Eski Sevgilime Çok Güzel Şeyler Yaşattım, Arasıra Beni Düşünüyor, Acıyorum, Napayım?

Onu sevmiştim ama beğenmedim. Bazı hayalleri vardı, onları gerçekleştirdim. Bir sürü anılar oldu. Eminimki beni unutamıyor. Birkaç kez rüyama girdi, hiç aklımda yoktu. İnstagramda faketen bana istek gönderdi, benle alakalı paylaşımlar yaptı, engelledim garibanı. Sap kaldım başkasını sevdim ama halen sapım, onu da istemiyorum hiç. Geçen fal baktırdım, ben başka kıza niyetleniyorum falcı bana eski sevgilimin isim-soy ismindeki 5-6 tane harfi sayıyor seni düşünüyor, sana karşı bişeyler hissediyor falan diyor. Sevdiğim diğer kız hakkında sorular sordum ama eski sevgilimden zırnık bahsetmedim. Eski sevgilim şişko kısa boylu bişi, netten tanışmıştım. Ama sevdiğim kız uzun boylu 9/10 güzelliğinde bir kızdı. Yok yani o beni istemiyor başkası beni istiyor bende başkasını istemiyorum. Eski sevgilim keşke başkasıyla evlense bende başka güzelle evlensem de kurtulsak. Yazık acıyorum valla. Ona demiştim beni bekleme sakın, başkasıyla evlenebilirsin kıskanmam demiştim.

Güncellemeler
+1 yıl
eski sevgilimden keyfimden ayrılmadım, çok mızmızdı , birkaç kez denedim huyu hep aynıydı, e birde boy alım vs. yoktu mecbur bitti ilişki, ilk sevgilim olduğu için ona bayağı iyi oldum, iyilik genel olarak hiçbir kıza yarayan bişi değil.
Güncellemeler
+1 yıl
9/10 luk kızla evlenmek istedim o istemedi. Bundan sonra hiçbir kıza güvenemem, sadakat de istemiyorum, belki yarın ayrılacaz nerden bilecem.
Eski Sevgilime Çok Güzel Şeyler Yaşattım, Arasıra Beni Düşünüyor, Acıyorum, Napayım?