkdkdkddk
Ne geçiyorsa kalbinden onu yap dönüp dönüp aynı yere geliyoruz bak😂😂
Dedim ya cesaretim olsa eklerim beklerim diye bende o cesaret yok sorun olmasın diye düşünüyorum
Sen koç burcu musun ya bildiğinden şaşmıyorsun
Hayır terazi koç burcunu sevmem ayrıca … bende senin gibi kalbim kırılsın istemiyorum sonunda ama bir taraftan da hayata bir kere geldik mantığı var ne yapsam bilemiyorum
Terazi mi kaç abi çok kararsızsın bea en son sevgilim teraziydi 😂😂
Asıl sen koçsan senden kaçsın kızlar koç kadar aptal bir burç yok kendini bir bok sanan ve başak erkeği akrepte kötü ikizlerde kötü erkekler genel olarak kötü dkdkdkdkd
Koç'un neyi var Allah' aşkına
Hemde burun erkekler aynı değil şu önyargıyı bı kırın artik
Koç kendini bepenmiş bir burçtur bunu bilmeyen yok ve hiç çekilmez benim de eski flörtüm koçtu ve ruh hastası resmen senin terazi kötüyse benim de koç kötü bu kadar basit bütün erkekler değil bütün insanlar aynı artık bu devirde
Ben o tanıdıklarınla değilim herşeyde ispatlı bütün konuştuğum duruyo kızla inanmıyorsan gösterim kim haklı görürsün
Terazi kötü demedim benim konuştuğum terazi kötüydü benimle oynamış ama napim herkes yaşattığını yaşar
Anladım hayırlısı ne diyim
Aynen hayırlısı
Sen neden kızı eklemiyorsun hiç konuşmadınız diye mi yoksa bilmiyor musun sosyal medyasını falan yani bakmadın mı
Biliyorum da reddedilmekten korkuyorum ikincisinde aşk acısı çekmekten korkuyorum
Hmm yani siz konuştunuz biz hiç konuşmadım ya of
Bende reddedilmekten korkuyorum
Hiç konuşmadık ya zaten ben bu yürüme işlerini beceremiyom en iyisi hiç bulasmamak😂😂
Hiç konuşmadıysanız nereden buldun dndmdmdmdmd
Aynı sinıftayız çünkü hshshsh
Hem sen güzel değil misin niye reddetsinki
Olay bir tek güzellikle olmaz ama belki aynı okuldan konuşmak istemiyordur öyleleri de gördüm belki beğendiği başka biri vardır yani ya da ilişki insanı değildir ya da sevgilisi vardır olay güzel olmakla bitmiyor yani fake açıp yazsam mı
Sen bilirsin ne diyim şimdi fikir versem sonuç kötü cikqrsa vebali bana kalmasın
Ben kendi hesabımdan değil ya sahte hesap açıp yazsam mı diye düşündüm de benim olduğum belli olmayacak yani smsmsmsmsms
Olabilir mantıklı senin olduğun belli olmaz en azından
Ben napim bende senin gibi mi yapsam 😂😂
Mdmdmdmd olabilir ama ne diyeceğim ki açıp sevgilin var mı nasıl birisin desem cevap verir mi vermez mi belli değil her tarafı boklu çukur yine de denenebilir
Sen kızı eklersen bende eklerim normal hesaptan ama 😂😂😂😂 onun dışında faketen yazmak olabilir
Deme bea nede olsa fake son selam merhaba ismim ne falan filan bir işte
Anlamadım ne demek istediğini
Ben ekleyemem abi 😂😂 bende o cesaret yok
Dene bea dedim selam merhaba gir konuya
ya da boş ver onlar bize yazsın jsjsjsj
Yazmıyorlar belki yazardı sosyal medyamı bilseydi
Bende cesaret varda sorun olsun istemiyorum
Bende cesaret varda sonradan sorun olsun istemiyorumu buraya yazacağıma güncelle kısımına yazmışım
Ulaşmak isteyen ulaşır
Bide ne gibi sorun olucak
Diyorum ya 2 saattir Yok yanlış anlar yok sevgilisi vardır bilmem ne diye reddeder falan bunlar bir sorun işte
Ya bu kadar kafa yprcapıma snapten ekleyim diyorum ne olacaksa olsun diyorum ama yapamıyorum dndndjd
Yap işte ne olursa olsun
Sevgilisi yoksa zaten kabul eder bence
Kendin yap o zaman bu kadar kolaysa sonunda bende üzülmek istemiyorum dedim ya birde nereden buldu beni diyecek en iyi bekleyip konuşmak ama bekleyecek sabırda yok bdndndnd
Ben içime atıyorum ne güzel ayrılık yok bir çıkar yok misss
Lan bu kadar kafaya takana kadar eski ben olsam eklemiştim ama cesaretim yok bu sıralar
Hızlı eklede çıksa eklerim ama çıkmıyor çıkması için ne yapmak gerekiyor ya
Valla snapi pek bilmem yeni indirdim zaten
Hem cesaretin nereye gitti geri çağır dhdhdh
Şimdi mi indirdin e hani snap defterlerini kapatmıştın ne oldu birden indirdin dndmdmmd
Cesaretim bazı mal insanlar yüzünden gitti onlar yüzünden zamanında üzüldüm öyle
Hshshsh defter kapandı ama silmedim duruyo öyle
Valla bir dediğin bir dediğini tutmuyor demin bakmıyorum diyordun snap adresim yok falan şimdi duruyor diyor
Cesaretin gitmesin her maldan bir ders çıkarmaya bak bence
Çıkaracağım ders herkesten uzak dur olur dmdmdmdmdm
Bak iyi bak Snap adresim yok demedim yalan söylemem ben
Hayat bu iyisi de var
Söyle dedim söylemedin
Söyle demedinki var mı dedin var dedim
Yönetici banlicak en sonunda zaten 😂😂
Söyle dedim ya oradan konuşalım diye
Kdkdkdmdmdmdmd çok garip bir tanışma oldu aynen
Ya az yorum yapan oldu ama ben daha çok insan yorum yapar diye bekliyordum
Şöyle dediğini valla görmedim
Evet çok güzel tanıştık ismini bile bilmiyorum 😂😂
Snap varsa söyle ekleyim
h_keskin7467
Bak bi
Ortak dersinle alakalı bir sohbet başlat
Sosyal medyadan eklesem mi eklemesem mi diyorum bu koz beni nereden bulmuş demesin istiyorum
Git açıl
Hiç konuşmadık durduk yere bir şey diyemem ama sosyal medyadan eklesem mi diye düşünüyorum işte kararsızım eklesem bu koz beni nereden buldu vs diyebilir
Ekle dene korkma
Beni nereden bulmuş diyecek 😂😂 direkt gözünde bu bana yürüyor kız bana yürüyor imajı olsun istemiyorum bilmiyorum çok kararsız kaldım
Açılın
cıkma teklif et