Güncellemeler
+1 yıl
benim onu ıstemedıgımı ve cok yas farkının oldugunu oda bılıyor bu aralar genc gıbı gıyınmeye kendıne bakmaya baslamıs
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer arkadaşlar benden hoslanan bır adam var bu adam evlı barklı cocuklu benden yascada baya büyük 20 felan neyse senelerdır pesımde defalarca reddettım asla yakamdan düşmüyor neyse garip garip hareketleri var mesela ailesiyle uzak biryere gidicek gitmeden önce bır hafta full benı ızlıyor bakıyor benı gormek içi hersey yapıyor bakıyorum 15 gün yok gıtmıs bugünde mesela arabasını bızım evın altına parketmıs tum gun benı ızlıyor bızım daıreye bakıyor benı gormek ıstıyor baktım gitmiş ne zaman bıryere gıdıcek olsa uzak sankı bana haber vermek ıster gıbı sureklı benı gormek ıcın hersey yapıyor aşıkmı özlüyormu benle derdi ne bılmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
gerekiz beyni olmayan Bir erkek sen hâlâ ona anlam yükleyip birde soru mu soruyorsun pes.. sana ulasamasin bu kadar rahat davranamamli
kac kez yanıma tanısmaya geldı reddetım yok ama asla dusmuyor yakamdan cıldırcam artık ne yaoayım sencee bana ulasamasın
sana mesajı arama ses kaydi vs var mı?
hayır tabıkı numaramı vercek halım yok
eşi ile konuş
esı sanırım bılıyor kadın sureklı bana tıp tıp bakıyor felan adam karısının cocugunun gorcegı yerde benımle tanısmaya gelıyor boylede ahlaksız
ilginç bu nasil bir cesaret bilemedim.. ama sonuçta bu tacize girer bir polise şikayet et en azından
evet ben mesela ondan en az 20 yas kucugumdur kendıne bakmaya basladı bırden genc gıbı gıyınmeye ıstemıyorum dıye yapıyor belkı asık olmus dıyorum ama bu senı ıstemeyen bırının pesınden kosmanı gerektırmez
Bıkmadın aynı soruyu sormaktan yok öyle bir adam yok sen halisunasyon görüyorsun şizofrensin :D
he sen gıbı
Ne ben gibi yok öyle bir adam kendini kandırıyorsun yazık kafana :D yok arabasını senin evinin altına çekmişmiş te sana el sallıyormuş da 2 senedir aynı soruyu görüyorum sitede git bir doktora görün akıl hastası
sen baskasıyla karıstıyprsun heralde kes sesını
Ne başkasıyla karıştırıyorum be sensin işte :D yok öyle bir adam kimse seni izlemiyor :D
yazmaa kendı hayal dunyanda yasa
Ne benim hayal dünyam sen kendi hayal dünyanı yazıyorsun çok geniş bir hayal dünyan var :D 2 senedir birileri izliyor seni :D
off kes
Kesersem içinde kalır ;)
terbıyesızz pıslık o... c
Kendi şizofrenik dünyanda gereksiz aptal fantazilerinle yaşayıp giden bir sümüklü mendilisin geri çekilmeyi unutmuş baban :D
Normal mi bu? Ara polisi şikayet et. Ne uğraşıyosun
ne dıycem bana bakıyormu sucmu bu
Tacize girer bu.. takip ediyo sürekli bakıyo diceksin.
delılım yok
Kamera yokmu oralarda? Sokağında..
ara sokak bılmıyorum kı
Sen evlimisin?
hayır aılemle yasıyorm annem babamla benı gorse kosarak uzaklasıyor zaten ezık korkak
Korkmasa nolcak ki? Adam evli yani.. uzak durman senin için iyi olacak.
uzagım zaten o yakamdan dusmuyor en son babama dıycem kan cıkcak
Hangi bölgede yaşıyorsun?
istanbulll
Bence fotografını çek bi kaç kere.. elinde delil olsun. Sonra ara polisi taciz ediyor sürekli de
dıycek banaa ıftıra atıyor karısının cocugunun gorcegı yerde mahallenın ortasında tanısmaya gelıyor bu nasıl rahatlık aklım almıyor
Sen cidden slak mısın? Böyle birseye nasıl müsaade edersin git seni rahatsız ettiğine dair fotoğraf video falan çek karısına at ne mal insanlar var ya
karısı zaten bana tip tip bakıyor anlamıstır bakmak sucmu sence hapsemı gırcek
Umarım başına bela olmaz
senelerdır pesımde bızım sokakta adamı herkes tanıyor felan herkesle samımı ama bana takmıs kafayı
Sen kaç yaşındasın. Ya öyle ne manyaklar var 😐 seni biriyle gördü mü hiç 🤔böyle durumlarda kıskanıyor mu
evet bır kac kez gordu kendınce kıskanlık felan yapıyor manyak
Takıntılı bir tip olabilir dikkat et derim :)
Tek mi yaşıyorsun
yok aılemle annem babamla benı gorse hemen kosarak uzaklasıyıor
Kaç yaşındasın
29
Sana evde kalmış muamelesi yapıyor
hahaha komık
Aynen
uyar olmuyorsa uzaklaştırma al
Takık. Uzak dur