Tüm fotolarımı ekran görüntüsü alan erkek?

Ay çok var öyle ruh hastası sosyal medyada ya gerçekten çok şey duyuyorum ve bazı şeylerde başıma geldi hiç muhattap olma bence psikolojisi bozuk ya da hayatında hiç kız görmemiş konuşmamış ucubenin tekidir aklı sıra seni yalvartıcak ya da sohbet etmeni sağlıycak bir şekilde hiçte bişey yapamaz yani özel resimlerin değil bişey değil altı üstü sosyal medyaya attığın resimler değilmi zaten herkes görüyor asla muhattap olma bundan sonra böyle bişey olursa direk engelle gitsin çünkü uğraşmaya değmez ben artık kullanmıyorum bile gerçekten bu sapıklar tiksindirdi beni sosyal medyadan herşeyden evde oturuyoruz abi sosyal medyadan bile tacize uğruyoruz bi bitmediler tiksindirdiler artık gerçekten sende canını sıkma bir bok ta yapamaz.
kesinlikle öyle sil dedim yarin bi konusalim silicem dedi uzatmadim engelledim simdi engeli kaldirdim sil dedim
Tamam da ss alsa ne yapabilecekki canım niye sıkıyorsun canını diyorum ya sana niyeti başka bişey olsa sana ss aldım diye yazmaz ki diyorum sana ben aklı sıra seni kendine yalvartıcak hiç muhattap olma muhattap olduğun sürece daha da ileri gidicek orada burada paylaşır saçma sapan hesaplar açar ne bileyim başka şeyler yapar engelle ve sorma mesajları da silme ya da erkek arkadaşın kuzenin erkek herhangi birisi varsa hesabını ona ver iki dk ya sesli arasın ya da görüntülü arasın sen asla bulaşma hiçbişey yapamıyorsan engelle çok çok kafana takıyorsan polise git reşitsen sadece şikayette bulun
kesinlikle öyle engelledim korkum yok yani özel foto yok
özel fotolarim yok ki herkesin gördüğü seyler o da dedi neden bu kadar korkuyorsun seji begendim kotu niyetim yok fizigin guzel dedi bende savcilikla korkutup engelledim silmedigi icin silmiyorum dedi hep yarın silerim sesli konuşursak dedi yalvarmam icin boş ver
Aynen öyle dediğim gibi her şey bana güven ve muhattap olma benim de başıma geldi sırf konuşmadım engelledim diye profil resmi yapmış tı fotoğrafımı diyorum ya ruh hastası çok yani umursamamak en güzeli engelle geç bir uğraşır iki uğraşır sonra def olup gidiyor hatta bazı iğrenç insanlar böyle çocukları korkutup istediğini yaptıran bile var gerçekten insanların psikolojisi bozuk hepsi kötü ben artık diyorum ya soğudum sosyal medyadan bu yüzden kullansam bile resim paylaşmıyorum sende öyle yap ya da tanımadıkları alma alıcaksan da böyle abuk subuk hesapları takip etme hepsi sapık ve hepsi iğrenç yani
evet yabancıların hepsini sildim sadece story paylaşıyorum fotolari sildim
isin komigi arkadaslairmi da takip etmis
Ya senin üzerinden seni kullanıp arkadaşların la mı artık neyse seni korkutucak bişeylerle tahdit edicek sanırım sen engelledi isen ve tanımadıklarını çıkardıysan duruma o şerefsizi etiketle herkes spam atsın ve ekledikleri de çıkarsın olay da kapansın
yok benden once bi arkadasimi takip ediyormus sonra beni etti ben engelleyince birkac kizi daha eklemis
niye tehdit etsin ki engelledim zaten diger kızları da takip etmis arkadaşlarımı
story de spamlar misiniz yazdim
İnsanın aklına her şey geliyor ya her şey olabilir sonuçta örnek verdim sadece yoksa senin arkadaşlarına da bulaşmak için eklemiş olabilir anlamak kimdir ne yapmaya çalışıyor asla anlamak imkansız gerçekten benim de başıma gelmeyen kaldı ya tecrübeli olduğum için biliyorum ne yapmaya çalıştıklarını neyi ne için yaptıklarını falan az buçuk tahmin edebiliyorum ama burdan konuşmak zor oluyor sadece birdaha böyle bişey başına gelirse asla cevap vermeden engellemek olsun tamamı canım sıkma bu basit ergen insanlar için canını sıkma
evet canim benim ben hikayemde paylastim bu hesap sahte spamlayin diye
Oh iyi yaptın ozaman canını sıkmak yok tamammı yapıcağın şey bundan sonrada bu olsun ❤ kendine çok cici bak
sende canım benim☺️💙
Görüş
6Görüş
Açığım hiç sanal ortamda birine fotoğraf atmadım bilmiyorum atarken ne düşüyorsunuz?
