Arkadaşlar benim belimde tikim var. Yani birisi bel çevreme dokununca havaya zipliyorum resmen. Annem de bana sen yarın evlenince ne yapacaksın diyor. Cidden ben ne yapacağım?
1 ay
Belimde tik olduğu için evlenmekten çekiniyorum. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar benim belimde tikim var. Yani birisi bel çevreme dokununca havaya zipliyorum resmen. Annem de bana sen yarın evlenince ne yapacaksın diyor. Cidden ben ne yapacağım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
39Görüş
Çekinmeyin mutlu olun
Bence bu bir sebep değil😃😂
Bunu medenice karşındakine söylersin amaaa eger velev ki şakacı bi insansa ortaya bi seri cinayet romanı çıkacağına kefilim (not yani benim gibi şakacı biri 🤓)
Evlenmemek için müthiş bir sebep. benimde belime çıplak elle dokunulunca uzaya fırlıyorum evlenmiyim bari
Bunun için piskolog yardımı alabilirsiniz komik 😊 bir durum olsada çözümü var yani belini kırmasın evleneceğin kişi bel önemli.
kesinlikle büyük bir sorun evlenince devam etmemesi lazım mutsuz bir yatak odası boşanma sebebidir direk olmaz
Cekinmemelisin. Cekinecek birsey yok gidiklanmayan insan varmiymis ki?
Bence bu bir sebep değil😃😂 kendine Bahane uydurma
Her türlü silkeler adam seni. Hoplata zıplata yapar hem de.
Neden tikli insanlarda evleniyor ne gibi sorun olacak ki sence
Akıllı bir eşin olursa evlenince eğlenceli olur merak etme 😁
Sarılmak ayrı tikle uğraşmak ayrı bişey olmaz korkma
Normal ya o bendede var bise olmaz dert ettigin seye bak
Çok eğlenceli bir evlilik hayatın olucak desene 😁😁
Ya dert ettiğim şeye bak boş ver seni seven böyle de sever
Gel kiz ben evlenirim seninle. Her yerinede dokunmam 😀
Yaşın da gelmiş geçiyor uzun sürer bu alışkanlıktan vaz geçmek
Şu anki kız arkadaşım da da vardı aynı kişi dokunduğu için alisiliyormus alıştı bana sıkıntı olmuyor
Eşin zıp çıktı biri olursa kucağına alıp durmadan beline dokunur duru.
Bence alışırsın. Çünkü biri kukunu ellese şu an nasıl tepki verirsin. Onun gibi düşün