Evlenip boşanmış bir insan ile birlikte olur muydunuz?
Cevabınız hayırsa sebebini belirtir misiniz?
Cevabınız hayırsa sebebini belirtir misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben de aynı senin gibiyim 2 ay önce biriyle tanıştım 2. buluşmada söyledim yüz yüze birbirimizi çok sevmiştik o hiç evlenmemiş benden 2 yaş büyüktü. O kadar sevgi olmasına rağmen ailem izin vermez diyerek ayrıldı onca zaman ve güzel anıları bırakıp. Hiç tartışmamız bile olmamıştı ama gitti. Yani korkutmak gibi olmasın ama burada atıp tutanlara bakma sen insan başına gelince anlıyor. Allah hayırlısını nasip etsin. Zaten tavırlarından anlarsın, ailesinin ne düşüneceğini de sor eğer sıkıntı yaparlar derse hiç başlama derim. İnan hala canım acıyor. 😞
Kaç yaşındasın bu arada?
24 yaşındayım. Ben 20 yaşında evlendim. 1 yıl evli kaldım onunda 5 ayı babamın evindeydim
Ben de 24 yaşındayım 21de evlendim 4.5 ay evli kaldım 😞
Ben böyle hayatın.
Kadın ya da erkek fark etmez. Boşanma nedeni önemli, birde boşanırken ne ölçüde medeni olduğu. Çünkü insanların boşanırken yaptıkları gerçek yüzlerini ortaya koyar❗️
Ben aldatıldım ve şiddete maruz kaldım. Hem fiziksel hem psikolojik. Bosanirken hiç bir şey istemedim anlaşmalı boşandık. Canımı kurtardığımı kâr sahip şükrediyorum.
O zaman düşünülmeyecek biri değilsin 👍
nedenini anlamadığım bir ön yargı var herkeste, ne yani sevgilisi olupta ayrılmış kişiden ne farkı var bu tarz kişilerin. cinsellik mi başka bir şey mi anlamıyorum.
İnsanlar evlenmeden aynı evde yaşıyor. Birlikte oluyor pek bı farkı yok. Sadece düğün ve imza var
Bence tamamen algı bu, üniversitede bende aynı evde yaşadım sevgilimle 2 yıl, kaldı ki sevgililikte 1 yıldından sonra cinsellik yaşanma ihtimali yüzde 90 bunların önemi yok sadece resmi olarak birlikte olunca sorun edilmesi garip.
Bende anlamıyorum. 10 gündür konuştuğum bir insan var çok düzgün nasıl söylerim diye düşünüyorum. Yarın görüşücem ya yarın soyluycem ya da bir sonraki görüşme olursa o zaman. Daha önce hayatıma birisini almaya çalıştığım da bunu söylediğimde konuyu direk cinselliğe götürdü. Ne yani evlenmeden yapan bir sürü insan var onlar sorun değil ama ben evlenip boşandım diye cinselliğe aç mı oluyorum
bana kalırsa direk söyle bağ kurulduktan sonra söyledikten sonra olumsuzluk daha çok üzülmene sebep olur. cinsellik bizim toplumumuzda bir tabu olduğu için evlenmek sanki geri dönüşü olmayan bir yol gibi algılanıyor. gerçi benim bu konulara bakış açım çoğu kişiyi rahatsız eder öğretilmiş doğrularla değilde biraz daha içgüdüsel olarak yaşamak gerektiği kanaatindeyim.
Bu konuyu yüz yüze konuşmak istiyorum en azından tepkisini ölçmek için. Bana telefonda problem yok diyip aslında problem olabilir. Yaşadım çünkü bunu o yüzden öyle olsun istemiyorum
Konuya nasıl gireceksin peki daha önce yaşadıklarınızdan geçmişinizden bahsettiniz mi?
Bana telefonda eski sevgilinle alakalı hiç bir şey duymak istemiyorum. Senin gecmisinle ilgilenmiyorum dedi
güzel bir adım olmuş, sana tek tavsiyem ilişkilerinde evlilik düşüncesi olmasın, kafanda acaba soruları olmasın ki mutlu zaman geçirip kendin eğlenmelisin ki erkek arkadaşını mutlu edesin, zaten ilerleyen aşamada evlilik düşüncesi kendiliğinden ortalaya çıkacaktır.
