Hayat böyle geçer mi?

derdinizi bile anlatamadığınız veya anlattığınız da bile sonrasın da anlatmasaydım daha iyiydi dediğiniz, dertleşmeye içinizi döktüğünüzde rahatlayamadığınız bir ilişki de ne yapardınız.

benim böyleydi laf olsun diye bile anlattığım şeylerde laf ağzımda kaldı , sıkıntım olduğunda anlatmadım sonrasında bu tavrını değiştirmesi için uyardığım fakat bir işe yaramadığını gördüğüm ve sonrasında o kişiden de soğuduğumu farkettiğim bir ilişkim vardı ve bitirme kararı aldık.

o onu bir türlü sevemediğimi düşündüğü için bitirdiğimzi sanıyor hala ama benim sıkıntım bir derdim olduğunda şimdi bile anlatamıyorsam aynı evin içinde o adama ne anlatabilirdim. bazen sevgi yetmiyormuş. devam ettirseydim hayat böyle geçer miydi.

Hayat böyle geçer mi?
Cevapla