atmadim canim hesabimdaki fotolari ekran görüntüsü almis kendisi
bende atmam asla özel fotolar yok herkesin gördüğü fotolar utanilacak bisi yok ortada herkesin hesbaimdaki gorudgu şeyler akli sira havliyor boş ver
kapaliyim hemde fizigini begendim demis fizik bile görünmüyor ki
savcilikla korkutup engelledim bunun niyeti beni yalvartmak
En iyisini yapmışsın başka yerde kullanabilir
engelledim ama savciliga sikayet etmedim ben edersem ailem sen naptin der sadece korkuttum yarin konusalim silicem dedi uzatmadim konusmayi
Bence engeli kaldır derdini anla
fizigini begendim sadece kötü niyetim yok dedi
Değişik bi durum sasirdim
Savcılığa şikayet et direk ya da abin baban varsa söyle ezsinler.
ya naisl olur aileme diyemem naptin da ediyosun der sadece korkuttum savciliga veririm diye
Ya öyle şey mi olur senin bir günahın yok. Böyle durumlarda şimdi durduramazsan daha beter olur. Bu arada bu mevzu İstanbul’da mı oldu
bursa
İstanbul olsa ben çözerdim Bursa’da akrabalar var yönlendirmemi ister misin
nasil yani kime guvenicem ki
Yaz bana
Yüzün görünmüyorsa bir şey olmaz
iki selfie var biri de boydan almış
Gelsene dm
Belli oluyor muydun niye almasın ki
cok begenmiste zaten özel fotolarim yoktu herkeisn gordugu herkese acik iki selfie ve bir boydan zaten kapaliyim ki kotu niyetle degil neden korkuyosun dedi savcilikla korkutup engelledim daha cok yazsam yalvarticakti boyle umudu kessin zaten fotolarimda bisi yok utanilacak
O zaman boş ver muhtemelen abazanın biri
evet silmiyorum silmiyorum dedi kasten nisanliyim seni vericem savciliga dedim bana eger sesli konusursak falan dedi hadi ordan ettim zaten hem kapaliyim hemde üç foto vardi sadece hemde nude filan degil herkesr acik şeyler
O zaman bpşver muhatap bile alma bişey çıkmaz zaten
Çok yanlış yaptığı izin verme
of napicam ya ben
savciliga verirsen ver yarin silicem zaten dedi kötü niyetim yok fizigini begendim yzmis
İzin verme canım
özel fotolarim yok korkmuyorum herkesin gördüğü fotolar üç taneydi zaten havlasin
yazip yalvarirsam gotu kalkar
Havlayan köpek ısırmaz
degil mi kotu niyetim yok fizigini begendim dedi bende korkuttum savcilila dedi
rahatsız oluyorsan engelle direkt hiç yüz verme
zaten engelledim özel fotolarim yok herkesin gördüğü fotolar havlasin
ver bir an önce nolur nolmaz
ben engelledim ugrasamam üç tane fotom vardi zaten biri ayna fotosu iki de selfie
kapaliyim hemde
Bittin sen
nasil ya ben mi bisi yaptim
En İyi Görüş