Yabancı kadınlarda boyle huylar var mı bilmiyorum ama turk kadinlari neden aldatilmayi sineye cekiyor anlamiyorum.
Bir kiz arkadasim var. Öğretmen. 3 senelik evli. Cocuklari yok daha. Kocasinin aldattığını gördüm. Fotolarini falan cektim. Emin olmak icin biraz bekledim. Adam net sekilde aldatıyor. Bu gibi seyler kadinlara gidip pat diye söylenmiyor. Yoksa sizden şüphe falan olabiliyor. O yuzden eve isimsiz cicek yolladim arkadasim evdeyken. Kocan seni aldatiyor olabilir seklinde notu olan.
Bunun uzerine şüpheye düşüp araştırmış tam istedigim gibi. Aldattigini öğrenmiş bana da anlattı bu durumu. Ben olsam kesin bosanirdim bunlara yuz verdikce boyle yapiyorlar, daha da yapar tek seferle kalmaz dedim. 2 ay sonra devam karari aldigini açıkladı.
Ekonomik özgürlüğü var. Cocugu yok. Evliligi surdurmesi icin bence sebep yok. Cocuk olsa bile bu durumda surdurulmemesi gerekir. Bunun bahanesi bana göre yok.
Ama bizim kadinlar bu durumu her ne durumda olursa olsun sineye cekiyor. Arkasında da bahaneleri siraliyor. Yok cocugum var, yok bir daha yapmaz soz verdi, yok seviyorum bilmem ne.
Bazilari kemalim yapmaz, kiz ayartmış modunda oluyor. Iyi de bacım o kiz bekar. Birine sadakat göstermesi gerekmiyor. Ama kocan seninle evli ve sana sadakat göstermesi gerekiyor. Kiz kuyruk sallamis olabilir ama kocanin o kuyruga karşılık vermemesi gerekiyor.
Kocaninda niyeti var ki karsidan gelen o adimi geri cevirme geregi duymuyor. Ama ne hikmetse bu ulkede hep kadinin yaptigi kadinin yuva yiktigi konusuluyor. Erkek kadina gitmiş bu pek fazla sorgulanmiyor. Erkek, baya erkek oldugu için işin icinden dogustan sıyrılma yetenegine sahip.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer