Hep derler ki, gerçek aşk...
Peki, sizce nedir bu gerçek aşk?

Hep derler ki, gerçek aşk...
Peki, sizce nedir bu gerçek aşk?
Gerçek aşk seni seviyorum, sana değer veriyorum değil benim gözümde. Olduğu gibi kabul etmek, seni senden daha fazla düşünen, hasta olduğunda yanında olup, kusurların varsa bile seni böyle kabul eden bence gerçek aşk. Böyle kişileri bulmak biraz zor. Ben böyle düşünüyorum.
Ve benim gerçek aşkım "Babam"..
O zaman sanalda yaşanan aşklara gerçek aşk diyemeyiz 🤔
Sanalda yaşanan aşk benim gözümde aşk değil. Ben aşk demem için o kişiyle yüz yüze gelip, vakit geçirmem lazım, onu tanımam lazım. Aşk sonradan doğuyor. Bana durup dururken mesaj üzerinden seni seviyorum diyen birine ben inanmam. Sevmek için bir yol katletmedik..
Anlaşıldı : ))
:) :)
Çok teşekkür ederim eig için:)
Rica ederim 🙂
Tattım.
Nedir senin için gerçek aşk?
İlla yazdıracaksın bana. Gerçek Aşk benim için, “biz” olmaktan geçiyor. Suya ve nefese ihtiyaç duyduğun gibi O’na muhtaç olmak. Kalp çarpıntısı, şapşik şapşik gülümseme sebebi, hayallerinin baş rolü, uykusuzluk, sürekli yanında olma isteği, kıskançlık, tutku ve heyecan ayrıca arzulamak. Hayatının merkezine koyduğun bir duygu, o duyguya kapılınca mantığın durur, zaman ilerlemez. Ayakların yerden kesilir. Gerçek Aşk; aşık olduğun kişi üzülmesin aman kırılmasın diye seni susturur, o mutlu olsun diye seni hayatın geri planına atar, kıyamamaktır kızamamak ve küsememektir. Hesapsızca sevmektir ve bağlanmaktır. Vazgeçilmezdir, bazen aşık olduğun kişiye rağmen onu sevmeye devam etmektir. :D yeter bence
Bence EİG i hak ettin : ))
Hak ettim değil mi :P
Kesinlikle : ))
🥳 teşekkür ederim
Ne güzel yazmışım ya :D aşık olasım geldi okuyunca djdksj bir daha teşekkür etmeyeceğim değil mi
Gerek yok, bir kere yeterli : ))
Etmezdim zaten yani ahsha
Görüş
2Görüş
Gerçek aşk aslında karşınızda ki kişiyi olduğu gibi kabul etmektir. dış görünüşüne ya da parasında ya da kariyer gibi şeylere bakmamaktır yoksa bu mantığıa giriyor. gerçek aşk sizi her koşulda seven mutlaka yanınızda olan bir kişiye duyduğunuz sevgidir. ama ne yazık ki günümüzde gerçek aşkı bulan kişi sayısı çok az. artık güven bile olmuyor karşımızda ki insana. çünkü karakterin uyduğu insanı bulmak daha zor bu zamanda.
Ben bir kere aşık oldum. İlk ve son oldu. Sonra da evlendim zaten. Aşkın yıllarca sürdü. Ayrılık acısı da 36 ay sürdü. Sibuc ne mi oldu, ayrıldık ve ben hala ona, oda hala bana aşık...
Ancak tüketti...
Sibuc ne demek🤔
Evet tattım.. Tarifi olmayan bir şey anlatılmaz yaşanır.. Başında kavak yelleri, karnında kelebekler uçuşuyor gibi bir his.. Nasıl anlatılır ki bilemedim..
İliklerine kadar ruhunun en derininde hissettiysen yaşanılmıştır sanırım
Yoo filmlerde görüp "yaa ne güzel" diyoruz sadece
Tattım, yaşadım..
Gerçek aşk nedir senin için?
Öhöm öhöm diye başlıyormuşum.. 😄
Sabaha kadar vaktim var😄
Sana iyi sabahlamalar benim o kadar yüreğim yok😄🤭
O lafın gelişiydi : )) Roman anlatmayacaksın kısa bir özet geçiver : ))
Henüz sahtesini de yaşamadım bilemiyorum
😂😂 inşallah sahtesini yaşamazsın
İnşallah
Sandim.. sadce
En İyi Görüşler