Yorumlarda gördüm ki eskisini unutmak için bu kişiyle birlikteymişsin yani o an bu kadar düşünceli davranmış olsaydın, insanları kullanmasaydın şimdi bu tür bir problem ile uğraşmak zorunda kalmazdın ama sen insanları kullanmayı tercih ederek merhametsiz olduğunu göstermişsin zaten.
O yüzden şimdi çok merhametliymiş gibi yapma, dürüst ol ve seni kullandım ama olmuyor ayrılalım diyip bitir ki o kişi de seni ciddiye alıp en ufak şeyden ümitlenip beklemesin.
Açıkça artık ona karşı bir şeyler hissetmediğini söyleyebilirsin. Bunun için ekstra bir şey yapmana gerek yok. Eğer gururlu biri ise ısrar etmeden hayatından çıkıp gidecektir.
Medeni insanların yaptığı gibi konuşarak tabii. Direkt onu sevmediğini söyleme, kırıcı olabilir fakat dolaylı yönden anlat, söyle birşeyler. Gerekirse yalan söyle, insanlar rahatsız edici gerçeklerdense rahat ettiten yalan şey söylenmesini daha çok tercih ederler
Önce hande yenerin şarkısını dinlet sen yoluma ben yoluma kafası karışsın sonra ben artık sonsuza dek gidiyorum de afallasın giderken el salla o zaman anlar
Doğrudan söylemek en iyisi. Net olmak lazım. Ama yapamıyorsan iletişim sıklığını azaltıp hafiften anlamasını sağlamak ve sonrasında ayrılmak bitirmek istediğini söyleyebilirsin
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1
Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 ay
Cok az omrunun kaldigini ve bu sureyi de ailenle gecirmek istedigini soyle
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Baya bildiğin ayrılacan bebeğim. Ne demek nasıl ayrılacam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
43Görüş
Oturup konuşun ve durumu anlatın
Aynı Şekilde bahset ben seni sevemiyorum ye
Yorumlarda gördüm ki eskisini unutmak için bu kişiyle birlikteymişsin yani o an bu kadar düşünceli davranmış olsaydın, insanları kullanmasaydın şimdi bu tür bir problem ile uğraşmak zorunda kalmazdın ama sen insanları kullanmayı tercih ederek merhametsiz olduğunu göstermişsin zaten.
O yüzden şimdi çok merhametliymiş gibi yapma, dürüst ol ve seni kullandım ama olmuyor ayrılalım diyip bitir ki o kişi de seni ciddiye alıp en ufak şeyden ümitlenip beklemesin.
Açıkça artık ona karşı bir şeyler hissetmediğini söyleyebilirsin. Bunun için ekstra bir şey yapmana gerek yok. Eğer gururlu biri ise ısrar etmeden hayatından çıkıp gidecektir.
çok basit ayrılmak istediğini yapamadığını söyleyeceksin.
ben sana layık değilim, sen benden daha iyilerine layıksın... dee
Bugün hayır diyemezsen yarın bir gün daha da zor olur hayır demen
Sana karşı eskisi gibi hissetmiyorum de. Direkt sevmiyorum deme. İkis8nin arasında fark var.
Direkt söylemelisiniz bahanelerle terk edilmez kimseye acı vermeye hakkınız yok
Adam akıllı konuşun düzgün bir şekilde ayrılın küslük falan olmasın.
Mesela beni sevmeyen biri uzaktan yapamıyorum oysa daha her nerede olursan ol istiyorum demişti bunu bahane edip gitti
Vay bee
Medeni insanların yaptığı gibi konuşarak tabii. Direkt onu sevmediğini söyleme, kırıcı olabilir fakat dolaylı yönden anlat, söyle birşeyler. Gerekirse yalan söyle, insanlar rahatsız edici gerçeklerdense rahat ettiten yalan şey söylenmesini daha çok tercih ederler
Önce hande yenerin şarkısını dinlet sen yoluma ben yoluma kafası karışsın sonra ben artık sonsuza dek gidiyorum de afallasın giderken el salla o zaman anlar
abo ne güzel taktik bu böyle. dd
Doğrudan söylemek en iyisi. Net olmak lazım. Ama yapamıyorsan iletişim sıklığını azaltıp hafiften anlamasını sağlamak ve sonrasında ayrılmak bitirmek istediğini söyleyebilirsin
Cok az omrunun kaldigini ve bu sureyi de ailenle gecirmek istedigini soyle
Baya bildiğin ayrılacan bebeğim.
Ne demek nasıl ayrılacam
Ona yanlış bir şey yapmadigini sorunun kendinde oldugunu diye mesaj çek bitir numarayi engelle o bir iki aya kendine gelir
Diceksin ben seni sevmiyorum kalbi kırılcak ama yapcak bir şey yok adam akıllı konuş
Gidiyorsun sevgilinin yanına ya da ara ya da mesaj at ayrılmak istediğini söyle bu kadar.
Bende bunları anlamıyorum ya abi yapamıyosanız ayrılın gitsin.