Sosyal medyada tanıştığınız hayatınızda görmediğiniz birine aşk duyarmisınız?

tabikide niden olmaşın aşk bedenlerin kavuşması değil kalplerin kavuşmasıdır sevmek için yanında olmak şart değil tabi sonunda kavuşmak olmak kaydıyla senin durumuna gelirsek evlilik varken böyle bir şey yapılmasına diyecek bir şey bulamıyorum bi tık midem bulandı özür dilerim
Benimle ilgisi yok ama çok önemli aydınlatmam lazım bu konuyu adam zaten evliydi 3 yıl boyunca sevgili oldular ve sonra kızın ailesi istemedi diye ayrıldı kız 3 ay sonra birini buldu 1.5 yıl içinde evlendi ve biteli 4 yıl olmuş hala takiplesiyorlar beğeni yapıyorlar ve ikiside evli hiç yüz yüze gelmediler sadece görüntülü sohbet ve sesli sohbet ettiler hala saplantılı hisler besliyor adam dile getiriyor üzülüyor ama bence kızın o kadarda umrunda değil ve hesabıda ortalık malı gibi bir sürü yabancı erkekler ekli askıntılık yapanlara tepki göstermiyor ve adam hala kızlara takılıyor eşini aldatıyor sürekli bu işte bir iş var anlamadım gitti
Sorun değil ama neden yazık ki
Çok yanlış zaten kadının umrunda değil şu an belli ama adam hala dile getiriyor üzülüyor ya çok sinir oluyorum ya hiç görmemiş ve kendinide yanlış tanıtmış hesabı ortalık malı gibi yani adam ne istiyor anlamıyorum
Öyle olmuyor işte İllah aydınlatacagim yani sence nasıl senin görüşün ne bu konuda gerçeği şöyle alinmam yani
Zaten adam onun adını bile söylerken canı gidiyor ama anlamadım yüz yüze gelmediler ve yıllardır bitmiş kız hemen birini bulmuş ve 4 yıldır evli yani onun için cabalamamis istese cabalayabilirdi adam bunu anlamıyor bir türlü zaten kızın umrunda değil hayatına bakıyor kocasıyla gayet mutlu yani onu hesabdan çıkarmamasınin nedenini az buçuk tahmin ediyorum zaten o kız herkesin isteğini kabul edip ekliyor askıntılık yapanlara tepki göstermiyor kısacası buda görsün ve hep aklında bulunsun unutmasın diye çok insan görüp dinlediğim için biraz insan sarraflıgi var kadınlar ayrilsada hiç iztemezler erkekler onları unutsun isterki ömür boyu onlara hasret yaşasın
Alakası yok dinledim erkek çabaladı kız rest çekti ailesi için
Görüş
11Görüş
Yüzünü bile görmeyenlere aşık olan aptallar var. Bunlar hep çıkar ilişkisidir.
Bencede yani bir innsan nasıl hiç görmediği sadece görüntülü ve sesli konuştuğu yıllardır bitmiş birine böyle saplantılı kalir
Yüz yüze görüşmeden sadece konuşarak sevgili olamazsın kimseyle
Sevgili neyse ama saplantılı aşk başka
Hayır ikisi de olamaz fotoğrafını gördüğün birisine aşık olamazsın baktığın fotoğraf başka oluyor yüz yüze geldiğin kişi başka oluyor o yüzden birbirinize boş vaat vermiş olurusunuz boşa geçen zaman olur o konuşmalar yüz yüze görüşebileceğin insanlar ile flört edebilirsin hoşlanırsın ancak kanlı canlı görüşmediğin hiç kimseden hoşlanamazsın vaat veremezsin gönül ilişkisine giremezsin.
Bende öyle düşünüyorum ama bu saplantılı insanlara laf anlatamıyorumki
Onlara bir şey diyemezsin sana çok zararı varsa ayrılacaksın oradan
Ya yüz yüze gelmediler sadece görüntülü sohbet ve sesli sohbet ettiler biri zaten evliydi öbürüde ayrıldıktan 3 ay sonra birini buldu 1.5 yıl içinde evlendi ve biteli 4 yıl olmuş hala takiplesiyorlar kadın adamın etiketlendigi bütün fotoları beğeniyor adamda sürekli olarak fotoları açıp bakıyor
Tamam görüntülü konuşsan bile olmaz o kişiyle vakit geçirmen lazım oturup tanışman lazım zaten anlattığına göre evli bir adam belli ki çapkınlık peşinde yani ciddi bir şey düşünmüyor cinsellik için arkadaş arıyor kendine
Zaten öyle ama bu arkadaşı unutamıyor bir türlü ama kızın umrunda değil pek
Unutamaması çok normal ama zamanı gelince unutacak unutamama nedeni çok konuştukları için alışkanlık oluyor şu an acı çeke çeke unutacak sen ona akıl verme
Anladım 4 yıl oldu ve kadın o olmadığı için şükrediyor ağzıyla dedi ama adam belliki anlamıyor ve anlasada anlamamazlıga vuruyor ne halleri varsa görsünler
Aynen bırak ne halleri varsa görsünler su testisi su yolunda kırılır sen kendi yoluna bak bu ikisinin arasında sen mundara olursun kurunun yanında yaşta yanar
Zaten olan bana oldu Allah'a havale ediyorum 😭
Hayır bak sana bir şey olmadı sen zaten bu kişiyle yüz yüze bile gelmedin gelmediğin içinde sevgili de olmadın yani sadece alışkanlık oldu düşünceler oldu beynin bir dünya yarattı o dünyanın içindeydin o kadar.