Haklısın. Teşekkür ederim ☺️
ben teşekkür ederim özel olmazsa bana konuşmanız sonrası dönüş yapar mısın biraz meraklıyım da :)
Tabi ki burdan seni takip edeyim. En azindan ben unutursam sen yazarsin
Teşekkürler eig için :))
Yani bence boşanmış bi erkekle evlenmek büyük risk, sonuçta o adam iyi olsaydı o kadın onu hayatta bırakmazdı.
Bende aynı fikirdeyim. Ama bosanmis bir kadınla evlenmek peki
Kadınla evlenilebilir. Sonuçta erkekten şiddet görmüş olabilir, aldatılmış olabilir , gururu kırılmış olabilir , eşi ilgisiz sevgisini göstermeyen biri olabilir. Boşanma sebebini tam olarak öğrenip öyle evlenmek lazım.
Hepsini yaşadım teşekkür ederim
Maşallah seni mi tasvir ettim :D
Evet. 1 yıllık evliydim. Düğünden 2 hafta sonra aldatildigimi öğrenerek başladı her şey
E iyide ne ara fırsat buldu da aldattı?
tek tek sordurma kız yap hepsini tekten
Nikah oldu , 4 ay bekledik düğünü. Düğün oldu beraber yaşıyoruz neyse 2 hafta sonra yakaladım aldatildigimi şiddet gördüm. Defalarca yakaladım telefon kayıtlarından WhatsApptan. Kızla konuştum eşin beni rahatsız ediyor dedi. Sabahın 7 sinde bir erkek evden çıktıktan sonra neden başka bı kadını arar. Neyse defalarca aynı kadın tarafından aldatıldım. Kuzeni de bunu kafası guzelken itiraf etti zaten. Babamın evine gittim 5 ay kaldım. Hergun geldi pişmanım dedi. Gittim şans verdim 1 ay sonra boşanma davası açtık boşandık. Gittiğimde dava açmaya gitmedi benimle bende gidip açmadım. Gittiğim o 1 ay içinde yakalamadim ama telefonu cebinde uyurdu ya da uçak modunda. Bizim öyle çok cinsel hayatımızda olmadı aldatildigimi öğrendikten sonra. Çünkü o adamın kime dokunup eve geldiğini bilirdim içim almazdı
Vay arkadaş tam da dediğim gibi olmuş hepsi
Arkasından da babamı kaybettim. her şey üst üste geldi
Sınıyor Allah resmen
Mesaj kutum açık konuşmak ya da dertleşmek istersen falan
Teşekkür ederim
🤗🤗
Teşekkür ederim ☺️🤗
Rica ederim ☺️
nasıl oldun iyi misin :)
Evet teşekkür ederim sen nasılsın
Kız 22 gün sonra mı cevap verdin 😂😂
Giremiyorum uygulamaya :)
Unutmuştum valla soruyu bi baktım bizim kız 😂
Cevap
43Cevap
Olurum ya da olmam diyemem kesin konuşmak doğru olmaz. İnsanları önce tanımak gerekiyor tanıdıktan sonra inan olmaz denen bile olabiliyor hayat böyle o yüzden zor bir durumdaysaniz niye olmasın umudunuzu kaybetmeyin
Çok doğru. Herkes kalbinin ekmeğini yer umarım teşekkür ederim
Ben olsam evlenirdim ama eski esiyle hic bir bağlantısı kalmayacak cocuk bahanesini duymak bile istemem , birde eski esinden ayrilma sebebine bakarım , uygunsa olur neden olmasin ki , bosandi diye hayati biticek hali yok insanların
Olurdum bir kusurmuş gibi görülmesi doğru değil. Herkesin hayatında yanlışlar olabilir
Herkes bu şekilde düşünmüyor ne yazık ki
Zamanı geldiğinde evet. şu an bunun için erken , sadece konuştuğum bir insan var bu durumu yüz yüze söylemeyi düşünüyorum. Merak ettim insanların dusuncelerini bu yüzden sordum
10 gündür konuşuyoruz. Saatlerce de konusuyoruz telefonda. Bunu yüz yüze söylemeyi düşünüyorum yanlış mı yapıyorum. En azından tepkisini görürüm diye düşünüyorum
Cumartesi buluşacağız, şimdi söylemeyeyim mi? Ama 1 ay sonra diyelim söyledim bağlanacak belki böyle biseyi hoş karşılamayacak daha önce neden söylemedin diyecek belki
Teşekkür ederim. Bekleyeyim mi biraz daha
Hoş karşılayıp karsilamayacagini bilmiyorum.
