Sevgilimden Ayrılırsam Haklı mıyım?

9 aylık bir ilişkim var fakat artik bitirmek istiyorum. Sevgilim kız arkadaşlarım olmasini istemiyodu bende hepsiyle konusmayı bıraktım hatta bazılarını engelledim sosyal medyalarimdan erkek arkadaşlarımla bile konuşamıyorum onları bile istemiyo. İkimizinde ortak arkadaşı olan bir erkek arkadaşımız var onunla samimi ve neredeyse tek sevgidi arkadaşı. Onunla beraber sosyal medyadan konuşuyolar aynı ortamda oldukları zamanda samimiler. Aralarında kardeşlik gibi olduğunu biliyorum ama yinede konuşmalarını istemiyorum. Arkadaşımla bir sıkıntım yok kıskandığım için konuşmalarını istemiyorum ve sevgilim kız arkadaşlarımla konuşmamı istemediği için. Ona bu durumu söyledim fakat yinede konuşmaya devam etti hatta erkek arkadaşının ona yaptığı iyilikleri anlattı hiçbir erkek için o arkadaşını satmadığını ve satmayacağını söyledi. Açıkcası zoruma gitti çünkü ben ilişki boyunca onu mutlu etmeye çalıştım onun yüzünden en sevdiğim arkadaşlarımı kaybettim ama ben ondan sadece 1 arkadaşını hemde erkek arkadaşını hayatından çıkarmasını istiyorum ama yapmıyo. Ona tekrar sorucam onu mu seçiyosun yoksa beni mi kararına göre hayatından birimiz çıkıcaz diyicem. Eğer ayrılırsam sizce hakli miyim?

Sevgilimden Ayrılırsam Haklı mıyım?