Yani desem bilemedim ki. Sevgilin nasıl biri? Evlendikten sonra okumana izin verir mi mesela? Sana gerçekten değer veriyo mu? Kötü alışkanlıkları var mı? Bu soruların cevaplarını doğru bi şekilde ver. Ailen ne kadar kötü olursa olsun onlar senin ailen. Gün gelir sana destek olurlar belki ama elin oğlu senin her şeyini çekemeyebilir.
Peki bi gün sevgilinle buluştuğunda ciddiyetini hiç bozmadan evlenmek istedikten sonra şunları şunları yapmak istiyorum de. Mesela okumak istiyosan okuy beni de ya da çalışmama izin ver gibi... kendi ayaklarının üzerinde durabilicek kıvama gelmen için elinden gelen her şeyi düşün ve iste. Belki başkalarına yanlış gelebilir ama gizli saklı bi köşede sevgilinin bile bilmediği bi miktar para sakla. O senin güvencen olsun. Bi laf vardır, koluna altın bileziği takmadan parmağına altın yüzüğü takarsan o parmak kangren olur. Allahtan başka kimse sana sahip çıkmaz sen kendine sahip çıkmalısın. Ne demek istediğimi anlıyosun dimi?
Canım sen yaşının farkinra misin 19 yaş arkadaşlarınla cafede oturup kahve mi muhabbet okul sıraları yaşı evlilik yaşı değil ki istersen on sene birlikte ol fikirlerin ileride aşırı değişecek pişman olacaksın yani. Kocanın yemeği temizligi misafiri. Kocanın istekleri belki evlendikten sonra değişecek ya bir ton şey evlilik uzaktan göründüğü gibi değil ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Neden kendi ayakların üzerinde durmuyosun? Artık her yerde başkasına muhtaç kadın görmekten sıkıldım. Çocuksun daha okusana
Ailem okumama. izin vermedi çok. cabaladim ama olmadi
Çalışmama da musade edilmiyor
Evlenmene ne diyolar
Hicbir şey
Ailem çok cahil ve paragöz oldukları için süt parasını verince sustular
Yani desem bilemedim ki. Sevgilin nasıl biri? Evlendikten sonra okumana izin verir mi mesela? Sana gerçekten değer veriyo mu? Kötü alışkanlıkları var mı? Bu soruların cevaplarını doğru bi şekilde ver. Ailen ne kadar kötü olursa olsun onlar senin ailen. Gün gelir sana destek olurlar belki ama elin oğlu senin her şeyini çekemeyebilir.
Herşeye izin verir. Kendisi de ailem için evlenmeyi çok ıstedi
Peki bi gün sevgilinle buluştuğunda ciddiyetini hiç bozmadan evlenmek istedikten sonra şunları şunları yapmak istiyorum de. Mesela okumak istiyosan okuy beni de ya da çalışmama izin ver gibi... kendi ayaklarının üzerinde durabilicek kıvama gelmen için elinden gelen her şeyi düşün ve iste. Belki başkalarına yanlış gelebilir ama gizli saklı bi köşede sevgilinin bile bilmediği bi miktar para sakla. O senin güvencen olsun. Bi laf vardır, koluna altın bileziği takmadan parmağına altın yüzüğü takarsan o parmak kangren olur. Allahtan başka kimse sana sahip çıkmaz sen kendine sahip çıkmalısın. Ne demek istediğimi anlıyosun dimi?
Bi hapishanedekine kurtulmak için başka bir hapishaneye gideceksin yani. Afferin
Neden böyle düşünüyosun
Kocanın evinde huzur bulacağının garantisi yok çünkü.
Bu konuda ben de sana katılıyorum. Bence de sırf ailenden kurtulmak için, sonucunun nasıl olacağını hiç bilmediğin bir şey yapmamalısın.
Koca evinde daha çok baskı göreceksin yanlış yoldaşın
Neden böyle düşünüyosun ki
Canım sen yaşının farkinra misin 19 yaş arkadaşlarınla cafede oturup kahve mi muhabbet okul sıraları yaşı evlilik yaşı değil ki istersen on sene birlikte ol fikirlerin ileride aşırı değişecek pişman olacaksın yani. Kocanın yemeği temizligi misafiri. Kocanın istekleri belki evlendikten sonra değişecek ya bir ton şey evlilik uzaktan göründüğü gibi değil ki
Ailem çok baskıcı bene bu duruma düşmek istemedim ama az da olsa hayatımı yaşamak istiyorum
Ozaman çok güven guveniyorsan evlen. Yani emin ol emin olmadigin adama sakin bel bağlama
bazen kurtulmak için yapılmayacaklar yapılır
Haklisin
alışırsın
Bile bile yapıyorsun bunu. Bence otur ikisininde artısını eksisini yaz bir kağıda hangisi iyise öyle devam et
Evlenmek daha mantıklı geliyor. Evleneceğim kisi 2 yıllık sevgilim ama tek sorun kendimi evlilik için küçük hissediyorum
Ekle dertleşelim
bunu ne kendine ne karşındaki insana yapma..
Tamamen yanlış çok pişman olursun sonra
yanlış bence