Evliler için sosyal tavsiyeler ve aktiviteler oyunlar var mı?

Arkadaşlar ben 1 Yıla yakındır evliyim başlarda iyiydi her şey , ancak eşim eskisi kadar canlı ve enerjik değil konuşkan değil , ya da ben başta bu kadar takılmıyordum eşim gerçekten güzel seven birisi uzun uzun gözlerime bakar saçlarımı okşar iltifat eder , sanırım bunlara odaklandım ve durgun sakin biri olduğunu kaçırdım.. ama bunlar beni sıkıyor artık ya tamam da biraz da eğlenceli bir şeyler anlatmasını istiyorum , espriler yapsın beni güldürsün ne biliyim ,, ben komik hareketler yapıyorum mesela ama onun yaptığı ise bir kaç gün sonra benim yaptığım hareketi kopya etmek , birisi de beni güldürsün istiyorum bana espri yapsın bana komik şeyler anlatsın istiyorum. Tek taraflı olunca hayat yorucu ve sıkıcı oluyormuş , kocamın beyninin üretim mekanizması çalışmıyor bence , ya bi şehre dolaşmaya gidiyoruz hiç konuşmuyor tek dediği çok iyi çok güzel çok yeşil , vay be çok güzel ,, sadece bu , bi yere gitmek de istemiyorum onunla bişey de yapmak istemiyorum, aktivite oyun vs geliyor aklıma görüyorum instagram da ama sizin var mı bildiğiniz iki kişilik eğlenceli aktivite, oyun öneriniz var mı? Veya bu durum için öneri ve yorumlarınıza da açığım
Evliler için sosyal tavsiyeler ve aktiviteler oyunlar var mı?