Hadi gelin bakalım buradaki tr deki kızların yüzde 95inin analizini yapalım genelleme yapmayacağım haberiniz olsun :) İnstada tanışırsın 3 gün 1 hafta güzel konuşursun sonra ortada fol yok yumurta yok konuşmayı keser BU 1. Biriyle tanışırsın hayatına yeni biri alır bir zaman sonra sana her yerden engeller gider Bu 2. Hediye ister sürekli sürekli almazsan anında uzaklaşır BU 3. Son olarak Uzun süre konuşursun ama o bana güvenmiyormusun diyip istediği kişiyle istediğiyle takılır eder yapma dersen sanane der BU 4. Analizim bu şekilde ne düşünüyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlkinde sosyal medya sonuçta 1 hafta sonra sevgili mi olalim 2. Sinde yani neden senin yavaşliginda takili kalsinki hizli olan kazanmiştir 3. su gayet haklisin o konuda 4. Unde ise o kişilerden zaten uzak dur
1 ve 2 ye yaptığın yorumlar çelişti şimdi? 1 haftada sevgilimi olalım diyosun sonrada hızlı olan kazandı diyorsun? burada bi tezatlık var bunu napıcaz?
Kanka bunu cozmemekte ne vqr allah aşkina biri sanal sanaldan sevgili mi olunur ikincisinde ise davranis olarak hizli davranani kastettim diyelim iki kişi var biri daha çok ilgilenirse daha hizli davranirsa o kazanir olay o
Remulo kardeşim Haklı hızlı olan kazanır nasıl bir saçmalık ya petshoptan hayvanseçer gibi
Sizin yavaşliginizi mi bekleyelim kardesim sanko siz guzel olan arasindan secmiyormussunuz gibi konuşmayin
Ben seçmem asla bir kişiyle konuşursam sevdiğime sadık kalırım boş yapma
İkisiylede instada tanıştığını düşün 1 hafta adam konusmus oburude 2 gün konusup davet ederse omu kazandı yani? En hızlı görüşme teklif edenmi mutlu oldu? Belki öbürüde 8. gün teklif edecekti adamı bitirdin ve belki seni mutlu edecekti noldu şimdi?
Sen genelleme yapiyorsunda biz yapinca niye sorun asıl boş yapan sensin genelleme yapacaksan illa cinsiyet uzerinden yapma cunku bu saydiklarim maddeyi 3. Sunu farkli bi şekilde erkekler yapiyor
Kanka olayi anlatayim ben ayni anda iki kişi ile reelde taniştin sanal zaten sacma diyorum anlamiyorsunuz her neyse hangisi ile vakit daha çok geciirirsen onu daha çok tanirsin onun yavaşligi bu anlamamakta inat ediyorsunuz size katilmayacak noktam olsa zaten 3 ve 4 ude evirir cevirirdim
Reelde tanısıyorsan zaten hangisi seni daha cok etkilerse onla olman daha mantıklı ama yine bile burada hızlı hareket etme durumu bence kriter olmamalı. Sanaldan da bu arada çok insan tanısıp beraber olabiliyor ve mutluda oluyor yıl 2022 olmuş sanalda tanışıp reele taşıyorlar sonucta isterlerse
Yıl istersen 2050 olsun saçmalik hala sacmaliktir hizli hareket etme durumu kriter değil zaten ama yani digeri daha çok aktifse emin ol onunla daha cok vakit gecirip daha çok taniyorsun
@Remulo Kesinlikle kardeşim sanaldan reele dönüştürürsün eğer gerçek his varsa numarasını al konuşun sonra buluşun 2 taraf fedakarlık yaptığı sürece her şey çözülür
Abi reelde guven yok siz sanal diyonuz
İyi de sana göre öyle başkasına göre değil nereden biliyorsun neredennn kilometrelerce uzaklıkta olsan bile gönüller yakınsa 2 tarafın her şeyi aşılır anladın mı
Kanka anladim senin dogrun sana benimki bana ben kimseye guvenmiyorum olurda bir gun olursa tek bi kişi isterim sizede hayatinizda mutluluklar
Dostum katılıyorum sana, insanın hayat arkadaşı beraber olmak isteyeceği kişinin nerden çıkacağını bilemezsin bencede
Umarim sanaldan cikmaz abi keyfinize bakin ne benim dememle dogru olacak iş ne sizin demenizle herkes kendince yaşayacak
Tabiki öyle, herkes kendi görüşünü belirtiyor sonuçta herkes için hayırlısı olsun
Sevdiginizle bol aşkli günler kankiler
Hepimize 😊
Sonuna kadar doğru tespit ama daha ekliyecek çok şey var gibi
Var var kardeşim teşekkür ederim güzel görüşün için
Rica ederim🙏
İmza kaşe mühür
Teşekkürler kardeşim :)
Yuzde beşlik dilim ne yapıyor
Onlar ise sevdiğine sadık karakteri düzgün ilişki kurulacak papatya çiçek kızlar 😊