Tamam teşekkür ederim ☺️
e evleniyorlar tekrar onlar da. burada anormal olan ne. evlenip boşandılar diye ölsünler mi. sizler bu olayı bu devirde hala neden farklı yorumluyorsunuz. artık boşanmamış insan yok
Ben Bir kadınım. Güvenip söylediğimde farklı anlaşılıyorum. Sadece merak edip sordum insanlar bu olaya nasıl yaklaşıyor diye
yanlış anlaşıldığı yok. sadece fazla hassas davranıyorsunuz. kendiniz kurduğunuz için karşı tarafdaki de olumsuzlayacak sanıyorsunuz. köyütü çağırıyorsunuz. sanki bekarlar çok mu mutlu hmn mi evlenebiliyorlar. şurdaki sorulara bakın herkes beni niye seven isteyen yok diye ağlamıyor mu
Bakın şimdi. Ben bunu 1 ay konuştuğum bir insana konuyu açtığımda konu direk cinselliğe gidiyor. Adam evlenip boşandığımi bilmeden önce , cinselliğin c si aramızda geçmiyordu. Daha sonda bı tane andaval çıktı. Deli gibi evlenmek istiyordu söylediğimde ben şu an evlenmeyi düşünmüyorum oldu. Tabi ki bu bir kusur değil sadece insanların bakış açısını merak ettim ve bu yüzden sordum
Evlenip boşanmış yani kötü bir durum söz konusu değil ki.
Tabi ki ama insanlar bunu yanlış görüyor farklı düşünüyor farklı yaklaşıyor
Kimin ne dediği ne düşündüğünle ilgilenmemek lazım , baktın doğru düzgün birini buldun anlarsın zaten, eğitimli biri zaten bunun bahsini açmaz kıza karşı.
Konuştuğum birisi var. Buluşacağız görüşünce bu konuyu yüz yüze soylemek istiyorum. Telefondan bunu dile getirmek istemiyorum. Umarım bahsi geçmez
Buluşun konuşun zaten anlarsın sana karşı tavırlarından eskilerden bahsederse irdelerse hesap sorma noktasına gelirse uzak dur senin psikolojini Bozlar
Sorup merak ederse anlatırım sorun yok. Ama çok fazla ısrarla aynı şeyleri sorup tekrar tekrar o gün konusunu açarsa zaten başlamadan biter o masada
İnşallah iyi geçer ileriye dönük birliktelik olur mutluluklar dilerim..
Teşekkür ederim
Olurdum bosand diye niye evlenmeyim aski bulamamistir
eski sevgilimin 2 çocuğu vardı yine de çok seviyordum. zihniyet meselesi bu birazda
Bu durumla ilgilenmem. Beni onun kişiliği karakteri güzelliği ilgilendirir
Neden olmasın boşanmış olmak bir eksiklik degil ki herkesin başına gelebilecek olan normal bir durum
Tabi kii
Benim evliliğim olmadı büyük ihtimal kabul etmezdim sonuçta kendim gibi bulmam lazım şu an o yüzden saçma olur o iş
hayır. çünkü çapkınlık yapar aldatır diye düşünürüm. neden bilmiyorum
Belki evlendiği kadın onu aldattı ve boşanmak zorunda kaldı. Ön yargiyla yaklaşma. Eğer birgün böyle bir insanla evlenirsen de araştır öyle evlen
Ön yargılarını kır Aslı
evlenip boşanmış kadınları seks makinası olarak görürler aşakası yok aslında ben olurdum annemden biliyorum
Neden bu şekilde düşünüyorlar. İnsanlar evlenmeden herşeyi yapiyor
bilemiyorum ama kocası ölen ya da ayrılan kadınları öyle düşünüyolar tamam cinsel hayatları var ama bu her sağlıklı insanda var
Tabi ki
kimisi kendine yeter kimisi herkesin yaptıgını yapar bunda bişe yok ama onlarda insan cinsellikten ibaret değiller annem çok yaşlı değil 45 yaşında istese sevgilide yapar evlenirde ama kendine yetiyoki evlenmiyo