Yok kardeş ben adamdan yana darbe aldım çok kırıldım olan bana oldu ve o pislikler hala takiplesiyorlar o saplantılı pislik hiç vicdan azabı çekmiyor yastığa başıni nasıl rahat koyuyor
Vicdan olmadığı için yastığa başını rahat koyar karşındaki insanlar senin benim gibi insanlar değil kötü niyetli insanlar o yüzden onlarla boy ölçüşemezsin sen kendi çizginden şaşma
Aynen çok teşekkür ederim
Kendi gittiğin çizginde onlara cevabını verirsin rica ederim yaşınız kaç bu arada?
😀😀 yirmili bişey ama ruhumu 100 yaptılar kırmaktan ve kırıldığımi anlatmak istiyorum dahada kırıyor 😢
sence ben kaç yaşındayım :)
23 olabilirmi
Evet nereden bildiniz
Tahmin ettim hislerim kuvvetlidir
Tahmin mi ettin yoksa 33 değildir de 23 müdür dedin :D
Bence 23 dedim belkide değildir ben ne bileyim hislerim çok kuvvetli olduğu için bunuda tahmin etmek istedim bildimmi?
Evet bildin :D
Demekki hislerim gercekten kuvvetli 😀😀 ama mutlu olmama engel oluyor o kötü işte
Senin hisslerin kuvvetli önceden gelecek olan şeyleri hissediyorsun ama engel olamıyorsun
Aynen öyle ☹️ bide şöyle kötü kendimi kandirmak istiyorum ama içimdeki ses inanma diyor öyle değil
İç seslerin çok konuşur seninle bende yaşadım
Doğrudur seninkide güçlüyse tahmin et ipucu verdim
Bide şöyle benimki bir laftan bile anlayabilirim az çok
Yaşını mı tahmin edeyim?
Evt.
Bence senin yaşın 26
maalesef 🤷♀️😀
ya 26 ya da 29 diye hissediyordum :)
Oooooo nerelere gittin sen genel anlamda yaşıma göre olgun düşündüğümü söylüyorlar ama bu hiç hoşuma gitmiyor senin cevabın bana bu saçma iltifatlari hatırlattı
Anladım olabilir de ben onlar için demedim yaşadığın olay bana o yaşlardaki kızları hatırlatıyor kaç yaşındasın peki?
Söyleyemem bilemedin ip ucu verdim sadece bu hikayede yanan ben oldum 💔😥
nerde verdin ip ucu?
Dedim yirmili yaşlar ve yaşıma göre olgun düşündüğümü söylüyorlar dedim
Anladım o zaman 25 yaşındasın?
Hayirrrrr
Evet sevebilirim
Peki hiç yüz yüze gelmeden yıllardır bitmiş ikinizde evlisiniz nasıl olcak peki
Olmayınca mecbur bitiririm daha çok üzülmektense
Yok kadın zaten o olmadığı için şükrediyor ağzıyla dedi ama adam hala üzülüyor onun fotolara bakıyor ve sürekli eşini aldatıyor zaten kızın hesabıda ortalık malı gibi bir sürü yabancı erkekler askıntılık yapanlara tepki göstermiyor yani
Off ne beter ilişkiymiş
Kimden yana
Adam sürekli eşini aldatıyor yazdınız ya onu dedim
Benide bekarım diye kandırdi yarabandı olarak kullandı kalbimi paramparça etti 😭💔
Bide böyle saçma sapan bir ilişki için
:( :(
şu an herkes evli yani
Aynen öyle
Hayır ama takiplesiyorlar kadın onun etiketlendigi bütün fotoları beğeniyor adamda sürekli açıp fotolarına bakıyor ve hala takiplesiyorlar amaçları ne anlamadım bide hiç yüz yüze gelmediler sadece görüntülü sohbet ve sesli sohbet ettiler
Tabiki ben değilim ama benim için çok önemli aydınlatmam lazım bu konuyu
Hic görmeden nasil bir olay bu hemde biri evliyken
Bende anlamadım gitti
Olabilir normal bence :)
Nasıl olabilir biri zaten evliydi öbürüde ayrıldıktan 3 ay sonra birini buldu 1.5 yıl içinde evlendi ve hiç yüz yüze gelmediler sadece görüntülü sohbet ve sesli sohbet ettiler
Kardeş yüz yüze gelmediler sadece görüntülü sohbet ve sesli sohbet ettiler bu arada biri zaten evliydi öbürüde ayrıldıktan 1.5 yıl içinde evlendi bu işte bir iş var anlamadım gitti
Hayır tabiki benimle ilgisi yok ama çok önemli benim için
