Artık bir ilişkisi var ama bana yazar mı?

Arkadaslar ciddi bisey sormak istiyorum 3 aydir ne yemek yiyebiliyorum ne baska bisey yapabiliyorum 43 kg ya kadar düştüm napacagimi bilemiyorum. 6 yıllık bir ilişkim vardı ve biz 2 yıl aynı evde yaşadık gectigimiz kış ayrıldık 7 ay sonra bana yazdi barismak istedi evimin önünde bile sabahladigi oldu. Ben ilk basta istemiyorum degistigini düşünmüyorum dedim sonrasinda bana biraz zaman ver düşünecegim dedim. Ardindan biseyler oldu bir süreligine engelledim. Ama aklim tekrar ona kaymıştı artık. Ona gittigimde konustugu kisiler vardi sadece takılıyorum hayatina bak dedin bende bakıyorum kimse senin yerini tutamaz ama artik bende bu ilişkiyi istemiyorum dedi. Sonrasinda hayatina birini aldi ve ben yapmamam gereken seyleri yaptim agladim yalvardim yapamazsin onunla dedim. Son kez görüşelim dedim. Son kez geldi oturduk konustuk ağladı görüştüğü kiz hakkinda bana biseyler hissetmeye calisiyorum belki ufak bi hareketinden vs hoslanirim diye ama olmuyor fakat olduracagim dedi. Geri barışsak mutlu olabilecegimize inanıyor musun dedi. Bende başkasiyla mutsuz olmaktansa seninle mutsuz olurum dedim. Ama olmadı dönmedi. şu an o kızla beraber fotograf paylasiyor arada arkadaslariyla tanistirmis bizim beraber kaldigimiz eve götürmüş. İkimiz için aldigi kamp sandalyesine oturtmus ya renklerini ben secmistim. Çok agrima gidiyor. Sizce 6 yıllık beraberligini 2 ayda unutmuş olabilir mi? Gerçekten biseyler hissediyor mudur? ya da sırf beni unutmayı inada bindirdigi icin mi yapıyordur anlayamiyorum. Tek istedigim pişman olması ve sürekli aklına gelmem. Bulundugum durumun sacmaliginin farkindayim. İnsanlarin cok daha ağır sorunları dertleri olabiliyor. Ama oda benim icin cok farkliydi ne kadar ayrı kalırsak kalalım tekrar birbirimizi bulacagimizi düşünüyordum. Eşim dostum arkadaşım her şeyimdi. Her şeyi beraber yaşadik ağladık güldük simdi bir baskasinin onun yaninda olması çok agrima gidiyor ne yapmam lazım allah askina benzer durum yaşayan biri varsa bana bi yol göstersin.

Artık bir ilişkisi var ama bana yazar mı?