Herkesin karakteri bir değil. Ben babamı kaybettim 1 yıl önce. Annem 42 yaşında evliliğin e sini almıyor ağzına
Kadın var kadın var. Evlendim zaten ayrıldım ya da kaybettim istedigimi yapayım diyen bı insanla zaten olmaz
bizimkilerde ayrıldılar aynı annemde almaz ağzına 6 yıl oldu boşanalı hiç bi erkekle samimiyetini görmedim olsa zaten kendi kendine yetmezdi
bana sorsan tabiki evlenmemesinden yanayım ama kendi hayatıdır karışmam
Sen gittikten sonra tek kalicsk
bırakmam ki onu asla zaten bi kaç kere konusu açıldı tek kalırım yine evlenmem demişti zaten hemm maddi hem özel ihtiyaçlarını kendi kendine karşılıyo
Çok güzel bir erkeğe ihtiyacı yok o halde
aynen ihtiyacı olsa zaten o şeyide kendi kendine yapmazdı :)
İstemem sebebi yok evliliği ben nasıl ilk tadıyosam kocam da ilk tatmaşı
çocuk yoksa evet severim ama öncedeki adam hıyarın teki olacak ve o kadının gram sevgisi kalmayacak o herife
Diğerlerini bilmem de ben aldatilip şiddet gördüm. Herkes kalbinin ekmeğini yesin
evet işte bundan bahsediyorum o kadına çok iyi davranıp gönlünü hoş tutarım hoşuma gider bu
bakire olmayan kadını tek kabul edebielceğim evlenip boşanmış olan kadındır
Bakire olmayan diye bakma. İnsanın namusu bacak arasında değil unutma bunu. Bakire birini alırsın evlenirsin kalbi ors çıkar. Tanı ondan sonra karar ver
yok bacak arası değil zar muhabbeti değil her şey
Tabi ki
öncelikle kesin konuşmak doğru olmaz ama olmam gibi. çünkü ben evlilik bir şey bilmiyorum kendisi biliyor sonra eski eşi bizi rahat bırakacak mı derdi var. Hele çocuk varsa arada 2-3 kez düşünürüm bu işi. Bir yanımda gönül bu diyor.
Çocuk varsa ömür boyu görüşecekler zaten. Ama çocuk yoksa problem yok bence
ya öyle tabi çocuk varsa boşansan bile çocuğun için görüşmek zorundasın.
olurum neden olmasın insan değil mi öyleleri
hayır.
çünkü ben daha önce evlenip boşanmadım.
Neden boşandığına bağlı
şu an 3. Senemiz ilk başta çok umrumda değildi ama işler ciddiye bindikçe düşünmeye başladım çünkü 5 yaşında kızı var ve bu benim çok ağrıma gidiyor. Kızıyla ne zaman vakit geçirse ister istemez bozuluyorum
Seks yapmak için birlikte olurum. O da bunu istiyorsa tabii. Diğer türlü olmam.
olabilir guvenirsem seversem
Ben olurum artık böyle konuları aşmalıyız
Olurum ne sorun varki boşanmışsa
Olutum neden olmayayim
Olurum neden olmayayim
Olurdum insanlık hali herkesin başına gelebilir.
Olur neden olmasın, insanlık hali
olabilir nie olmasın ki
ben asla parasız bırıyle olmam zaten dün oldum ılkkes 10 bin aldım mangını kullan
Nasıl yani
herseyin bir ederi var neden belesten olayımkı
Ben neden kendimi s. tayim ki.
parasız yapman dahamı mantıklı
Ben birlikte olursam gerçekten sevdiğim bir insanla birlikte olurum. Çünkü sevişmek benim için basit bir şey değil.
sana kalmiş orası
Kaç yaşındasın sen
of sanane
tatli biriysee anlasirsakk olur neden olmasin 🙂
yanlismi dusunuyorumm
2. El kullanmayı çok mu seviyorsun?
Evet ama evlenmem nafaka kalkmadığı sürece
Neden boşandın. Bende düşünüyorum.