Ama bunlar hiç görüşmediler ve biteli 4 yıl oldu ikiside evli kadın hala adamın etiketlendigi bütün fotoları beğeniyor adamda sürekli olarak fotoları açıp fotolarına bakıyor bide takiplesiyorlar hala bu işte bir iş var
Saatler hemde çok fazla
Yav kardeş sana diyorum ki ikiside evli ve kadın gayet memnun o olmadığı için şükrediyor ağzıyla dedi ama adam anlamıyor adamda evli çocuklu
Bence sen saçmalıyorsun bu kadar insan bana hak veriyor sen hariç
Sende selâmetle , ama insan doğru o zaman hoşlanmış olabilir ama yıllardır bitmişse ve senin için hiç cabalamamissa ve senden hemen sonra birini bulmussa ona karşı hala saplantılı aşk hissetmek ve sürekli dile getirip onun için acı çekmek saçmalıktir ve onun gibiler için benim gibileri onun yarasına yarabandı olarak kullanmakta ah almakta karaktersizliktir başkada bişey değil
Çarpık kötü ve rezil ilişkiler
👏👏👏👌 insanları yarabandı olarak kullanmasalar ah almasalar daha iyi olcak
Sevdik evet
Anladım ama bunlar biri zaten evliydi öbürüde ayrıldıktan 3 ay sonra birini buldu 1.5 yıl sonra evlendi ve biteli 4 yıl olmuş hiç yüz yüze gelmediler sadece görüntülü sohbet ve sesli sohbet ettiler hala saplantılı hisler olur mu mantıklımı
Olabilir devam mı ediyorlarmış?
Hayır sadece takiplesiyorlar ve beğeni yapıyorlar
O zaman sen onu unut :))
Nedenki
Sen mi evliydin
Biri evliydi zaten öbürüde ayrıldıktan 3 ay sonra birini buldu 1.5 yıl içinde evlendi
şu an istiyor musun
Kardeş benimle alakası yok ben birinden alıntı olarak anlatıyorum ama hala takiplesiyorlar kadın adamın etiketlendigi bütün fotoları beğeniyor adamda sürekli fotoları açıp fotolarına bakıyor bide hiç yüz yüze gelmediler sadece görüntülü sohbet ve sesli sohbet ettiler
E aldatiyorlar
Bilmem ama ben çözmeye çalışıyorum benim için çok önemli bu işte bir iş var anlamadım gitti
Bunlar neyin
Öylesine birileri ama kafama çok takıldı anlamıyorum bi türlü kızın hesabıda ortalık malı gibi bı dünya yabancı erkekler ekli askıntılık yapanlara tepki göstermiyor
Ve evli
Evet anlamıyorum amaçları ne
Kaçamak
Nasıl yani
Gel anlatayım
Yağmur sen misin bu
😅😅😅 kardeş kimden bahsettiğini bilmiyorum ama ben o değilim
Tamam
Hayır.
Bencede ama laf dinlemiyorlar
Duyabilirim
Nasıl yani
Aşık olabilirim yani sosyal medyadan birine
Tamamda biri zaten evliydi öbürüde ayrıldıktan 3 ay sonra birini buldu 1.5 yıl içinde evlendi ve hiç yüz yüze gelmediler sadece görüntülü sohbet ve sesli sohbet ettiler
olur
Peki biri zaten evliydi öbürüde ayrıldıktan 3 ay sonra birini buldu 1.5 yıl içinde evlendi ve biteli 4 yıl olmuş hiç yüz yüze gelmediler sadece görüntülü sohbet ve sesli sohbet ettiler ama hala takiplesiyorlar kadın adamın etiketlendigi bütün fotoları beğeniyor adamda sürekli olarak fotoları açıp fotolarına bakıyor amaç ne
Nasıl yani
Zaten kadın umrunda değil adam anlamıyor bir türlü bide insan hiç canlı görmediği ve yıllardır bitmiş birine bu kadar yoğun aşk duymaz
He anladım günahlarini almayayım ama muhakkak oda olmuştur ama kadında adamda aynı ayarda saplantılı pislikler onu iyi biliyorum
😀😀 umrumda değil ama beni çok kırdı yıllardır bitmiş ve onun için hiç cabalamamis ondan hemen sonra birini bulmus evlenmiş ve sürekli olarak onun gibi pislikleri hesabına ekleyip askintilik yapmasına bişey demeyen bir kız için yarabandı olarak kullandı kalbimi paramparça etti hala üzülüyorum ah ediyorum 😢 değermi bu kadın için
En İyi Görüş