Benim evliliğim 1 yıl sürdü. İttire kaktira. 2 haftalık gelinken aldatildigimi öğrendim ve sürekli aldatıldım. Şiddet gördüm. Babamın evine gittim 5 ay kaldım. Hergun geldi pişmanım dedi. 5 ay sonra gittim 1 ay kadar baktım tekrar aynı aldatildigimi yakalamadim ama telefonu uçak modunda ya da cebinde uyurdu. Benimde artık bazı şeylere tahammülüm kalmadı. Evde kavga ettik ben kendimi öldürecek duruma gelince farketti gidelim bosanalim dedi. Gittik boşandık
Yaşin kaç
20 yaşında evlendim. 24 yaşındayım Şu an
Sorunu begendim knşmak istersen.
evlenip ayrılmış kuzenim benimle evlenmek istiyor
Sen ne düşünüyorsun
knk keşke dertleşebilsek ya durum biraz farklı benim
Aç gizliliği
1 saat önce kuzeninizden hoşlandınızmı veya sizden hoşlandımı diye soru var oraya yorum yaz seni ekleyeyim takip atayım yni yorumunu hemen silerim?
Aşk ilişkileri bölümünde mi
evet knk
istersen burada profili açayım ama yorumumu silermisin hemen?
takip attım knk kabul et
bu üyeye mesaj göndermessin diyor sende takip etmen lazım (
sorun olmaz
Çocuk yoksa evlenirim
Olurum
Tabikide hayır demkkii sıkıntılı biri o kisi
Sıkıntılı ben değildim. Eski esimdi, aldatilip şiddet gördüm. Sen kızının böyle bir evliliğe devam etmesini ister miydin
1 yıl. 5 ay babamın evinde kaldım
Kendim 2 yıl sevgililik sonra evlendik
Beni genellikle kullanmaya çalışıyorlar. Evlenip bosandigim için. O yüzden güvenemiyorum çok fazla insanlara
Teşekkür ederim
Sen misin bu kişi
? Anlamadım
Benim
Tamamda niye. Evlenmeden her poku yiyen bir sürü kız var aw
Ama değil işte
Niyeti oysa zaten hiç baslamasin
Kimseyi yargilayamam.
Tercihim olmaz.
Neden
Niye genç kadinlar evlenip bosanamaz mi
Hiç evlenmemiş bir kadınla evlenip boşanmış bir kadın arasında, denk oldukları takdirde evlenmemiş olanı seçerim. Neredeyse tüm erkekler de böyle yapacaktır. Ama beni o mutlu eder, onda bulduğumu başka kimse de bulamam, çok da severim; o zaman evlenmiş olanla da evlenebilirim elbette.
Tamamdır aldım cevabimi teşekkür ederim
Hayır çünkü ilk olmak en azından benim için önemli
Senin evlenip bosandigini düşün. Evlenmemiş bı kız sevsen napicaksin
Veya o kızın evlenmeden bir ton adamla birlikte olduğunu düşün
Olmamaya çaba gösterirdim açıkcası
Neden
Ne gibi dert olabilir
Ben aldatıldım ve şiddete maruz kaldım. Benim eski eşimde aklım yok. Allah tez zamanda belasını versin diyorum.
Ben bosadim bu arada onu. Aklım kalsa bosamam.
2 haftalık evliydim ben aldatildigimi öğrendiğimde. Düğünden önce aldatiliyormuşum zaten. Bilmiyorum karakter meselesi neden niye yaptı en ufak fikrim yok
Buradan sor
Kısmet
evt olunur
Olabilirdim.
bır ınsanın ilki olmak isterdim o yüzden hayır
Benden büyük olmiyacak ama
niye hayır diyeyimki
Belkiii
Olurdum
evveeet
Olurdum ben de boşandım diye
kişiye göre
Olabilir
çocuk varsa olmaz
Hayır olmaz
Neden
Çünkü depresyon hastasıyım kaldıramam başka bir kadınla ilişkisini netice de onu göreceğim vs
Çocuk yoksa arada görmek zorunda değilsin
Seviyorsam olur belki
Sevgimin gücüne bağlı aslında
O yüzden kesin konuşmamak lazım bence. Çünkü artık insanlar evlenmeden herşeyi yaşıyor. Aynı evin içinde yaşıyor
Mantıklı aslında hiç bir farkı yok aynen
Tabi ki
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?